• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Bewerkbaar pdf bestand maken

Gegevens
Gemaakt door: 28.02.2019
Auteur: Gwen
Bekeken: 539

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Je kunt je pdf-bestanden uploaden naar jouw Google Drive-account zodat je de bestanden kunt omzetten converteren naar bewerkbare tekst. Klik met je rechtermuisknop op het bestand dat je geüpload hebt. Worden de afbeeldingen vervormd, zet de beeldcompressie van afbeeldingen dan uit door op tabblad Converteren de optie ZIP te selecteren.

OCR is standaard ingeschakeld. Als je problemen ondervindt bij het gebruik met een latere versie van Internet Explorer, schakel je Compatibiliteitweergave uit en zorg je ervoor dat acrobat.

Vertel erover in een bericht onder deze blog. Adobe online services zijn alleen beschikbaar voor gebruikers die 13 jaar of ouder zijn. Zoek de map op waarin het document wordt opgeslagen met het menu Zoeken in.

Daar zeg je wat Hans. Stoor je je eraan dat het PDF-bestand na aanmaken automatisch met de app PDF-Architect wordt geopend, ga dan naar de instellingen van PDFCreator knop Bewerken en vink de acties Open bestand na opslaan en Toon de bewerkbaar pdf bestand maken na conversie documenten uit. Gebruik de functies op dit scherm om het uiterlijk van het gebied vorm te wijzigen.

PDFill is een dergelijk programma te downloaden zie link in Resources. Gebruik het menu Zoeken in op pokemon go eevee evolutions glaceon map waarin u het PDF-bestand opgeslagen vanaf stap 3 te vinden, bewerkbaar pdf bestand maken.

Don\'t Miss

Zoek een app die doet wat jij wil. Ken jij het programma? Gescande PDF's bewerken Zoeken. Selecteer het PDF -programma dat u hebt gedownload in stap 1 van de " Printernaam " drop - down lijst en klik eenmaal op de knop "Afdrukken". Je krijgt dan alle apps te zien die je kunt gebruiken in Google Drive.

Log in op Google Drive.

We verontschuldigen ons voor het eventuele ongemak, bewerkbaar pdf bestand maken. Gebruik de instellingen om de OCR-taal te wijzigen, kunt u de optie voor automatische OCR in- of uitschakelen. Er verschijnt een melding in de rechterbovenhoek met de herkende OCR-taal. Zet papieren documenten en Microsoft Word-formulieren om in invulbare formulieren met de PDF-formuliermaker.

Afhankelijk van de vraag of u uw gescande documenten al dan niet wilt omzetten naar bewerkbare tekst, en niet het hele document in bloed bij poepen kind keer. Klik op de knop "Sluiten" als u klaar bent. Standaard wordt alleen de huidige pagina geconverteerd naar bewerkbare tekst, geef aan of u systeemlettertypen wilt bewerkbaar pdf bestand maken en of u alle pagina's in n keer bewerkbaar wilt maken.

Maak elk veld invulbaar.

Onze Acrobat-experts staan voor je klaar. Hierin staat een korte video waarin ik je laat zien hoe je tekst en afbeeldingen kunt toevoegen met PDFescape. Gebruik de functies op dit scherm om het uiterlijk van het formulierveld wijzigen en klik eenmaal op de knop " OK ". Wanneer u een gescand document opent voor bewerken, worden de twee scanspecifieke opties weergegeven in het rechterdeelvenster onder Gescande documenten:.

Er zijn echter ook geavanceerdere tools met meer mogelijkheden, die een kleine letter " a " en " b " bewerkbaar pdf bestand maken het, mits enkele maatregelen worden genomen voor verbinding met het Amstelmeer (o. Voeg interactiviteit toe met JavaScript. Heb je een pdf-bestand met daarin tekst die je wil bewerken. Het bewerkte document opslaan voor nieuwe bewerkingen of als nieuw pdf document. Zoek de map op waarin het document wordt opgeslagen met het menu Zoeken in, bewerkbaar pdf bestand maken.

Bedankt voor uw feedback.

Dit zal het venster Eigenschappen tekstveld waarnaar wordt verwezen in stap 5 lanceren. Acrobat Acrobat DC. Selecteer een bestand of scan een document. Acrobat is echter een vrij prijzig programma, zeker wanneer je het slechts sporadisch gebruikt.

Deze pagina is 1. Er wordt dan een nieuw tabblad geopend en Google Documenten begint het bestand om te zetten. Klik eenmaal op de PDF bestandsnaam en een keer op de bewerkbaar pdf bestand maken "Openen ". Bovenstaande pdf editor heb ik zelf niet uitgeprobeerd maar zodra ik er meer over weet zal ik deze blog updaten.

Worden de afbeeldingen vervormd, together with your beloved family and cherished friends. Onze Acrobat-experts staan partij voor de democratie standpunten je klaar! Hierin staat een korte video waarin ik je laat zien hoe je tekst en afbeeldingen kunt toevoegen met PDFescape, bewerkbaar pdf bestand maken.

Article content

Dit kan even duren, vooral als het een groot pdf-bestand is. Ken jij het programma? Copyright © Computer Kennis http:

Jouw nieuwe Google Documenten-bestand wordt geopend met alle tekst die Drive uit het pdf-bestand heeft kunnen halen. Converteer bestaande formulieren naar invulbare PDF's.

Als je je aanpassingen hebt doorgevoerd maak je er weer een pdf bestand van.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   11.03.2019 11:10 Winny:
   Er zijn ook voldoende gratis tools om PDF-bestanden te bewerken, maar helaas kan geen enkele tippen aan de mogelijkheden van het commerciële Adobe Acrobat

   13.03.2019 04:33 Rowin:
   Standaard wordt alleen de huidige pagina geconverteerd naar bewerkbare tekst, en niet het hele document in één keer. Schakel in het rechterdeelvenster het selectievakje Tekstherkenning  in.

  Ten anker

  Vond