• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Muziek toevoegen aan instagram video

Gegevens
Gemaakt door: 20.12.2018
Auteur: Gülhan
Bekeken: 638

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Hiermee opent de Instagram app. Als je klaar bent, tik dan op de knop Delen.

Er zijn veel videobewerkers die je helpen bij het toevoegen van muziek op je iOS-apparaat. Over dit artikel Categorieën: Ben je klaar met de bewerkingen? Je kunt het aantal seconden dat wordt gebruikt verminderen door op 15 SECS te tikken en dan te scrollen om een andere optie te kiezen. Sluit daarna snel het controlecentrum en begin met het opnemen van je Instagram video.

Zo kun je de foto helemaal naar wens aanpassen voordat je de foto plaatst. Als je een Android-gebruiker bent en wilt muziek toevoegen aan Instagram Story, is Inshot Editor perfect voor jou.

Download en installeer de Instagram-app op je smartphone of tablet. Je kunt de camera van je telefoon gebruiken om een foto te maken en deze meteen uploaden, of je kunt een eerder gemaakte afbeelding uploaden die je nu pas wilt delen met je Instagram-volgers. Muziek toevoegen aan een Story-foto PicMusic gebruiken. Deze tags brengen je foto onder in guzel cuma sozleri resimli bepaalde categorie, waardoor anderen je foto makkelijk kunnen vinden muziek toevoegen aan instagram video ze zoeken binnen een bepaald onderwerp.

Op Instagram muziek aan foto's toevoegen 2 methoden: .

Hoe muziek toevoegen aan Instagram Story binnen de beschikbare landen

Die staat aan de bovenkant van het scherm. Zodra je het liedje vindt dat je wilt gebruiken, tik je op de naam om het aan je foto toe te voegen. Jouw foto mét de bijbehorende muziek wordt naar je Instagram pagina geüpload. Als je de Facebook-app al op je telefoon hebt staan kun je eenvoudig inloggen op Instagram met je Facebook-account. Deze staat in de linker onderhoek van het scherm.

Je kunt er dus he-le-maal mee los gaan. Foto's plaatsen Oude foto's uploaden Instagram is een van de populairste sociale netwerken ter wereld, elk bericht dat je plaatst is een foto die je hebt gemaakt.

  • Open Instagram op je iOS-apparaat.
  • Maak een account aan of log in met je Facebook-account. Open the Instagram-app op je mobiele apparaat.

Instagram In andere talen: Voeg informatie toe over de foto. Tik op de "zon"-knop om de belichting aan te passen. Selecteer een filter uit de lijst. Veel onder hen zijn echter niet gratis en kostelijk. Tag mensen in de afbeelding!

Video’s bewerken op Instagram doe je zo

Foto's plaatsen Oude foto's uploaden. Dit staat rechts bovenin het scherm. Hashtags worden toegevoegd aan het onderschrift van een afbeelding en worden gemarkeerd door. Dit staat bovenaan de pagina.

Kies je video, et voila, familiefotos. Tik de Library tab. Vervolgens kun je de gebruikersnamen opgeven van de mensen met wie je je bericht wilt delen. Een nadeel van deze app is dat het logo van VidLab onderin je video is te zien na het bewerken, muziek toevoegen aan instagram video. Als je doorgaat met het gebruik van onze site ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid. Deze optie staat in het pop-up menu. Je kunt daarna elke afbeelding die opgeslagen is op het geheugen van je apparaat naar Instagram uploaden.

WANT Navigation

Zorg dat je bent aangemeld bij het account waar je de foto's wilt uploaden. Als je de video op Instagram wilt plaatsen voel je je genoodzaakt om hem te muten. Tik op het "Gallery"-menu boven in het scherm op een andere locatie op je apparaat te kiezen om naar afbeeldingen te zoeken. Afbeeldingen worden geüpload als vierkant, dus zorg ervoor dat datgene wat je wilt laten zien in het midden zit.

Add Music to Pictures on Instagram , Español:

Als je bijvoorbeeld een foto plaatst die met wikiHow te maken heeft, dan kun je de hashtag wikihow aan je onderschrift toevoegen. Als je een Android-gebruiker muziek toevoegen aan instagram video en wilt muziek toevoegen aan Instagram Story, is Inshot Editor perfect voor jou. Tips Als je PicMusic vaak gebruikt, dan moet gedicht mijn liefde voor jou betalen voor een upgrade in de app.

Open Instagram op je iOS-apparaat. Wil je dit weg hebben, kun je betalen voor de premium-versie om van het watermerk af te raken. Dit staat rechts bovenin het scherm! De app is beschikbaar voor iOS. Nadat je het onderschrift hebt ingevuld kun je andere netwerken selecteren waarop je de foto wilt delen, muziek toevoegen aan instagram video.

Hoe muziek toevoegen aan Instagram Story buiten de beschikbare landen

Instagram is een van de populairste sociale netwerken ter wereld, elk bericht dat je plaatst is een foto die je hebt gemaakt. Tik op het album van waaruit je een foto wilt kiezen en tik dan een keer op de foto die je wilt gebruiken. Onderin het venster zie je een selectie van recente afbeeldingen om uit te kiezen. En je kunt de muziek ook bewerken met de aangeboden tools in de software, bijvoorbeeld het wegknippen van ongewenste delen, volume en snelheid aanpassen, in- en uitfaden instellen, enzovoort.

Tik op het tabblad Camera. Afbeeldingen worden gepload als vierkant, dus zorg ervoor dat datgene wat je wilt laten zien in het midden zit? Tap op de 'Gallery-tab onderin het scherm.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0