• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Akkoorden het is een nacht gitaar

Gegevens
Gemaakt door: 09.02.2019
Auteur: Adrianne
Bekeken: 778

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Woozt De Paap 12 november Let me entertain you. Als iemand nog wat wil weten over aanslag, ik heb even een lesje op de site gezet onder Aanslag en Ritme.

Ik doe bij elk akkoord weer een ander slagje, gewoon een beetje improviseren. Als je op elke tel maar gewoon de juiste noot aanslaat, kun je de rest zelf verzinnen. LonnekeB hoe moet je hem spelen als je wil tokkelen dan?

Hotska luister even naar het nummer op youtube het schema is het tokkelen maar in feite zijn het akkoorden. CyRuss wat dacht je van de toetsen tussen de frets in plaats van de vingers? Kenny hey k spee nog niet zolang gitaar en ik heb een vraagje als je de akkoorden speelt moet je de snaren dan me een slag aanslaan of moet je op een bepaalde volgorde die snaren aanslaan?

Hotska nou zoals de intro er staat klopt ie aardig alleen in het 2de gedeelte is hij ietsje anders het is eigenlijk maar een verschil van 3 vingers ofzo ik heb pas met dit liedje opgetreden de hele zaal ging plat.

Aangezien mun soundkaart nu ff raar doet, wil je mij ons dan laten weten hoe het slagritme dan wel zou moeten zijn. Xmadelein Ik heb moeite met het intro, snap nietecht hoe je dat moet lezen?. Woozt De Paap 12 november Let me entertain you, akkoorden het is een nacht gitaar.

Beste Hotska, wordt het hem nu niet Gerard Wilt je weten hoe dit nummer wordt aangeslagen! FF over de slag probeer het eens op deze manier lijkt net echt Olivier van Pinxteren Hoe kan Je op dat filmpje klikken.

Ik wil namenlijk zien of mijn gedacht een beetje klopt ik denk van niet Hotska ik kan het niet zo goed uitleggen via deze site je moet het eigenlijk van elkaar zien. Mike kijk bij mike's video lessen op deze site voor een leuke manier om dit nummer te spelen.
  • Maartje deze site is echt super handig! Woozt De Paap 12 november Let me entertain you.
  • VengeanceNow Als iemand nog wat wil weten over aanslag, ik heb even een lesje op de site gezet onder Aanslag en Ritme. Mike kijk bij mike's video lessen op deze site voor een leuke manier om dit nummer te spelen.

Guus Meeuwis biografie

Ik ben nu 14 maar ik treedt regelmatig op voor zo'n 10 mensen. Aangezien mun soundkaart nu ff raar doet, wordt het hem nu niet Mayo Kan iemand een Goede uitleg geven over hoe je moet tokkelen? Snipper Hoe download ik het nummer? Jesszo Dit is het enige goede nederlandstalige liedje wat er is! Yamaha Beste Hotska, wil je mij ons dan laten weten hoe het slagritme dan wel zou moeten zijn. Xmadelein Ik heb moeite met het intro, snap nietecht hoe je dat moet lezen??

  • De slag die je moet doen is 2 keer beneden 1 keer omhoog dan weer 1 keer omhoog dan gelijk 1 keer beneden en gelijk weer 1 keer omhoog.
  • Ik had een vraagje: Carlo zo is ut egt makkelijk ;.

Olivier van Pinxteren Het is super leuk en makkelijk. De slag hiervan is down-down-up-up-down-up. Kan je het niet volgen stuur me dan maar een mail. Maar belangrijk is dat je het in een beetje schuffle achtige style doet Bij de slag gewoon een beetje letten op het klappen van de mensen, dat geeft ongeveer je ritme aan. Moet je die dan aanslaan, akkoorden het is een nacht gitaar. Darm87 dit is echt een nice site.

Rate this guitartab: Guus Meeuwis - Het Is Een Nacht

Mayo Kan iemand een Goede uitleg geven over hoe je moet tokkelen? Als iemand nog wat wil weten over aanslag, ik heb even een lesje op de site gezet onder Aanslag en Ritme. Jolisa mooi, alleen jammer dat ik met een buurvrouw rekening meot houden nachtdienst gehad.

Wilt je weten hoe dit nummer wordt aangeslagen. Gitaarrosita dit liedje is vreselijk makkelijk die acoorden zo simpel en tokkelen hoeft nog geeneens: Olivier van Pinxteren Het is super leuk en makkelijk. Heeft iemand goede tips hoe akkoorden het is een nacht gitaar het gemakkelijkste leren is.

Gerard Wilt je weten hoe dit nummer wordt aangeslagen. Ik ben bezig om een echte gitarist te worden.

Guus Meeuwis leden

Hoi Hotska, - Waar staan de e, q en h's voor? Sander ik hoop dat ik je vraag begrijp en het nu ga beantwoorden je moet bij elk akkoord 2x omlaag 2x omhoog 1x omlaag 1x omhoog je begint dan met Em, die sla je dan in totaal 6x aan.

Ik snap echt niet dat jullie zo moelijk doen over die slag..

  • Melissa13 volgens mij kun je dit lied ook wel tokkelen maar ik zelf speel dit lied in akkoorden.
  • Meikedevries leuk liedje.
  • D en ik vind het nog steeds zo mooi.
  • Ritama 1    2  je  re 4 re.

LonnekeB hoe moet je hem spelen als je wil tokkelen dan. Het staat er niet specifiek bij dus is het een gokje maar wat zeker wel klinkt is het volgende: VengeanceNow Als iemand nog wat wil weten over aanslag, ik heb even een lesje op de site gezet onder Aanslag en Ritme.

Darm87 okee weet iemand hem ook makkelijker ik bn een beginneling maar ik vond hoe stoppen met koffie drinken een geweldig numer. Beste Hotska, akkoorden het is een nacht gitaar, wil je mij ons dan laten weten hoe het slagritme dan wel zou moeten zijn.

Steelrat weet iemand makkelijk stukjes om te leren voor een beginner liefst akkoorden dank: Darm87 nice gemaakt!.

Play guitar Chord ♪ Guus Meeuwis - Het Is Een Nacht

Kan iemand dan "posten" hoe het wel moet? Irisjuh23 De slag hiervan is down-down-up-up-down-up! Moet je die dan aanslaan? Sander ik hoop dat ik je vraag begrijp en het nu ga beantwoorden je moet bij elk akkoord 2x omlaag 2x omhoog 1x omlaag 1x omhoog je begint dan met Em, die sla je dan in totaal 6x aan.

Xmadelein Ik heb moeite met het intro, snap nietecht hoe je dat moet lezen?. Mayo Kan iemand een Goede uitleg geven over hoe je moet tokkelen. Als je op elke tel maar gewoon de juiste noot aanslaat, kun je de rest zelf verzinnen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0