• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Appartementen ericalaan bergen op zoom

Gegevens
Gemaakt door: 10.02.2019
Auteur: Syenna
Bekeken: 97

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

We investeren langdurig in de wijk en in de mensen. De woningen en appartementen kennen ruime plattegronden met alle comfort en een tuin, terras of balkon. De entree van de appartementencomplexen bevindt zich aan de achterzijde, waar tevens een parkeerterrein met voldoende parkeervakken is ingericht.

Aan de Ericalaan stonden flatgebouwen van woningbouwvereniging Stadlander die energetisch niet meer voldeden. Op deze locatie stonden schoolgebouwen van de Driemaster. Deze moeten huurders en kopers weer een fijne, moderne en duurzame huisvesting verschaffen.

Moderne en duurzame appartementen op een fijne woonplek. Facebook Twitter Linkedin Googleplus Email. De overige huurwoningen zijn traditionele eengezinswoningen:

Dit is wonen aan de Ericalaan:. In de hoekappartementen is een derde slaapkamer optioneel. Woonomgeving De wijk was de eerste naoorlogse woonwijk van Bergen op Zoom, met een eigen kerk en winkelcentrum.

Op deze locatie stonden schoolgebouwen van de Driemaster.

De bouw van de drie blokken is live te volgen via: Dat wordt bereikt door een combinatie van energiebesparende maatregelen en het plaatsen van speciale installaties en zonnepanelen.

Over dit project

Het nieuwbouwproject Nachtegaal maakt deel uit van de gebiedsontwikkeling Vogelenzang. De appartementen bevinden zich op de begane grond en de drie bovenliggende verdiepingen. Twee complexen zijn bedoeld voor de sociale huur. Pagina 1 [] Pagina 2 []. Wij leveren kwaliteit waarbij de mensen uit de wijk centraal staan en tot hun recht komen. Bergen op Zoom is een prachtig voorbeeld van hoe wij bouwen.

Hof van Tuindorp, Utrecht.

Deze moeten huurders en kopers weer een fijne, moderne en duurzame huisvesting verschaffen. Dat betekent dat er voor een gemiddeld gezin met gemiddeld energieverbruik net zoveel energie wordt verbruikt als dat er energie opgewekt wordt. Daardoor hebben we woningen ontwikkeld die passen bij de vraag. Appartementen ericalaan bergen op zoom, zijn Stadlander en de gemeente Tholen begonnen met de volgende fase van de gezamenlijke vernieuwing van de wijk Sint-Maartensdijk-West.

Jacoba van Beierenstraat, Capelle aan den IJssel, dat is het wat ons betreft niet. Het geloof in de wijk groeit.

ERICALAAN – BERGEN OP ZOOM

Deze moeten huurders en kopers weer een fijne, moderne en duurzame huisvesting verschaffen. Neem dan direct contact op met zuidwestwonen. We zoeken de mensen op en we willen horen wat er leeft.

Stadlander investeert in toekomstbestendige wijken en dorpen en vernieuwing van haar woningen. Deel dit op je social media platform? Status                                    in appartementen ericalaan bergen op zoom Meer projecten in Gageldonk Gentiaanstraat Vijverberg. Nul-op-de-Meter De appartementen zijn Nul-op-de-Meter. En daarom hebben we niet alleen een projectleider voor de bouw maar ook een sociaal projectleider aangesteld?

Straatgraffiti Wonen Bij Gentius

Aan de Ericalaan stonden flatgebouwen van woningbouwvereniging Stadlander die energetisch niet meer voldeden. Met als resultaat dat de bewoners van Gageldonk-West nu meer tevreden zijn over hun wijk. Stadlander investeert in toekomstbestendige wijken en dorpen en vernieuwing van haar woningen.

Deze moeten huurders en kopers weer een fijne, moderne en duurzame huisvesting verschaffen. Het complex krijgt een aantrekkelijke uitstraling, welke aansluit bij de historische omgeving met een moderne detaillering.

  • Hof van Tuindorp, Utrecht.
  • Banenmarkten waarbij werkzoekenden uit de wijk weer aan werk zijn geholpen; Een Leerwerkplek op de bouw voor diverse leerlingen, ook uit de wijk; Groenevenementen met basisscholen uit de wijk; Schoonmaakacties in de wijk en op de bouw; Bewonersevenementen , waarbij o.
  • Op deze locatie stonden schoolgebouwen van de Driemaster.
  • Gedateerde woningen maken plaats voor het wooncomfort van nu en voor de toekomst.

Positieve energie in de wijk admin Tappartementen ericalaan bergen op zoom. Wilt u zich inschrijven op een van de nieuwbouwwoningen of meer informatie ontvangen. Woonomgeving De wijk was de eerste naoorlogse woonwijk van Bergen op Zoom, Bergen op Zoom Gageldonk-West Omschrijving Eigenschappen Foto's Status                                    in uitvoering Gereed                                 eerste kwartaal Woningsoort                         55 appartementen verdeeld over drie woongebouwen                                               Blok 1: Zo ook de Ericalaan.

Mutatie onderhanden werk winst en verliesrekening nieuwbouwprojecten Stadlander investeert in toekomstbestendige wijken en dorpen en vernieuwing van haar woningen?

Het appartementencomplex Nachtegaal vormt samen met de levensloopbestendige woningen aan Het Lindeke de eerste nieuwbouw in het gebied. Gereed                                 eerste kwartaal In de hoekappartementen is een derde slaapkamer optioneel. Zoek op project Ericalaan, appartementen ericalaan bergen op zoom een eigen kerk en winkelcentrum.

Ericalaan, Bergen op Zoom (Gageldonk-West)

Lithos heeft samen met woningcorporatie Stadlander en de gemeente Bergen op Zoom geïnvesteerd in de mensen en in de wijk. Gedateerde woningen maken plaats voor het wooncomfort van nu en voor de toekomst.

De wijk kon een positieve impuls gebruiken.

Moderne en duurzame appartementen op een fijne woonplek. Straatgraffiti Wonen Bij Gentius? Dat wordt bereikt door een combinatie van energiebesparende maatregelen en het plaatsen van speciale installaties en zonnepanelen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0