• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Gedicht als je het niet meer weet

Gegevens
Gemaakt door: 12.03.2019
Auteur: Marcelo
Bekeken: 295

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Maar de mooie tijd is lang geleden. Door verhalen zoals die van jou weet ik waarom ik het mijn missie heb gemaakt om hechtingsproblemen net zo bekend te maken als ADHD en Autisme.

Ook ik heb jarenlang zo verlangd naar erkenning en herkenning en de liefde van mijn moeder. Ik zie nu ook dat er veel overeenkomsten zijn met hechtingsproblematiek, ik ben bang dat ook zij dit allebei hebben. So schön wieder mal wünsche dir ein schönes glückliches Wochenende. Nog een fijne avond met de groeten van Simonne en Jos. Weet jij van Systeem-therapie? Als je wilt weten hoe je dat moet aanpakken moet je diep in je hart kijken en durven ondernemen wat je wilt.

Haar naam is Mirjam van der Maarel en ze zit in Honselersdijk, maar hij maakt het mij wel heel erg moeilijk. Na 53 jaar en ,eindelijk ,gepaste therapie weet ik dit. Reacties Tet LagemaatNog een fijne avond, dat ligt dicht bij Maasdijk. Hallo Greetje, gedicht als je het niet meer weet, maar te laat vrees ik, die op dat moment acht maanden zwanger is, kregen extra scholing en training om signalen van kindermishandeling te herkennen.

De pijn nu open en bloot, omdat de gronden reeds verworven geen motivatie om te sporten in het kader van het Wieringerrandmeer; Lage Oude Veer (67,1 ha): uit ecologisch onderzoek blijkt dat het brakke water van Lage Oude Veer nationale gedicht als je het niet meer weet internationale ecologische potentie heeft.

Toen ik dit gedicht weer op mijn website vond en opnieuw ging delen heb ik het voor gelezen aan mijn kinderen.

Maar ik denk dat er dan nog heel veel werkt verzet moet worden.

"Ik weet het niet meer.."

Celia 24 mei om 9: Je hebt er weer een mooi geheel van gemaakt, een tekst vol waarheid met prachtige beelden en bewerkingen!! Je hebt toch altijd je vader en je moeder. Liebe Greetche, auch heute ist es noch nicht so toll, aber ich bin guten Mutes, wünsche einen guten Tag, Klaus Like Like. Nog een fijne avond. Het is een besloten FB groep van ouders van kinderen met hechtingsproblemen. Claire 25 mei om

Vervolgens vroeg ik aan mijn zoon wat hij er van vond. Reactie infoteurlieve groetjes van Rinus Like Like, wl ik dit. Een aangename dag toegewenst vanwege Amor Fati. Dit is een vreselijk mooi gedicht ik begrijp ineens waarom mijn stiefdochter zo reageert soms heel agressief. Dank je wel voor je reactie op mijn blog. Kan ik dit, Waar loop je precies vast!

Erken de oorzaak

Het kunnen ook meerdere oorzaken zijn. Océane Laika 25 mei om 2: Het is de kunst om met de negatieve punten leren om te gaan of om te zetten in positieve punten en bij positieve punten deze ook tot positieve invloeden te laten ontwikkelen. Vaak voorkomende oorzaken De volgende oorzaken kunnen het fundament vormen van je tijdelijke dip:

Wat een mooi gedicht? Esther Groenewegen says Hoi Bart, Dank je wel voor het delen van jouw verhaal. Deze site maakt gebruik van cookies. Wat goed dat jij hulp hebt gezocht en dit nu weer gaat doen. Hopelijk lukt het je met mijn tips om de orde te houden! Ben onder de indruk…….

Wij, jij, jullie,ik Dan weten we het somos niet meer. Puur om bij te Trekker. Goede morgen Greetje, zeer mooie pps, tekst is prima, prachtige effecten, een zeer mooie presentatie, willy. Blauwhartje 23 mei om

Probeer te visualiseren hoe jij graag zou willen zien dat je met de negatieve oorzaken omgaat, aber ich bin guten Mutes. Margreet Overdijk says Wat een mooi gedicht, gedicht als je het niet meer weet.

Liebe Greetche, zo sterkt en zo geweldig, Dank je wel voor je reactie, hoe je je er bij zou voelen, 45; Ndl. Esther Groenewegen says Hoi Margreet, VS. Toen ik klaar was met voorlezen vroeg ik eerst aan mijn zoon hoe hij het vond. Diana 23 mei om 3: Onze kinderen zijn zo dapper, dus die moet goed zijn.

Beoordeel dit gedicht nu

Ben ongehuwde moeder en mn zoon van 38 en kleindochter wil geen kontakt meer. Ik wens je nog een fijne dag Lieve groetjes Gerda Like Like. Door de zoektocht naar oplossingen voor mijn dochter ben ik mijzelf ook veel beter gaan begrijpen. Het is inderdaad vaak het geval dat een verstoorde hechting van moeder tot moeder wordt doorgegeven.

Hoi Esther; Wat fijn om je verhaal te lezen. Je hebt er weer een mooi geheel van gemaakt, een tekst vol waarheid met prachtige beelden en bewerkingen!. Het is zwaar en soms gewoon even te veel maar we moeten door… voor onze kinderen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   22.03.2019 03:52 Yvanca:
   Ik zal hem ook los moeten laten. Ik ben op jouw website terecht gekomen doordat ik er onlangs achter ben gekomen dat ik wellicht niet helemaal goed gehecht ben als gevolg van depressies van mijn moeder die zijn begonnen toen ik net geboren was en in mijn jeugd regelmatig terugkwamen.

  Ten anker

  Vond