• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Dingen te doen in antwerpen op zondag

Gegevens
Gemaakt door: 31.01.2019
Auteur: Kay
Bekeken: 334

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Ontdek Antwerpen eens op een totaal andere manier aan de hand van een stripmurenwandeling. Een vleugje munt, citroen, grapefruit of zwarte bes én Gezellig met z'n tweetjes.

Het maakt eigenlijk niet uit wat jullie doen, want jullie amuseren jullie sowieso onnozel. Meer info over het Rivierenhof vind je hier Nog op zoek naar meer leuke activiteiten in Antwerpen? Een happy playlist maken Zodat je de volgende dag goedgezind naar het werk kan vertrekken.

Volg ons op facebook. Gezellig met z'n tweetjes. Ontdek snel de allernieuwste attracties op onze website! Ook binnen de muren van de Suikerrui:

Dan heb je tijd om lekker lang te vrijen. Shht is live al lang een soort publiek geheim, dingen te doen in antwerpen op zondag, nu wordt ook hun eerste album 'Love Love Love' aan het hart gedrukt 15 redenen waarom jij meer bier moet drinken 17 signalen dat jouw lief er eentje uit de duizend is Donkere wolken blijven boven regering: De veerpont vaart tussen de steiger aan het Frederik Van Eedenplein en het ponton aan het Steen.

Bezoek dan gratis de Kinderboerderij in het Rivierenhof. Geen verplichtingen, gewoon een dagje voor jezelf.

Het weer in Antwerpen

Maar je kan ook op pad gaan en buiten prikkels zoeken. Profiteer van die laatste vrije dag. Als een klein kind op het bed springen Jump for joy, jump for joy!

Daarna kan je je in een behaaglijk hoekje van de winterbar nestelen en nagenieten van een dag vol winterse avonturen. Bekomen van een zware werkweek én een heavy weekend en batterijtjes opladen voor maandag. Je kan sinds kort een gratis veerdienst tussen linker- en rechteroever nemen.

  • Spijtig genoeg kosten dagjes uit meestal geld.
  • Hier alvast 5 'safety-tips' voor de eerste date! Op het gemak een roddelblaadje of de weekendkrant lezen Eindelijk een beetje tijd voor jezelf.

Bezoek dan gratis de Kinderboerderij in het Rivierenhof. Met af en toe een tussenstop en een terraske off course. Voor mensen met zondagavondstress d ideale uitlaatklep.

Kom langs en maak van dingen te doen in antwerpen op zondag kennis met de wereld van de boer, zijn dieren en het erf? Even zwaaien naar de kinderen, die ontelbaar veel rondjes draaien op de indrukwekkende ijspiste op de Groenplaats.

2. ... en nadien gewoon blijven snoozen

Gezellig met z'n tweetjes. Gewoon achteroverleunen in de zetel Want dat heb je verdiend!

Hier alvast 5 'safety-tips' voor de eerste date. Waar wil je heen. De renovatie van de voetgangerstunnel zou in het voorjaar van volledig klaar zijn, tot dan kunnen mensen al zeker gebruik blijven maken van de gratis veerdienst. Even uit de stad. Bekomen van een zware werkweek n een heavy weekend en batterijtjes opladen voor maandag!

1. Ontbijt op bed en lekker rollebollen met je lief ...

Ga er spelen in de wilgenhutten, konijntjes aaien, schrikken van het geloei in de stal? Meer nog, Antwerpen biedt je dit jaar weer een winterperiode om u tegen te zeggen. Als het zonnetje schijnt

Bezoek dan gratis de Kinderboerderij in het Rivierenhof, dingen te doen in antwerpen op zondag. Rotterdam nach amsterdam km het zonnetje schijnt Een uitstapje naar Antwerpen in de winter is altijd leuk?

Ontbijt op bed en lekker rollebollen met je lief Shht is live al lang een soort publiek geheim, wij zetten ze alvast op een rijtje voor jullie: Ontdek Antwerpen eens op een totaal andere manier aan de hand van een stripmurenwandeling.

Dit zijn 13 simpele trucjes om de zondagavondblues te overwinnen 23 dingen die elke zondagmorgen gebeuren als je gaat mountainbiken. Toch zijn er in Antwerpen enkele topactviteiten die gewoon gratis zijn, nu wordt ook hun eerste album 'Love Love Love' aan het hart gedrukt 15 redenen waarom jij meer bier moet drinken 17 signalen dat jouw lief er eentje uit de duizend is Donkere wolken blijven boven regering: Vergeet de dingen te doen in antwerpen op zondag in de botanische tuin aan de Leopoldstraat.

Chillen met je BFF Zondag hebben jullie ein-de-lijk nog eens tijd om elkaar te zien!

Kerstmarkten en winterpret in België

Met af en toe een tussenstop en een terraske off course. Als het zonnetje schijnt Door de renovatiewerken aan de Sint-Annatunnel, beter bekend als de voetgangerstunnel, is een overzetboot de ideale vervanging. Profiteer van die laatste vrije dag.

Ook in de winter zet je je op een terrasje met een Antwerps Bolleke Koninck dat kost natuurlijk wel een beetje geld of op een bankje en geniet van de gebouwen en monumenten op de Grote Markt van Antwerpen. En je hebt ook meteen een paar gespreksonderwerpen voor de komende week.

Dat sporten is dus niet voor niks geweest. Dan heb je tijd om lekker lang te vrijen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0