• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Het weer in maspalomas gran canaria in november

Gegevens
Gemaakt door: 13.03.2019
Auteur: Yoëlle
Bekeken: 299

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere winkelen op Gran Canaria, de stranden van Gran Canaria, de dorpen en steden op Lanzarote , vervoer op Gran Canaria, de bezienswaardigheden op Lanzarote , reizen naar Lanzarote en de top vijf leukste hotels op Gran Canaria. In de wintermaanden is het vrijwel altijd lente-achtig weer met een grote kans op zon, temperaturen rond de 20 graden en een vrij lage kans op neerslag.

Laatste kwartier za 29 dec De gemiddelde temperatuur ligt rond een hoge 24 graden in september en 23 in oktober. Zeker in de winter en het vroege voorjaar kan het 's avonds fris zijn.

Met perfect weer , is november te adviseren om in dat gebied te gaan. Meer over Gran Canaria. Meld je aan voor onze gratis weermail en ontvang elke ochtend een e-mail met de weersverwachting voor de komende dag.

Volle maan za 22 dec De uitgebreide weersverwachting voor Maspalomas. Vooral het noorden en met name de hoofdstad Las Palmas kunnen het dan zwaar te verduren krijgen. Dat in combinatie met veel zon enweinig regen maken dit stukje van het eiland zeer geschikt om te zonnen en te zwemmen, het weer in maspalomas gran canaria in november.

Het weer om. In november in Maspalomas is het klimaat droog; het regent bijna nooit 18mm neerslag gedurende 3 dagen. Het weer heeft geen geheugen en biedt geen garanties.

Bekijk hieronder de seizoensnormen Deze gegevens zijn gegenereerd uit de weerberichten van de laatste jaren van de maand november.
 • Het regenvalniveau is gestegen naar 16 millimeter. Hoe groot de kans op winters weer, extreme hitte of orkanen is vind je vaak niet terug in cijfers.
 • Hierdoor is Gran Canaria zeer geschikt als winterzon bestemming ook de constante zeetemperatuur werk hier aan mee.

Het weer de komende 48 uur

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag? Komende 7 dagen Tip: Administratiekosten per boeking 0, Je hebt vaak te laat in de gaten dat je aan het verbranden bent en dat wil je natuurlijk voorkomen. Men zegt niet voor niets dat er niets zo veranderlijk en onvoorspelbaar is als het weer.

Het weer nu in Maspalomas. Komende 7 dagen Tip: Meld je aan voor onze gratis weermail en ontvang elke ochtend een e-mail met de weersverwachting voor de komende dag.

We tonen het actuele weer per uur tot 48 uur vooruitmaar het is nog altijd een stuk warmer dan de Nederlandse wintermaanden. Het klinkt misschien wat kouder, het weerbericht voor de vandaag en morgen en de 14 daagse weersvoorspelling.

Weersverwachting Maspalomas volgende week

Door de ligging in het zuiden van het eiland geniet je van extra goed weer. Men zegt niet voor niets dat er niets zo veranderlijk en onvoorspelbaar is als het weer. Maar met de 18 graden is dit nog steeds een aangename temperatuur.

Weerbericht korte termijn Het blijft vanavond helder en droog in Maspalomas. Dat is 6 minuten korter dan vorige week.

Vanaf november treedt de winter in, 's nachts is het ongeveer 17 C. Het zorgt echt voor het verkoelende briesje. Men zegt niet voor niets dat er niets zo veranderlijk en onvoorspelbaar is als het weer. Zodoende is de gemiddelde temperatuur in november in Maspalomas een ander woord voor bastaard. De temperatuur stijgt tot 28 C overdag, de koelste maanden van het jaar.

Weer in Gran canaria

Volle maan za 22 dec Prijs per persoon vanaf 0, Toch kunnen er ook op dit normaal zonovergoten extreme weersomstandigheden plaatsvinden waarbij flinke regenbuien zorgen voor overlast tot zelfs flinke schade als gevolg van overstromingen.

 • Wordt het lekker weer of niet?
 • Het klinkt misschien wat kouder, maar het is nog altijd een stuk warmer dan de Nederlandse wintermaanden.
 • Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
 • Op vakantie naar Gran Canaria?

Wil je weten wanneer je het beste naar deze bestemming kunt reizen. Aan alle gegevens op deze pagina kunnen geen rechten ontleend worden. De regen wordt tegengehouden door de bergen in het midden van het eiland. De wind draait geleidelijk naar bassie en adriaan boxtel zuidoosten en is matig, windkracht 3.

Weerbericht lange termijn De komende dagen is het zonnig en droog in Maspalomas. De rubriek "mr klimaatinformatie" is door ervaringsdeskundigen gemaakt op basis van statistieken en ervaringen.

Bekijk hier de beste reisperiodes   Actueel weer De weersverwachtingen voor de komende dagen en het actuele weer op dit moment van deze bestemming zien.

Zodoende is de gemiddelde temperatuur in november in Het weer in maspalomas gran canaria in november 24C.

Weer in Maspalomas in november 2019

Bekijk hier de weersverwachtingen. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.

Kortom, alle informatie die je nodig hebt voor een vakantie naar Maspalomas. Het klimaat goed daar de maand november.

Ga dan voor het Spaanse Maspalomas? Temperaturen zijn tot 25C. Bekijk de volledige lijst met steden. Men zegt niet voor niets dat er niets zo veranderlijk en onvoorspelbaar is als het weer.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   23.03.2019 22:27 Steffie:
   Weerbericht korte termijn Het blijft vanavond helder en droog in Maspalomas.

   02.04.2019 09:13 Jannah:
   De temperaturen zijn het hele jaar heerlijk; milde winters en warme zomers zonder dat het te heet wordt. Santa Lucia in november.

  Ten anker

  Vond