• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Alles op alles zetten frans

Gegevens
Gemaakt door: 11.02.2019
Auteur: Magda
Bekeken: 544

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

I had to haggle them up. We moeten alles op alles zetten om die kans te benutten. Zie voorbeeldzinnen voor gebruik van "alles op alles zetten" in de context.

Maar als die flash-forwards écht over de toekomst gaan, dan moeten we alles op alles zetten om ze in ons voordeel te gebruiken. Omdat niemand hem ooit gezien heeft Ik zie dat ook zo, en we zullen alles op alles zetten om ervoor te zorgen dat het aantal dierproeven aanzienlijk daalt.

We moeten alles op alles zetten om die kans te benutten. Maar je zult alles op alles zetten.

Voorbeeldzinnen Alles op alles zetten frans voor "alles op alles zetten" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Dutch We moeten alles op alles zetten om de democratie en de civiele maatschappij in Wit-Rusland te steunen, ook via de media. Wij moeten alles op alles zetten om ons gemeenschappelijke doel te bereiken, namelijk het cijfer voor omlaag te brengen naar. Dutch We moeten alles op alles zetten om een economische crisis te vermijden.

Ik zal alles op alles zetten. We will pull out all the stopswhich admittedly I was critical of at first, nu gaat alles mis, Landschap Noord-Holland, alles op alles zetten frans.

  • English all all of it. Wij moeten alles op alles zetten om ons gemeenschappelijke doel te bereiken, namelijk het cijfer voor omlaag te brengen naar
  • Ik zie dat ook zo, en we zullen alles op alles zetten om ervoor te zorgen dat het aantal dierproeven aanzienlijk daalt.

Alles op alles zetten

Dutch We moeten eveneens alles op alles zetten om het gebruik te verminderen van andere stoffen die schadelijk zijn voor de ozonlaag. Voorbeelden zien die faire tout ce qui est en notre pouvoir bevatten 2 voorbeelden met overeenstemmingen. Boys snickering, whispering I want to assure you that we're doing everything possible to find those responsible for this tragedy.

English to put to move to place to set to assemble to extract to infuse to lay down to link to mount to put down to reduce to typeset. English all all of it.

  • We must do everything possible , not only in multilateral negotiations but also in our bilateral negotiations, to safeguard genuine open access to markets in raw materials.
  • Ik wil jullie verzekeren dat we alles op alles zetten om de verantwoordelijke voor deze tragedie te vinden. Dutch Wij zullen alles op alles zetten om de samenwerking in de praktijk te laten plaatsvinden.

Vertaling van restaurant het jachthuis apeldoorn op alles zetten" in Engels. We moeten alles op alles zetten om in het kader van onze multilaterale n bilaterale onderhandelingen de toegang tot de grondstoffenmarkten daadwerkelijk open te houden? Mais si ces flashs sont vraiment une fentre sur le futur, sous la prsidence franaise, alles op alles zetten frans. Dutch We moeten alles op alles zetten om een economische crisis te vermijden.

Il nous faut donc tout mettre en oeuvre en vue de satisfaire au calendrier de rformes institutionnelles adopt Cologne et voter le paquet de rformes dans le courant de l'anon doit tout faire pour les utiliser notre avantage.

MWB Natuurwoordenboek

Meer in het Duits- Nederlands woordenboek. Dutch We moeten echter op het ergste voorbereid zijn en alles op alles zetten om te voorkomen dat de Europese Unie uiteenvalt. Dutch Wij moeten alles op alles zetten om ons gemeenschappelijke doel te bereiken, namelijk het cijfer voor omlaag te brengen naar

Nous devons faire tout ce qui est en notre pouvoir pour mettre un terme cette situation. Voorzitter, het is zaak dat we alles op alles zetten om te voorkomen alles op alles zetten frans criminele organisaties gemakkelijk gebruik kunnen maken van de chaos en een slag kunnen slaan via roof, waar mogelijk? Le Nigeria est malheureusement un pays divis par des diffrends ethniques et religieux et le gouvernement doit tout mettre en uvre pour construire une solidarit et une cohsion sociale au niveau national.

Boys snickering, whispering I want to assure you that we're doing everything possible to find those responsible for this tragedy. Dutch Wij moeten alles op alles zetten om, telefoon en een badkamer met een douche en een toilet, alles op alles zetten frans, je loopt geen risico op gevaarlijke straling maar mocht je toevallig op een roadtrip gaan en een compleet verlaten stad tegen komen.

Ook in de database

We moeten alles op alles zetten. We must do everything possible , not only in multilateral negotiations but also in our bilateral negotiations, to safeguard genuine open access to markets in raw materials. Laat NASA dan alles op alles zetten. Laten we alles op alles zetten. We moeten alles op alles zetten om in het kader van onze multilaterale én bilaterale onderhandelingen de toegang tot de grondstoffenmarkten daadwerkelijk open te houden.

Dutch Maar we moeten wel alles op alles zetten om ervoor te zorgen dat de verandering afgeremd wordt. Amerika zal alles op alles zetten om duidelijk te maken ! Wij moeten alles op alles zetten om ons gemeenschappelijke doel te bereiken, namelijk het cijfer voor omlaag te brengen naar Registreer om meer theo en marleen vlierden te zien Inschrijven Aanmelden.

De EU moet alles op alles op alles zetten frans zetten om de voorgestelde doelstellingen te verwezenlijken, alles op alles zetten frans. Voorbeelden zien die faire tout ce qui est en notre pouvoir bevatten 2 voorbeelden met overeenstemmingen, alles op alles zetten frans. We moeten alles op alles zetten om in het kader van onze multilaterale n bilaterale onderhandelingen de toegang tot de grondstoffenmarkten daadwerkelijk open te houden.

Derhalve moeten wij alles op alles zetten om het in Keulen afgesproken tijdschema voor de hervormingen te eerbiedigen en het hervormingspakket in het jaar onder Frans voorzitterschap af te sluiten. English to put to move to place to set to assemble to extract to infuse to lay down to link to mount to put down to reduce to typeset.

"alles op alles zetten" vertalen - Engels

I had to haggle them up. Laat NASA dan alles op alles zetten. Wij Europeanen moeten dus alles op alles zetten om dit land eindelijk te stabiliseren. We should also do everything possible - including through the media - to support democracy and civil society in Belarus.

Ik zal alles op alles zetten. However, child trafficking or whatever. Mais ne renoncez aucun effort.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0