• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Lg wasmachine deur wil niet open

Gegevens
Gemaakt door: 14.03.2019
Auteur: Mauricio
Bekeken: 264

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Begin daarom altijd met het verwijderen van voorwerpen en pluisjes uit de filterbuis. Laat ons op afstand meekijken voor advies voor de wasmachine reparatie.

Een echt klusje voor de monteur. Het is aan te raden dit door een vakman te laten doen. Bovenlader wasmachines Vergelijk alle bovenlader wasmachines Merken AEG bovenlader Bauknecht bovenlader Bosch bovenlader Electrolux bovenlader Indesit bovenlader Miele bovenlader Siemens bovenlader Whirlpool bovenlader Zanussi bovenlader. Benieuwd of je wasmachine het nog waard is om gerepareerd te worden? Deurslot is defect Vervang het deurslot.

Er hoeft niet direct iets ernstigs met de wasmachine aan de hand te zijn. Een andere manier is om te kijken of er op jouw wasmachine ook een hendeltje bevindt, waaraan je kunt trekken, waarvan de grote de filterbuis is.

Uitgebreide beschrijving vind je bij wasmachine centrifugeert niet meer, lg wasmachine deur wil niet open. Nu zie je twee nieuwe klepjes, verwennen en energie op kan laden voor de rest van de week.

Doe de gratis online check wasmachine kopen of repareren. Begin daarom altijd met het verwijderen van voorwerpen en pluisjes uit de filterbuis.

 • Onze monteurs weten door hun jarenlange ervaring heel snel wat er aan de hand is met uw wasmachine. Op deze pagina vind je oplossingen voor dit probleem.
 • De monteur heeft vaak nog meer tips die je eenvoudig zelf kunt uitvoeren. Maak pompfilter schoon Als het pompfilter verstopt is, dan kan de pomp geen water afvoeren.

Instructievideo's

Als je weet hoe een wasmachine werkt , ga je ook begrijpen wat het probleem veroorzaakt. Reparaties hoeven niet altijd kostbaar te zijn. Maak pompfilter schoon Als het pompfilter verstopt is, dan kan de pomp geen water afvoeren.

De wasmachine deur gaat niet meer open. Copyright © Wassen. Binnen 10 minuten weet de monteur de oplossing. Een aantal veelvoorkomende oorzaken en oplossingen vind je hier:

 • Begin daarom altijd met het verwijderen van voorwerpen en pluisjes uit de filterbuis.
 • Je kunt er voor de zekerheid een grote emmer onder plaatsen, zodat het water voor een gedeelte kan worden opgevangen.

Een aantal mogelijke oorzaken zijn:. Je kunt nog extra model len toevoegen. Informeren Vergelijken Beste deal. Dit kunt je gemakkelijk oplossen door de filterbuis te openen. Laat ons op afstand meekijken voor advies voor de wasmachine reparatie? Repareren of nieuwe kopen. Gaat de deur van de wasmachine nog steeds niet open.

Repareren of nieuwe kopen?

De monteur kijkt met je mee via skype of Facetime. Deze bevindt zich onderaan de wasmachine de exacte plaats verschilt per apparaat. Een echt klusje voor de monteur. Open deze en leg een handdoek o.

Haal de wasmachine eerst van het stroom en doe de stekker uit het stopcontact. Je kunt nog extra model len toevoegen. Daarna start je het programma voor centrifugeren en lg wasmachine deur wil niet open. Je kunt er voor de zekerheid een grote emmer onder plaatsen, zodat het water voor een gedeelte kan worden opgevangen. Soms kan de oplossing paypal geld overmaken naar andere bankrekening zijn.

Gaat de deur van de wasmachine nog steeds niet open.

Bovenlader wasmachines Vergelijk alle bovenlader wasmachines Merken AEG bovenlader Bauknecht bovenlader Bosch bovenlader Electrolux bovenlader Indesit bovenlader Miele bovenlader Siemens bovenlader Whirlpool bovenlader Zanussi bovenlader.

Een aantal veelvoorkomende oorzaken en oplossingen vind je hier: Onze ervaren monteurs kennen van veel wasmachinemerken en types de zwakke punten. Voor complexere oplossingen heb je een monteur nodig. Op deze pagina vind je oplossingen voor dit probleem.

Het is aan te raden dit door een vakman te laten doen. Je kunt nog extra model len toevoegen. Maar als de deur gesloten is vervang je het slot niet zo makkelijk. Producten wasmachine lg wasmachine deur wil niet open vaatwasser reparatie wasdroger reparatie koelkast reparatie oven reparatie. Beste wasmachines Beste wasmachines Beste bovenlader wasmachine Beste was-droogcombinatie Beste stoomwasmachine.

De wasmachine deur gaat niet meer open. Wasmachine deur gaat niet open Abn amro reclame muziek.

Wasmachine openen met hendel

Je kunt nog extra model len toevoegen. Dan kan het zijn dat het probleem wordt veroorzaakt door vastzittende voorwerpen in de slang die van de pomp naar de kuip gaat. Het is aan te raden dit door een vakman te laten doen.

Erg vervelend wanneer je de was aan het doen bent is dat het deurtje plotseling niet meer open wil gaan. Kostenindicatie veel voorkomende reparaties Als je met deze tips het probleem niet op kunt lossen, ligt de oorzaak in de wasmachine zelf.

Doordat deze objecten vastzitten kan de wasmachine namelijk vast gaan staan, waardoor je de deur met geen mogelijkheid meer open krijgt.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   15.03.2019 21:22 Gianno:
   In de wasmachine zie je jouw wasgoed, terwijl je het er niet uit kunt halen. Onderdelen van A-merken, zoals Miele, zijn duurder dan van B-merken.

   23.03.2019 19:30 Manouk:
   Beste wasmachines Beste wasmachines Beste bovenlader wasmachine Beste was-droogcombinatie Beste stoomwasmachine.

  Ten anker

  Vond