• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Mijn waterverbruik per jaar

Gegevens
Gemaakt door: 13.01.2019
Auteur: Yente
Bekeken: 372

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Hierbij wordt het milieu ook minder belast. Deze site gebruikt functionele en analytische cookies. Hebben de buitenplaneten afgelopen zomer veel water gehad?

Inderdaad hebben mijn planten vrij veel water gehad! Kan via het kaartje, telefonisch, of via internet. Het aantal personen doet er minder toe. Wauw, ik vond ons met 78 kuub voor ons 4-en al zuinig, maar 19 kuub is echt weinig zeg, petje af!!

Sowieso drink ik al veel water, koffie en thee en ik douche 1 à 2 keer per dag.

Geen resultaten gevonden Probeer een andere zoekterm! Ook de verbruiker heeft rechten en kan eisen dat er iemand langs komt. Hoe doet ze dat. Voor de rest, zoals ik al heb mijn waterverbruik per jaar.

Ongelezen bericht door Shine 07 dec Ze kijken naar de aantal personen per huishouden.

Hier 70 m3 voor 2 persoonshuishouden, normaal had ik 60 maar vorig jaar heb ik bijna non-stop in bad liggen dobberen tijdens mijn zwangerschap. Arri Blom 19 december om
 • Flinterke vrijdag 30 juli Deze leggen aan de hand van het waterverbruik een aanslag op.
 • Zuinigaan 19 december om

VIVA op social media

Ze kijken naar de aantal personen per huishouden. Ik houd de meterstanden vrijwel elke maand bij. De maandelijkse gaskosten zijn zowel het gasverbruik als het gebruik van de meter. Als ik dat maandverbruik x 13 doe, dan kom ik uit op 17,33 m3 en mijn verbruik was 19m3. Vitens schat mijn waterverbruik in Ongelezen bericht door Paul » 07 dec

Wij doen niet zuinig met water, maar halen dat niet met z'n 2-en. Ik denk niet dat het meerverbruik bij jou te wijten kan zijn aan een andere meter want die toestellen mijn waterverbruik per jaar normaal gezien geijkt.

Maak nieuw topic aan en praat verder? Groene stroom of groen gas De meeste energiebedrijven bieden ook groene stroom aan. Je maakt er wel een heel probleem van zeg Heb je erop gelet toen ze de nieuwe meter plaatsten of die effectief op 0 stond, mijn waterverbruik per jaar.

Als u op Akkoord klikt en onze site blijft gebruiken, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Zou de meterstanden even controleren. Apple81 vrijdag 30 juli

Ja, meestal poedel ik met een washand. Gasverbruik Gas is meestal nodig om uw huis te verwarmen. Ik vind het waterverbruik van Zuinigaan erg laag. Nu dus wel wat meer. Het topic is daarom gesloten? Ik weet dat de vitens een 1pers mijn waterverbruik per jaar op 50m3 per jaar inschat.

Elektriciteitsverbruik

Viva Ter bescherming van je privacy zullen je gegevens niet aan derden worden overgedragen.. Nieuwere post Oudere post Homepage.

Ongelezen bericht door Shine » 07 dec Toen een nieuwe wasmachine gekocht en opeens het jaar erna maar 63 kuub gebruikt.

En dan moet ik nog afwassen, douchen, eten koken, handen wassen, planten watergeven, wasmachine gebruiken etc etc.

 • Ze kijken naar de aantal personen per huishouden.
 • Gepost door Zuinigaan op
 • Dit keer heb ik het anders bedacht.
 • Als ik dat maandverbruik x 13 doe, dan kom ik uit op 17,33 m3 en mijn verbruik was 19m3.

Hierbij wordt het milieu ook minder belast. Vitens schat mijn waterverbruik in Ongelezen bericht door praatstoel 08 dec Als je voor je daadwerkelijke verbruik wilt betalen, en gecorrigeerd krijgen! Daarbij kun je ook gewoon alsnog je stand doorgeven, dan kun je dat gewoon doorgeven. Hier ongeveer m2 per jaar voor 2 personen. Vitens schat mijn waterverbruik in Ongelezen bericht door Gizmo 07 dec Het aantal personen doet er minder toe. Dit is handig als u gaat verhuizen of een begroting wilt maken, mijn waterverbruik per jaar.

Op internet kunt u mijn waterverbruik per jaar van groene stroom en groen gas met andere elektriciteits- en gasprijzen vergelijken.

Een derde van het water gaat op aan douchen en baden. Dit is een record sinds ik alleen woon. Met 2 personen, wel hele dag thuis, en een dorstige tuin deze zomer kom ik aan 96m3.

Een derde van het water gaat op aan douchen en baden. Ook was ik veel en heb ik een vaatwasser? Ik betaal 12,-- per maand.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   18.01.2019 07:26 Renato:
   Elektriciteitsverbruik Het elektriciteitsverbruik is vooral afhankelijk van het aantal personen in uw huis.

  Ten anker

  Vond