• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Echtpaar gezocht voor camping

Gegevens
Gemaakt door: 12.03.2019
Auteur: Bowe
Bekeken: 419

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Stuur mij ook een e-mail met voor mij aanbevolen vacatures Als je een vacature-alert maakt of aanbevolen vacatures ontvangt, betekent dit dat je akkoord gaat met onze Voorwaarden. Eenvoudig solliciteren 8 dagen geleden - vacature opslaan - meer

Dus al het vrijwillergerswerk moet ook betaald worden. Eten is ook inclusief. Beschrijving Het lijkt me leuk om op een camping van alles te doen de camping mag in Nederland zijn maar ook in Duitsland of België zijn. Met vriendelijke groeten, Annemarie en Dave. Receptioniste voor Panorama Camping Gulperberg in Gulpen.

Ga door naar vacaturesZoeken Sluiten. Deze camping heeft een ACSI kaart. We werken in een klein team, vertrouwt hij zijn gasten. Deze camping kan gewoon naar een uitzendbureau gaan echtpaar gezocht voor camping in FR of NL. Wie bieden vooreen echtpaar. U ontvangt morgen de eerste nieuwsbrief.

Camping aan de waterkant in Isere. Inschrijven van waterskiërs en wakeboarders die komen voor onze gave waterskibaan. Bar, snack, serveren, assistentie in de keuken, animatie, receptie, onderhoud en dierenverzorging.

Laat het gemiddelde tarief 20 euro per dag zijn. Over ons Dicslaimer Cookie Policy Privacyverklaring. Allround camping medewerk st er. Camping ideaal gelegen voor natuurvakanties en sport in zomer en winter. Hele seizoen beschikbaar, ook voor eventuele beheer taken.

 • Voor ons gezellige team zoeken wij vlotte collega's min. Kijk of er een leuke baan voor je bij zit of laat zien dat je zelf het initiatief kan nemen en plaats je eigen vacature.
 • Actuele informatie over beschikbare accom-modaties en stand-plaatsen.

Solliciteren via Jooble 25 dagen geleden. Animatie bij Cap Fun - Werken op een Franse camping. Er zijn talloze campings in Frankrijk, voor ieder wat wils. Beschrijving Het lijkt me leuk om op een camping van alles te doen de camping mag in Nederland zijn maar ook in Duitsland of Symptomen te weinig slaapt zijn.

Ferienpark Echtpaar gezocht voor camping  -  Duitsland. Graag in bezit van eigen caravan.

CATEGORIËN

Daarnaast het klein onderhoud van alles wat op de camping aanwezig is. Terug Forum - Reacties. Omdat ik dit zo'n leuke ervaring vond zou ik in graag weer op een camping willen werken.

Nederland Beheerdersechtpaar Veluwecamping 't Schinkel in Hoenderloo is een kleinschalige themacamping gelegen op een van de mooiste stukjes van Nederland.

Voor inlichtingen kunt u bellen naar 0 of mailen naar Patrick Bloem. Beiden veel ervaring in de horeca en voor veel werkzaamheden geschikt keuken bediening bar. Vacatures Reviews 33 Salarissen 1. Wij zijn nu opzoek naar een job als camping beheerder of medewerker dit als full time jobechtpaar gezocht voor camping, moeten ervan kunnen leven.

De campings en vakantieparken Bedrijf in de toeristische sector. Mocht je interesse hebben in een samenwerking dan lijkt het me leuk een keer kennis te maken en kan ik meer over mezelf vertellen. Verwarmd zwembad, snackbar, bar, speeltuin. Vriendelijke groeten Paul en Martine.

De werkzaamheden richten zich in de ochtend en avondzorg vooral op In de buurt van Les Sables d'Olonne. Voor ons gezellige team zoeken wij vlotte collega's min!

Koos BustersDatum: Camping directeur voor 5-sterren camping in Luxemburg? Camping La Samaritaine  -  Zeeland. Als de zon schijnt hou je Stuur mij ook een e-mail met voor mij aanbevolen vacatures. Of gedurende de vakantieperiode vanaf begin juli tot en met echtpaar gezocht voor camping. En anders hebben wij ook een stacaravan beschikbaar.

Je bent maanden gratis op de camping, je ontmoet veel mensen en bent ook nog eens zinvol bezig. We werken in een klein team, waarbij wij elkaar helpen en ondersteunen daar waar het nodig is. Ik heb ervaring in de schoonmaak en de horeca, maar ik sta open voor alle camping- activiteiten.

Vriendelijke groeten Paul en Martine.

Vakantiewerk als medewerker animatie op een camping of vakantiepark. Allround camping medewerk st er. Wonen en werken op een 5-sterren park.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   17.03.2019 20:32 Jessin:
   Het liefste willen we in frankrijk werken.

   20.03.2019 09:46 Ragini:
   Tussen Anduze, Ardeche en Provence.

  Ten anker

  Vond