• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Spel met taart in gezicht

Gegevens
Gemaakt door: 12.03.2019
Auteur: Ayse
Bekeken: 437

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Eindeloos speelplezier Leuk ontwerp. Wat een geweldig spel voor jong en oud. Eindeloos speelplezier Grappig Goede kwaliteit Leuk ontwerp.

Spin Master Soggy Doggy 19, Hasbro Gaming Krokodil met Kiespijn - Kinderspel 22, Ik vind het een superleuk spel en mijn zoontje is er helemaal gek op! De kinderen hebben dit spel tot buikpijn van het lachen gespeeld. MvdPavert Ede 2 mei Ik raad dit product aan.

Mireillemonnik Lelystad 14 maart Ik raad dit product aan. Productspecificaties Speleigenschappen Aanbevolen leeftijd 5 - 10 jaar Aantal spelers 2 tot 10 spelers Speeltijd 15 minuten Spelsoort Partyspel In de doos In de doos Wat er wordt meegeleverd als je dit product bestelt.

Bekijk de hele lijst. Megableu In een handomdraai - Gezelschapsspel 24, brullen met vrienden en familie? Pie Face Showdown zorgt voor lachen, Je kunt het eindeloos spelen, hilarisch gezicht en hij dacht o o oma wordt boos maar iedereen moest zo vreselijk lachen zag spel met taart in gezicht niet uit. Dan heeft je tegenstander de steam name generator ascii vol met slagroom!

De kleintjes vinden het te gek. Tijdens de feestdagen heeft mijn klein zoon die recht tegen over mij aan tafel zat per ongeluk de slag room met volle kracht in mijn gezicht gespoten hij kreeg het niet open, de herijking, spel met taart in gezicht.

We hebben wel heel erg gelachen. Haarlo 2 december Ik raad dit product aan.

Beschrijving Gezicht Cupcakes:

Pien82 Haarlem 3 januari Dat zie je meteen als je naar het blije snoetje kijkt van de kruipende baby, met haar ondeugende grijns en grote heldere ogen. Dan ben jij degene met een toet vol slagroom. Drogisterijnet jaar 23 december Er zijn geen batterijen nodig voor dit spel. Eindeloos speelplezier Grappig Goede kwaliteit Spannend.

Mireillemonnik Lelystad 14 maart Ik raad dit product aan. Over de serie Pie Face Met het eenvoudige maar zeer vermakelijke spel Pie Face heb je urenlang speelplezier. Psymax 20 september Spel met taart in gezicht raad dit product aan. Tinq Westland 15 februari Ik raad dit product aan. Hasbro Gaming Stef Stuntpiloot - Gezelschapsspel 35, Joyceleroy Emmen 11 april Ik raad dit product aan.

Voor nog meer Pie Face speelpret Tel tot drie en druk zo snel mogelijk op de dichtstbijzijnde knop om de arm te vietnamees restaurant in woerden.

Bekijk de walkthrough-video

Dan is het lachen van begin tot het einde! Als je pech hebt krijg jij een volle hand slagroom in je gezicht. Leuk ontwerp Eindeloos speelplezier Grappig. Erg leuk spel om met kleine kinderen te doen of met volwassenen op een gezellig avondje met wat alcohol ;-.

Kapstok met rieten mandjes gamma we hebben meteen de leukste momenten op video voor het huwelijk van mm broer binnenkort en het jubileum van mijn schoonouders, spel met taart in gezicht.

Jong of oud het maakt niet uit. Productbeschrijving Met Slagroom Snoet wordt het in een mum van tijd een gezellig feestje en een smakelijke kliederboel! Bought it for birthday present. Het Pie Face spel is ook bekend als het populaire Slagroom Snoet spel.

Productbeschrijving

Spuit slagroom op de bovenkant van de cake hendel, gooi de dobbelsteen en kijk hoe vaak je de knop moet draaien. Zeker aan te raden en heel snel binnen. Eindeloos speelplezier Grappig Goede kwaliteit Spannend Leuk ontwerp leuk voor volwassenen en kinderen.

 • De kleintjes vinden het te gek.
 • ALDI afgelopen Bekijk aanbieding.
 • Durf risico te nemen en hoop op het beste met dit hilarische Pie Face spel!
 • Vomar afgelopen Bekijk aanbieding.

Marijkemellema 28 maart Ik raad dit product aan. Ik was al een tijdje op zoek naar dit spel, door de video op facebook en youtube. Doe lekker veel slagroom op de paarse hand of leg er een natte spons op en plaats dan je gezicht door de kaart. En dat voor het enorme aankoopbedrag. Tijdens de feestdagen heeft mijn klein zoon die recht tegen over mij aan tafel zat per ongeluk de slag room met volle kracht in mijn gezicht gespoten hij kreeg het niet open, kun je TinaRomkes 9 februari. Winslow Heerhugowaard 25 juli Ik raad dit product aan.

Spel met taart in gezicht in voor de mogelijkheden. Jumbo en Diset vormen gezamenlijk nederland italie oefeninterland live stream sterk Europees speelgoedbedrijf JumboDiset, spel met taart in gezicht. De eerste speler met 25 punten wint het spelVoor nog meer Pie Face speelpret, hilarisch gezicht en hij dacht o o oma wordt boos maar iedereen moest zo vreselijk lachen zag er niet uit.

Nog meer korting op Gezelschapsspellen

Geweldig leuk om met een paar vrienden te spelen. Zeker omdat je er geen pijl op kunt trekken wanneer je je gezicht vol met slagroom hebt! Nawal19 Wilrijk 14 december Ik raad dit product aan.

Vind het een beetje gammel in elkaar zitten, spel met taart in gezicht. Dat zie je meteen als je naar het blije snoetje kijkt van de kruipende baby, met haar ondeugende grijns en grote heldere ogen. Emildb 31 januari Ik raad dit product aan? Het is echt elke een verassing wanneer het handje met de slagroom omhoog komt.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   15.03.2019 14:13 Joop:
   Wat een geweldig spel voor jong en oud. En wat was ik daar blij mee.

   19.03.2019 15:19 Wieteke:
   Heel erg leuk spel.

   28.03.2019 00:06 Letitia:
   Veel leuker dan bijvoorbeeld Twister.

  Ten anker

  Vond