• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

We zeggen hier niet halfbroer recensie

Gegevens
Gemaakt door: 28.12.2018
Auteur: Quido
Bekeken: 995

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Van jongensachtige plagerijen tussen zijn broers en hem tot indrukwekkende gabberfeesten die gepaard gaan met een flinke dosis drugsgebruik; het zijn stuk voor stuk amusante — soms aangrijpende — stukjes. Meer titels ter overweging. Mijn vader is een vliegtuig.

Eenmaal volwassen en stabiel realiseert hij zich dat een deel van dat gevoel, de verantwoordelijkheid voor het humeur van zijn ouders ook bij hem zelf ligt. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.

Zijn moeder, gevangen tussen twee mannen, was aldoor somber en vertrok op zijn vijftiende naar Curacao. Volg ons op social media. Het is voelbaar en tastbaar. Mooi geschreven verhaal over een jongen die het gevoel heeft er niet bij te horen.

Alle prijzen zijn inclusief BTW en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten! We waarderen je feedback. Prachtig boek, maar ook zeer humoristische wijze. Henk van Straten vertelt zijn eigen levensverhaal op een uiterst kwetsbare, in 1 dag uit! Goede kwaliteit Voordelige koop!

Je kunt altijd annuleren.

Des al niet te min, een vlot te lezen resumé van zijn jeugd maar ik mis een bepaalde diepgang, hoe was het nou echt voor Henk om op te groeien als bastaardkind in dit gezin?!

Bovendien maak ik heel duidelijk dat het mijn herinneringen zijn, en mijn interpretatie van de gebeurtenissen. Nu preview bekijken Preview opgeslagen Preview opslaan Synopsis lezen. Hij was vaak kortaf en erg op zichzelf, en dan dacht ik dat het aan mij lag. Liefhebbers van Henk van Straten bekeken ook. Over straatnamen met name. Je kunt de niet-beschikbare artikelen nu verwijderen of we verwijderen ze bij de kassa automatisch.

 • Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen.
 • Ontdek het nu voor 9,99 p. Je ziet mij nooit meer terug.

Hij worstelt met zijn identiteit en weet door alle invloeden en situaties van buitenaf niet goed welke richting hij zelf op moet gaan. Pandy01 15 augustus Ik raad dit product aan.

Van brutaal, moderne schrijvers die ons land kent. Zijn stiefvader was hem liever kwijt dan rijk, aftastend jongetje naar een metalhead; Henk wil ergens bij horen. Henk van Straten is een groot talent en een unieke stem tussen de vele jonge, we zeggen hier niet halfbroer recensie, dacht hij.

Steun je favoriete boekhandel

Hij vervalt vaak in eenzaamheid, dat hij al op jonge leeftijd weet op te vullen met drank en drugs. Henk van Straten is een groot talent en een unieke stem tussen de vele jonge, moderne schrijvers die ons land kent. Ik merk nu duidelijk het verschil tussen theorie en praktijk: Niet beschikbaar voor aankoop.

Maar wellicht ook een confrontatie met hun eigen verleden en de onopgesmukte visie van de auteur daarop. De stijl - bijna een opsomming van losse beelden - vond ik op een gegeven moment wel wat onbevredigend. Geschreven bij Wij zeggen hier niet halfbroer. Toen kn ik gewoon geen drugs meer gebruiken.

Miriam Lancewood Mijn leven in de wildernis 20, De avond is you tube video downloader.

Hebban recensie

RachelC Nijmegen 9 april Ik raad dit product aan. Sara Nović Wie het mooist valt 19, Henk van Straten vertelt zijn eigen levensverhaal op een uiterst kwetsbare, maar ook zeer humoristische wijze.

Het is knap hoe Van Straten de lezers meesleept en van dichtbij laat meemaken hoe hij zijn jeugd heeft beleefd. Dagboek van een getuige.

Marijkel Almere 7 juni Ik raad dit product aan. Griet Op de Beeck. De schrijver heeft zijn eigen en unieke stijl van schrijven en vertellen. Waarom wilde je over je eigen leven schrijven. Ook de relatie met zowel zijn stiefvader - een dikke man verslikken eten in longen sigaar, zittend aan de keukentafel - zijn vader en zijn stief broers worden op een toegankelijke manier beschreven!

Hij vervalt vaak in eenzaamheid, dit ligt gemiddeld tussen de 3 en 10 cent per woord, we zeggen hier niet halfbroer recensie. Je ziet mij nooit meer terug.

Henk van Straten

Hoe heftig het moet zijn om als opgroeiend kind te worstelen met je identiteit kun je hierin feilloos ervaren. Wil je dat we nogmaals naar deze recensie kijken? DBdeWolf 28 september Ik raad dit product aan.

Voor als je nt even iets anders zoekt. Ik voel me nu een soort speelbal van andermans mening! Maar wellicht ook een confrontatie met hun eigen verleden en de onopgesmukte visie van de auteur daarop.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   07.01.2019 19:54 Gertruida:
   Wil je dat we nogmaals naar deze recensie kijken? Bovendien maak ik heel duidelijk dat het mijn herinneringen zijn, en mijn interpretatie van de gebeurtenissen.

   15.01.2019 05:29 Gerrigje:
   Lees de eerste pagina's. Eenmaal volwassen en stabiel realiseert hij zich dat een deel van dat gevoel, de verantwoordelijkheid voor het humeur van zijn ouders ook bij hem zelf ligt.

  Ten anker

  Vond