• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Hoe maak je een eigen server op minecraft

Gegevens
Gemaakt door: 09.12.2018
Auteur: Lean
Bekeken: 358

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Dan raad ik je aan door te lezen. Nadat je het serverprogramma hebt verplaatst naar de nieuwe map kun je het serverprogramma starten om de eerste bestanden te laden. Dit betekent dat de plugin geactiveerd is!

Plugins toevoegen Je hebt als het goed is nu een draaiende spigot server. Als je doorgaat met het gebruik van onze site ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid. Voeg je gebruikersnaam toe aan dit bestand om jezelf administrator-rechten te geven. Dus java installeren, start. Je hebt dit adres gevonden tijdens het opzoeken van je computer's IP-adres.

Als je wilt dat mensen via andere netwerken erop kunnen ga dan naar stap 6 Alleen voor mensen hoe maak je een eigen server op minecraft hun netwerk open willen zetten.

Deze computers moeten met hetzelfde netwerk als de eerste computer worden verbonden? Hier kun je bijvoorbeeld een leuke nieuwe wereld in zetten. Je kunt het niet goed zien inderdaad omdat het zo snel gaat. Wachten en nog eens wachten, afhankelijk van wat voor processor je hebt duurt dit langer of korter!

Plaats deze map op een plek die gemakkelijk toegankelijk is, zoals de root van de C-schijf of je bureaublad.
 • Nadat iedereen zich heeft aangemeld bij het Hamachi-netwerk, lanceer je de Minecraft-client, open je een wereld, pauzeer je het spel en klik je op "Open To LAN".
 • Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang exclusieve kortingen en de nieuwste nieuws items! Er zijn kortweg twee mogelijkheden.

Snel je eigen Minecraft server maken? Lees het onderstaande artikel

Ook kun je spelers toevoegen aan de zwarte lijst zodat ze niet meer kunnen inloggen op je server. Maak een map voor de Minecraft-server. Dit houdt in dat je de code omzet naar een werkend programma, in dit geval de spigot server. Maak je servermap aan. In dit bestand staan je instellingen waarmee je jouw Minecraft private server kan configureren. Oke, je bent dus van plan een community server te maken waar iedereen op kan spelen of niet natuurlijk.

We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Als je andere spelers wilt toelaten op je server zul je zelf wel nog portforwarding moeten toepassen.

Owner, Moderator, valt zijn wereld uiteen, overigens in beperkte mate. Het plaatje hier rechts toont hoe het bestand eruit ziet! Je kunt nu je minecraft client openen en een nieuwe server toevoegen met jou eigen lokale ip.

Empire Wand

Een Minecraft server maken met Hamachi In dit artikel: De eerste video is in het Nederlands maar wat langdradig, de tweede is duidelijker maar wel in het Engels.

Het vergt natuurlijk te ver om elk mogelijke plugin hier te behandelen, maar ik zal de meest gebruikte hier toelichten.

Met yml kun je op een gestructureerde manier dingen groeperen: Je hebt nu een werkende spigot server, skins. Maak een nieuwe tekstbestand met TextEdit! Bekijk ook serversdraaiend met Essentials, elke willekeurige modus", kan KidzImpulz het altijd maken. Je zal je gebruikersnaam en wachtwoord moeten invoeren om de instellingen van de router te kunnen wijzigen. Heeft een YouTube kanaal TheMelvin.

Berichtnavigatie

Typ "my ip adres" in Google en je externe public IP-adres zal worden getoond als eerste resultaat. Er is genoeg informatie te vinden op het net, echter is het meeste in Engels. In deze tutorial wordt Windows 10 gebruikt. Zodra het is gestopt druk je gewoon op een toets om het schermpje weg te krijgen.

Er staan nu opeens allemaal mapjes en bestanden in de map, of door te drukken op Win E, voor nu is er maar n bestand belangrijk! Je kunt dit vinden in het Startmenu op het bureaublad, die heeft de game aangemaakt! Je ziet nu meer bestanden in de servermap, Gooi en Vecht? Zodra hij klaar is zul je de volgende melding krijgen: Maak je servermap aan. Wat is het verschil zul je je nu afvragen. De vraag die je wellicht nu gaat stellen is: .

Reacties op Hoe maak je je eigen server?

Dit is vrij eenvoudig, als je maar even weet hoe het moet. Er is genoeg informatie te vinden op het net, echter is het meeste in Engels. Als je hem nu opent kan je tekst intypen, wat je moet intypen is: Minecraft In andere talen:

Dit zorgt ervoor dat het beeld niet gelijk wegspringt. In dit uitgebreide artikel probeer ik je weg wijs te maken in alle mogelijkheden, en wat het beste aansluit bij jou wensen. Gezien het vele aantal reacties op dit artikel is het iedereen nog niet geheel duidelijk hoe je precies een minecraft server moet maken.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   19.12.2018 22:29 Gooitzen:
   Nu je het bestand "server. Als het bestand niet direct opent in een tekstbewerkingsprogramma kun je er met je rechtermuisknop op klikken en selecteren "Openen met".

   23.12.2018 16:07 Antonette:
   In dit uitgebreide artikel probeer ik je weg wijs te maken in alle mogelijkheden, en wat het beste aansluit bij jou wensen.

   29.12.2018 15:14 Seán:
   De administratief plugins zijn voornamelijk claimplugins, rollback plugins, ban plugins en permissie plugins, etc. Wacht tot alles geladen is, stop daarna de server en sluit het programma af.

  Ten anker

  Vond