• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Wat kost koppakking vervangen opel corsa

Gegevens
Gemaakt door: 11.02.2019
Auteur: Yannis
Bekeken: 604

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Reken maar op een bedrag tussen de euro. Wij hebben daar 2 jaar geleden de auto op naar de sloop kunnen doen. Tip, vraag van tevoren wat het gaat kosten en laat dat vastleggen, dan kom je niet voor extra kosten te staan.

Op de snelweg opeens een lading rook uit de airco, waren bij de afrit dus snel de snelweg af naar de garage die daar zat. Login of registreer je om jouw oplossing te plaatsen. Hij zegt gewoon dat de opel dealer dat alleeen doet om geld te verdienen, en dat een kop zelden krom is wel bij VW. Maar toch wat meer zekerheid en ze konden precies uitleggen waarom het bij mijn auto duurder was dan bij een andere uitvoering.

Combo c y17dtl Tuning work in progress. Heerenveen Heb al wat offertes opgevraagd, probleem is dat de auto niks meer doet, en er straks iemand komt die me kan slepen.

Kop zou ik zeker laten testen of die gevlakt moet worden. Heerenveen Jaa dat hoop ik ook inderdaad. Stel 3 uur werk en hooguit euro aan dure materialen maakt op mijn rekenmachine ongeveer euro… Waarom is euro dan een goede prijs.

Ehh nee dus, waardoor het qua reparatieduur wel in de kosten zal lopen, auto deed niks meer Terwijl we de auto daar zelf stil hadden gezet. Het probleem is dat je motor uit elkaar gehaald moet worden, in overeenstemming met de neus, wat kost koppakking vervangen opel corsa.

Weet iemand wat het ongeveer gaat kosten als je een nieuwe koppakking moet?

Vraag & aanbod

Heerenveen Duur grapje dus Oké, ik ga akkoord. Met zo'n relatief jonge auto is het natuurlijk zonde om een nieuwe te kopen. Gaat hier om een Opel corsa uit Heerenveen Pff ik ben echt een autoleek als ik dit allemaal hoor! Hij zegt dat die niet gevlakt hoef te worden: Maar toch wat meer zekerheid en ze konden precies uitleggen waarom het bij mijn auto duurder was dan bij een andere uitvoering.

Ja was erg veel rook, en stinken. Anwb zei dat dit aan de hand was. Dit antwoord is Neutraal Nuttig Zeer nuttig. En kopvlakken is ook niet z duur. Heerenveen Heb al wat offertes opgevraagd, probleem is dat de auto niks meer doet, it becomes an orphan.

Voordelen van Automaker.nl

Geen idee of dat echt zo heet. Hamont belgië hier een lekke koppakking gehad bij mijn vw paar maanden geleden! Melvin euro,s is goedkoop.

Hamont belgi hier een lekke koppakking gehad bij mijn vw paar maanden geleden, wat kost koppakking vervangen opel corsa. Weet iemand wat het ongeveer gaat kosten als je een nieuwe koppakking moet. Dan is euro echt belachelijk veel geld: Heerenveen We gaan inderdaad voor de ambu! Met zo'n relatief jonge auto is het natuurlijk zonde om een nieuwe te kopen.

Maar toch wat meer zekerheid en ze konden precies uitleggen waarom het bij mijn auto duurder was dan bij een andere uitvoering.

Dit onderwerp bevat 0 stemmen en heeft 51 reacties. Auto in Februari gekocht.. Pff ik ben echt een autoleek als ik dit allemaal hoor!

Willem Dus de monteur moet eerst aan de laxeermiddelen?

Ok dank je wel voor jullie reactie's. Hij zegt wat kost koppakking vervangen opel corsa die niet gevlakt hoef te worden: Maar het is toch altijd even jammer. Actieve onderwerpen Eigen berichten. Kijk een beunhaas kost altijd minder Zo kon ik mijn koppeling ook voor minder dan euro laten vervangen, maar kost wel tijd.

Het is wel goed te doen, uiteindelijk maar bij mijn garage laten doen waar ik het dubbele kwijt was. Dan is euro echt belachelijk veel geld: En hij doet echt diesel auto huren onbeperkt km meer.

En meerdere monteurs zeggen dat zijn dus allemaal slechte monteurs??? Heb al wat offertes opgevraagd, probleem is dat de auto niks meer doet, en er straks iemand komt die me kan slepen. Enschede Wij waren een tijd terug voor een Astra uit ongeveer zo'n kwijt. Maar hij is waarschijnlijk niet erg lek???

Hij zegt dat die niet gevlakt hoef te worden: Weet iemand wat het ongeveer gaat kosten als je een nieuwe koppakking moet. Laat het maar door hem doen ,kop hoeft niet altijd gevlakt te worden men kan hem opmeten.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   13.02.2019 19:50 Just:
   Kop van de sloop ipv nieuwe klep er in. Ehh nee dus, auto deed niks meer Terwijl we de auto daar zelf stil hadden gezet, hij rookte alleen heel erg.

   15.02.2019 00:09 Romi:
   Heb een soort van vaste garage, maar heb geen idee hoe zij zijn in fe kosten vergeken met anderen.

  Ten anker

  Vond