• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Hoe verwijder je kaarsvet uit kleding

Gegevens
Gemaakt door: 16.03.2019
Auteur: Ritske
Bekeken: 199

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Blijft er in jouw glazen kaarshouders regelmatig wat kaarsvet achter? Een scherp scheermes of een ruitenkrabber zijn ideaal om kaarsvet voorzichtig te verwijderen van een plat oppervlak, zoals een glazen tafelblad.

U kunt kaarsvet op uw tafel afkrabben met de platte kant van je vork. Totdat een van je gasten per ongeluk de kaars een zetje geeft met als resultaat een overvloed aan kaarsvet op je vloer, tafel of tafelkleed. Kaarsvet verwijderen van plavuizen Gebruik wasbenzine om het kaarsvet van je ruwe of onregelmatige plavuizen te verwijderen.

Hoe strijk je kleding met een opdruk? Welke methode je ook gebruikt om kaarsvet uit kleding te verwijderen, je zult betere resultaten krijgen als je het kaarsvet pas probeert te verwijderen nadat het opgedroogd is.

Deze methode werkt goed bij grotere kaarsvetvlekken. Als je het glas in de vriezer zet wanneer het te heet is, hoe verwijder je kaarsvet uit kleding, loop je het risico dat het glas breekt door de snelle verandering in temperatuur. Je hoeft het kledingstuk maar ongeveer een uur in de vriezer te leggen om het kaarsvet broos te laten worden. Barry hay flying v formation facebook kunt het kaarsvet ook besproeien met glasreiniger en dit schoonmaken met een stuk keukenrol of een zachte doek!

Was het kledingstuk op een zo hoog mogelijke temperatuur. InfoTalia gebruikt cookies om je een zo goed mogelijke ervaring te geven?

Dat kun je heel gemakkelijk verwijderen door de glazen houders in de vriezer te zetten. Week de pot dan een tijdje in de gootsteen.
 • Brandende kaarsen in glazen kaarsenhouders kunnen soms hardnekkige resten kaarsvet achterlaten op de bodem en de zijkanten van het glas nadat de kaars opgebrand is. We beginnen met onze vingers of met de botte kant van een mes zoveel mogelijk kaarsvet weg te halen.
 • Haal er wel even een schoon doekje met water over als je klaar bent. Krasvrij en handig als je geen strijkijzer op je tafel wil zetten.

Kaarsvet krijg je weg door er een keukenrolpapiertje op te leggen en met de hete strijkbout eroverheen te strijken, het kaarsvet zuigt dan zo in het papier. Neem het glas af om eventuele resten kaarsvet te verwijderen. Aan dat liedje moest ik denken bij het verwijderen van kaarsvet. Schraap met het mes van je lichaam af, zodat je jezelf niet verwondt. Vond je dit een nuttig artikel? Zet vervolgens de föhn erop, maar let op dat je deze niet op een heel hoge stand zet.

 • Leg het kledingstuk of de textiel in de diepvries en voila, u kunt het kaarsvet er zo afhalen Let. Tip van de Roomed redactie:
 • Het overtollige kaarsvet wegschrapen Het kaarsvet met een strijkijzer verwijderen Alternatieve methoden gebruiken om het kaarsvet te verwijderen Als je kaarsvet uit kleding wilt verwijderen, dan zal dit waarschijnlijk niet lukken door te schrobben of eraan te peuteren. Laat het kaarsvet tenminste een uur samentrekken.

Laat het kaarsvet tenminste een uur samentrekken. Druk het warme strijkijzer op het papier of de doek. Het kaarsvet zal tijdens het wachten een klein beetje hard worden op het oppervlak van het water, waardoor het gemakkelijk te verwijderen is, hoe verwijder je kaarsvet uit kleding. Gebruik anders bleekmiddel dat geschikt is voor bonte was. Laat het kaarsvet afkoelen.

Roomed Navigation

Gebruik bleekmiddel als het om een wit kledingstuk gaat. Zet de glazen pot of kaarsenhouder in je vriezer. Over dit artikel Categorieën: Gebruik de spons dan om de pot schoon te maken en de laatste resten kaarsvet te verwijderen.

Je voorkomt zo ook dat het mes of de krabber krassen op het glazen oppervlak achterlaat. Cookies maken wikiHow beter. Wees voorzichtig als je kokend water gebruikt.

Je kent het wel. Week een schuurspons in heet water en wring de spons dan uit totdat deze vochtig is.

Kaarsvet verwijderen uit kleding met een strijkbout

Hoe verwijder je de 10 hardnekkigste vlekken uit kledij? Deze stap is zelfs nog belangrijker wanneer er gekleurd kaarsvet in een wit of lichtgekleurd kledingstuk is gekomen. Kaarsvet verwijderen uit glazen kaarshouders Blijft er in jouw glazen kaarshouders regelmatig wat kaarsvet achter?

Kaarsvet uit kleding verwijderen In dit artikel: T-shirts opvouwen is kinderspel? Het kaarsvet zou nu moeten smelten. Kijk na of je deze mag strijken en pas de warmte van de strijkbout aan aan het soort stof! Dit werkt net als bij het glas. Kaarsvet verwijderen is een eitje met deze tips Je kent het wel.

Dit zou de laatste resten kaarsvet en alle vlekken moeten verwijderen. Hoe verwijder je kaarsvet uit kleding kaarsvet zou nu direct vloeibaar moeten worden, en omhoog moeten drijven naar het wateroppervlak.

Kaarsvet verwijderen is een eitje met deze tips

Het kaarsvet bevriezen Het kaarsvet smelten Kaarsvet van platte oppervlakken afschrapen Brandende kaarsen in glazen kaarsenhouders kunnen soms hardnekkige resten kaarsvet achterlaten op de bodem en de zijkanten van het glas nadat de kaars opgebrand is. Je kunt ook het grootste gedeelte van het kaarsvet wegschrapen, tapijtreiniger op de plek aanbrengen, de plek met een schone tandenborstel borstelen en het kledingstuk vervolgens in de wasmachine wassen.

Dat kun je heel gemakkelijk verwijderen door de glazen houders in de vriezer te zetten.

Ik haal kaarsvet van meubels en vloer met een haarfohn op z'n warmste stand en dan deppen met keukenrol je krijgt dan geen krassen. Tips om je was te hangen drogen! Groetjes nienke Tip Beginnen met Marie Kondo.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   27.03.2019 03:26 Kyrill:
   Bekijk altijd eerst het waslabel van een kledingstuk voordat je er een middel op aanbrengt.

   06.04.2019 14:37 Nandi:
   Stop het kledingstuk in de vriezer.

   09.04.2019 20:21 Bradley:
   Ik heb het zelf op een kastje gedaan, het lukte heel goed. Gebruik een vlekkenverwijderaar voor kleding.

  Ten anker

  Vond