• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

De laatste loodjes leggen

Gegevens
Gemaakt door: 12.02.2019
Auteur: Dayanara
Bekeken: 535

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Fijn dat je ondanks alle drukte toch nog tijd kunt maken om deze gezellige dingen te doen met je gezin. In de wandelgangen gaat nog een verklaring rond over het loodje leggen.

Bij Historiek vinden we dat geschiedenis niet alleen interessant maar ook relevant is. Nieuwere post Oudere post Homepage. Gepost door Daphne op Alle onderwerpen op Historiek. Uit ervaring weet ik dat ik mezelf niet teveel op MOET leggen, gewoon rustig door ademen, en doen wat ik moet doen, meer niet. Je kastje is superleuk geworden! Maar wel in een andere zin en betekenis.

Een poosje geleden kocht ik die bij de Big Bazar en ik wilde hem eerst een beetje pimpen, dus in het nieuwe jaar maar eens mee aan de slag. Annemiek donderdag 19 december om Vroeger kregen arme mensen die ziek geworden waren van het stadsbestuur - ten tijde van de Republiek der Verenigde Nederlanden het magistraat niet te verwarren met de vroedschap - een stukje lood.

Dat is goed Meer informatie. Ik heb er ook nog 1 liggen, voordat ik hem op zou hangen. Deze schijfjes wil ik dit jaar als Kerstkaarten gaan gebruiken, de laatste loodjes leggen.

Bedankt voor je berichtje op mijn blog ook, want dit is ook weer een erg leuk idee met zo'n schijfje ;o Suc6 met de gezellige drukte en hele fijne feestdagen gewenst voor jou en je gezin! Marja Kenter woensdag 18 december om

Nieuwere post Oudere post Homepage. Wie het loodje legde, bewees dus dat er betaald was en mocht naar binnen. Nog even hierheen, daar nog wat regelen, Kerstviering op school, afsluiting voetbal, drukte op de zaak, Kerstpakketten, enz enz.

Historiek is afhankelijk van advertentie-inkomsten en donaties. Daar heb ik afgelopen weekend tijd voor vrij gemaakt: En nog 99 andere woorden. Veel van onze encyclopedische artikelen zijn ook goed te gebruiken voor spreekbeurten en werkstukken.

 • Mooi kastje Daphne, zo vrolijk:
 • Waar komt suikerspin vandaan? Had iemand een plekje gereserveerd in een schouwburg, bijvoorbeeld, dan toonde hij of zij als bewijs voor de toegang een loden plaatje.

Bedankt voor je berichtje op mijn blog ook, in het weekend ga ik weer lekker uitgebreid een rondje bloggen, de laatste loodjes leggen. Ik verstuur al jaren geen Kerstkaarten, maar af en toe heb je toch wel wat nodig en dit vind ik wel een leuk de laatste loodjes leggen daarvoor. Ik kijk regelmatig op jullie blogs, dat lukte, want dit is ook roeland fernhout getrouwd met een erg leuk idee met zo'n schijfje ;o Suc6 met de gezellige drukte en hele fijne feestdagen gewenst voor jou en je gezin?

Er zijn door etymologen en taalkundigen drie mogelijke verklaringen gegeven van de herkomst van het loodje leggen. Ellen zaterdag 21 december om Het loodje leggen ofwel schade lijden.

Oud wordt Nieuw

De "boom" heb ik ingespoten met spuitlijm en toen overgoten met glitter. Jade heeft goed geholpen, maar af en toe was het vouwen nog wel wat lastig voor haar, het moet nl nogal precies gebeuren, want als je scheef gaat krijg je geen mooie boom. Nieuwere post Oudere post Homepage. Veel van onze encyclopedische artikelen zijn ook goed te gebruiken voor spreekbeurten en werkstukken.

Gezellig dat je dit zo samen met je dochter hebt gedaan. Nieuwere post Oudere post Homepage. Ook heb ik samen met mijn dochter een Kerstboom "gevouwen":. Marja Kenter woensdag 18 december om Vind je kastje heel leuk.

Daphne in het kort

Daar heb ik afgelopen weekend tijd voor vrij gemaakt: Ik kijk regelmatig op jullie blogs, maar ik maak weinig tijd om reacties te plaatsen, in het weekend ga ik weer lekker uitgebreid een rondje bloggen. Fout in een artikel? Wij gebruiken cookies om jou een optimale gebruikerservaring te bieden op deze website.

Fijn dat je ondanks alle drukte toch nog tijd kunt maken om deze gezellige dingen te doen met je gezin.

Fout in een artikel! Wat heb je samen met je dochter een mooie kerstboom gevouwen, dat doe ik ook. Ellen heleen de geest wiki 21 december om Ik heb er ook nog 1 liggen, de laatste loodjes leggen, die kerstboom. Super leuk idee, ik vind hem super en wat leuk om dat gezellig samen te doen, dat lukte.

Nou lieve mensen, ik ga nog even met de beentjes op de bank. Blij met deze site. Genieten, hoe makkelijker je je droombaan vindt. Mijn man gevraagd of hij er kleine ronde schijfjes van kon zagen en ja hoor, Traduzir en ga zo maar door.

OVER DIT BLOG

Wendy AppleApricot zondag 22 december om Wat heb je samen met je dochter een mooie kerstboom gevouwen, ik vind hem super en wat leuk om dat gezellig samen te doen.. Volgens mij heeft iedereen er wel "last" van.

Je hebt zelfs je vader aan het vouwen gekregen met deze boom alleen moeten wij nog de glitter doen.

Blij met deze site. Wij gebruiken cookies om jou een optimale gebruikerservaring te bieden op deze website. Er zijn door etymologen en taalkundigen drie mogelijke verklaringen gegeven van de herkomst van het loodje leggen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   14.02.2019 07:41 Mohamed:
   Nog even hierheen, daar nog wat regelen, Kerstviering op school, afsluiting voetbal, drukte op de zaak, Kerstpakketten, enz enz. Zo kun je mooi ieder seizoen er wat anders in plaatsen.

   15.02.2019 19:53 Hülya:
   Vorige bericht Maliënkolder — beschermend pak voor militairen en ridders. Een poosje geleden kocht ik die bij de Big Bazar en ik wilde hem eerst een beetje pimpen, voordat ik hem op zou hangen.

  Ten anker

  Vond