• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Belkin telefoonhouder voor in de auto ventilatierooster

Gegevens
Gemaakt door: 11.02.2019
Auteur: Valesca
Bekeken: 966

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Deze blijft gewoon in het hoesje zitten. Makkelijk te bevestigen en stevig op het ventilatierooster.

CarloRoelandt 1 mei Ik raad dit product aan. Tvk 1 augustus Ik raad dit product aan. Blijf heel goed vastzitten in de ventilatierooster. En uitkijken met de verwarming in de winter als je telefoon er in hangt, ivm opwarmen telefoon. Gemakkelijk om verschillende formaten van GSM's in te plaatsen. Geen geplak in de auto maar simpel te bevestigen aan het verluchtingsrooster; zeer stevig!

Het produkt werkt niet.

In vergelijking geeft dat een minpunt? Nu een paar weken in bezit en het werkt fantastisch. Eelco Hillegom 6 september Ik raad dit product aan. Voor op de fiets, scooter of motor bevestig je de houder aan je stuur. Maar voor het overige tevreden.

Meer weten over?

Een zeer compacte houder die je zo in je ventilatie rooster vast drukt! Deze blijft gewoon in het hoesje zitten. Handig als je naast de autonavigatier door de FlitsMeister App geinformeerd wilt worden over snelheid, trajectcontroles en flitspalen! Geschreven bij Belkin Universele Autohouder - bevestiging aan ventilatierooster De vorige houder die ik had, was van Kenu. Moet eerlijk zeggen dat het laatste voordeel ook een nadeel is, tot dusver 1x meegemaakt dat hij op een weg met kinderkopjes los trilde.

  • Hij is stevig en je telefoon valt er niet uit.
  • Na de vlotte levering bleek dat de informatie van het produkt klopt. BramskieBeat 16 mei Ik raad dit product aan.

Het nieuwe Belkin, iPhone blijft goed zitten met hoesje, bestaande uit producten van Linksys en Belkin. De houder is in gebruik met een iPhone 6 en werkt wat te doen met een open brandblaar. Ik was positief verrast. Geschreven bij Belkin Universele Autohouder - bevestiging aan ventilatierooster Handig als je naast de autonavigatier door de FlitsMeister App geinformeerd wilt worden over snelheid, trajectcontroles en flitspalen, belkin telefoonhouder voor in de auto ventilatierooster.

Eenvoudig te monteren, zien GS op dit moment geen aanleiding de gebiedscommissie hier een specifieke opdracht toe te verlenen. Een beetje schuin en u gsm kijkt naar boven.

Telefoonhouder ventilatie compact universeel zwart

Geschreven bij Belkin Universele Autohouder - bevestiging aan ventilatierooster zeker aan te raden. Gemakkelijk om verschillende formaten van GSM's in te plaatsen. Blijf heel goed vastzitten in de ventilatierooster. Vandaar is de prijs - kwaliteit verhouding niet optimaal.

Houder kan roteren zodat je deze ook mooi horizontaal kunt gebruiken voor bijvoorbeeld navigatie. Deze houder is via het klemsysteem eenvoudig op het ventilatierooster van je auto te installeren en kan zelfs in horizontale als verticale positie worden gebruikt. Eenvoudig in gebruik Goede kwaliteit Past perfect. Belkin Belkin autolader met USB-ingang - zwart - 2!

Wat ik vooral goed vind: Telefoon kan zowel verticaal als horizontaal worden geplaatst.

INNOVATIE VAN HET JAAR

Bas Uithoorn 5 september Ik raad dit product aan. Ik heb een Samsung A8. Gsm gemakkelijk in en uit te halen.

  • Telefoon schiet niet meer door de auto heen, bij een stevige rempartij..
  • Geschreven bij Belkin Universele Autohouder - bevestiging aan ventilatierooster zeer goed, andere commentaar is overbodig.
  • Geschreven bij Belkin Universele Autohouder - bevestiging aan ventilatierooster Ik gebruik deze houder met mijn iPhone 6 op de centrale ventilatieroosters van een BMW en hij doet het prima.
  • Stevig en toch flexibel.

Best handig en gemakkelijk te monteren in de auto, maar ben dolblij met mn aankoop. Belkin telefoonhouder voor in de auto ventilatierooster combineren Bundel met accessoire. Goede kwaliteit duurzaam multifunctionaliteit. Deze van Belkin kost mss wat meer, klemt voldoende. Geschreven bij Belkin Universele Autohouder - bevestiging aan ventilatierooster Simpel vast te maken in je auto en je telefoon blijft goed zitten.

RoelB 4 december Ik raad dit product aan. Super handig en met dat nu iedereen wel elctrische toestellen bezit is het makkelijk om het in de auto op te laden plus je vrienden en je passagiers hebben elk een USB om ook iets op te laden.

SMARTPHONE BEVESTIGEN IN DE AUTO

Dit is een supergoed artikel en onmisbaar in de auto. Handig om te gebruiken en goede kwaliteit. Perfecte kijkhoek Dankzij het kogelgewricht, waarmee u de houder graden kunt draaien, kunt u de houder altijd in de door u gewenste positie plaatsen.

Telefoon zit stevig vast in deze houder. Perfecte kijkhoek Dankzij het kogelgewricht, kunt u de houder altijd in de door u gewenste positie plaatsen, maar ook daarbuiten. Eho Woerden 17 oktober Ik raad dit product aan.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0