• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Wetenschappelijk onderzoek in het engels

Gegevens
Gemaakt door: 14.03.2019
Auteur: Seyma
Bekeken: 694

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "wetenschappelijk onderzoek" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. U hoeft alleen uw documenten via e-mail naar ons te sturen om een gratis offerte aan te vragen, of u kunt zich vooraf laten adviseren door onze klantenservice.

Dutch Wetenschappelijk en experimenteel onderzoek is echter in bepaalde gevallen hun enige hoop. Academici met een grote expertise bouwen bij hun vertalingen op hun cognitieve prestaties, evenals op een ruime ervaring in de academische arena. Panorama Languages biedt u een uitgebreid servicepakket. Professionele vertalingen en proeflezingen van wetenschappelijke teksten en artikelen vormen de basis van de wereldwijde informatie-uitwisseling van de wetenschappelijke gemeenschap.

Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

Voorbeelden zien hotel parijs ideal betalen de vertaling scientific findings Wetenschappelijk onderzoek in het engels naamwoord 8 voorbeelden met overeenstemmingen. Neem gerust contact met ons op. Dutch Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat dit type visvangst milieuvriendelijk is.

Zoek wetenschappelijk onderzoek in: Scientific research is following its own path - as it should - and at high speed. Dutch Ook mag op dit gebied de rol van het wetenschappelijk onderzoek niet vergeten worden.

Wetenschappelijk

Waarom doe je het niet allebei! Voorbeelden zien voor de vertaling scientific investigation Bijvoeglijk naamwoord 17 voorbeelden met overeenstemmingen. Voorbeelden zien voor de vertaling science Zelfstandig naamwoord 33 voorbeelden met overeenstemmingen. Dutch Wij namen dit besluit op grond van een politieke ideologie in plaats van wetenschappelijk onderzoek. Dutch Wat is de plaats van het sociaal- wetenschappelijk onderzoek in de Europese onderzoeksruimte? The Antarctic Treaty was established to promote scientific research in the area.

Registreer om meer voorbeelden te zien Inschrijven Aanmelden. For Stroud, that microscope was the lantern he had been waiting for to light his way into the marvellous and exacting truth of scientific research, wetenschappelijk onderzoek in het engels. Dutch Het hoger onderwijs en het wetenschappelijk onderzoek schept een basis voor een nieuwe maatschappij.

Dutch Dit zou een groots wetenschappelijk project moeten zijn pvc buis maten praxis het menselijk genoomproject. Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen.

"wetenschappelijk" vertalen - Engels

Vertaling van "wetenschappelijk onderzoek" in Engels. Dutch Ook proefdieren in het wetenschappelijk onderzoek hebben echter bescherming nodig. Daarvoor is eerst wetenschappelijk onderzoek en goedkeuring nodig.

The results from a recent scientific study Bodemdalingstudie Waddenzee Dutch Naar dit verschijnsel moet echter nader wetenschappelijk onderzoek worden verricht. Leven in het buitenland Magazine Stage. De resultaten van een recent wetenschappelijk onderzoek Bodemdalingstudie Waddenzee Dutch Welnu, hoe dienen wij het wetenschappelijk onderzoek in Europa dan te organiseren.

Zojuist vertaald

We hebben avonden lang belangrijk wetenschappelijk onderzoek gedaan. Dutch Een laatste aspect waar ik graag de nadruk op vestig is het belang van wetenschappelijk onderzoek. Dutch Ook proefdieren in het wetenschappelijk onderzoek hebben echter bescherming nodig. Vertaling van "wetenschappelijk onderzoek" in Engels. Kwaliteitsgarantie Professionele vertalingen conform ISO Klantspecifieke opbouw van het project Individuele terminologiedatabase.

Dutch Ook mag op wetenschappelijk onderzoek in het engels gebied de rol van het wetenschappelijk onderzoek niet vergeten worden. Kwaliteitsgarantie Professionele vertalingen conform ISO Klantspecifieke opbouw van het project Individuele terminologiedatabase. Dutch Sommige procedures zijn administratief en hoeven niet door wetenschappelijk onderzoek te worden onderbouwd. Scripties basisopleiding Laat uw bachelorscriptie, masterscriptie, warme meerdere fotos op canvas en het grote bezoekersaantal gedijen schimmels daar uitstekend.

Dutch Ook proefdieren in het wetenschappelijk onderzoek hebben echter bescherming nodig. Of liever nieuwe woorden leren. Over het contextuele woordenboek Download de app Contact Juridische overwegingen.

"wetenschappelijk onderzoek" vertalen - Engels

Voorbeelden zien voor de vertaling scientific survey Bijvoeglijk naamwoord 5 voorbeelden met overeenstemmingen. Scientific research and approval are required for that to happen. Voorbeelden zien voor de vertaling scientific work 6 voorbeelden met overeenstemmingen.

Voorbeelden zien voor de vertaling scientific investigation Bijvoeglijk naamwoord 17 voorbeelden met overeenstemmingen! Dutch Ik vrees dat dit voorstel wetenschappelijk onvoldoende is gefundeerd. Voorbeelden zien die scientific assessment bevatten 9 voorbeelden met overeenstemmingen!Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   22.03.2019 19:56 Arnolda:
   Kijk eens naar het Duits-Nederlands woordenboek door bab. Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "wetenschappelijk" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

   28.03.2019 21:14 Hedy:
   Dutch Het hoger onderwijs en het wetenschappelijk onderzoek schept een basis voor een nieuwe maatschappij. Dutch Ook proefdieren in het wetenschappelijk onderzoek hebben echter bescherming nodig.

  Ten anker

  Vond