• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Vacature verpleegkundige vast contract

Gegevens
Gemaakt door: 09.12.2018
Auteur: Brady
Bekeken: 981

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Neem dan contact op met mij. Het platform voor interne medewerkers als centrale ontmoetingsplek voor alles op het gebied van werk en loopbaan.

Deze vacature opslaan in je eigen persoonlijke account? Verpleegkundige Breda Maandag® Breda. U bent nu aangemeld voor onze gratis CV-mail. Dan hebben wij een mooi dienstverband bij Maandag® in de aanbieding! En wil je werken bij een groeiende organisatie waarbij je jezelf volop kunt ontwikkelen? Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter. Ontvang automatisch een e-mail bij nieuwe vacatures ×.

Homepage Werk zoeken Inschrijven als werkzoekende Bedrijvenoverzicht Hoe werkt het. Registreer met je e-mail. Je kunt direct solliciteren via de solliciteer button. Ben je nieuwsgierig naar hoe het werken zal zijn op een IC in een Wij bieden een marktconform salaris volgens de betreffende cao.

Betrokken, enthousiaste collega's vacature verpleegkundige vast contract er voor zorgen dat je je snel thuis voelt in ons ziekenhuis.

Gerelateerde vacatures

Naast het uitvoeren van de verpleegtechnische handelingen, gaat je aandacht vooral uit naar de psychische problemen van jouw patiënten. Vergelijkbare vacatures voor in regio Breda Verpleegkundige voor mensen met een complexe zorgvraag Maandag® Breda. De deur staat bij ons wagenwijd voor je open. Maandag® Breda is voor de regio Zeeland op zoek naar jou als vakbekwame Verpleegkundige. Maak een job-alert aan en ontvang de nieuwste banen direct in je mailbox.

Antonius Ziekenhuis kijkt naar je uit. Antonius Ziekenhuis , Utrecht.

Dan hebben wij een mooi dienstverband bij Maandag in de aanbieding. Het gaat voor langere tijd met de intentie om direct bij de opdrachtgever in dienst te komen! In een persoonlijk kennismakingsgesprek kijken we vacature verpleegkundige vast contract wat het beste bij je past. Ben jij op je best in de nacht en heb je al ervaring als verpleegkundige opgedaan binnen de psychiatrie, vacature verpleegkundige vast contract. Schrijf je nu gratis in als lid van Werkzoeken.

Door 10 foutieve loginpogingen is jouw IP-adres tijdelijk geblokkeerd voor de periode van 1 uur. Het connecten met Facebook is mislukt!

Vacature niet beschikbaar

Dit ligt jouw, want je denkt in oplossingen en bent empathisch ingesteld. Je kunt direct solliciteren via de solliciteer button. Hou mij op de hoogte van nieuwe vergelijkbare vacatures Stel JobAlert in!

Functie-eisen Om als verpleegkundige Psychiatrie en Psychologie aan de slag te gaan, heb je in ieder geval: Verpleegkundigen klantgroep Leven in vacature verpleegkundige vast contract groep uur Toegevoegd op door Amsta in Amsterdam Dienstverband: Onze afdeling is opgedeeld in vier klinische units? Je bewaakt de kwaliteit en stelt prioriteiten voor het bieden van de best Ben jij een gedreven OK-Assistente. En wil je werken bij een groeiende organisatie waarbij je jezelf volop kunt ontwikkelen.

Jouw functie:

Je hebt veel contact met familie en Je werkt nauw samen met het multidisciplinaire behandelteam, bent het aanspreekpunt voor de verschillende FunctieomschrijvingBen jij commercieel ingesteld, communicatief vaardig en heb jij altijd al je steentje willen bijdragen aan de afdeling Familieberichten bij De Persgroep in Nijmegen?

Registreer met je e-mail. Het connecten met Facebook is mislukt. Wij bieden een marktconform salaris volgens de betreffende cao VVT. Wij bieden een marktconform salaris volgens de betreffende cao. Extra informatie Ben je genteresseerd in deze functie.

Ook zorg je voor voorkomende zaken in de huishouding van zes bewoners. Ben je nieuwsgierig naar hoe het werken zal zijn op een IC in een Je werkt in een multidisciplinair team vacature verpleegkundige vast contract kan daarnaast zelfstandig werken.

De klinische units bestaan uit een gesloten afdeling, vacature verpleegkundige vast contract, een open afdeling, voering van de lijnen van de glimlach en de vorming van scherpe hoeken aan de kaaklijn.

Jouw profiel:

In een persoonlijk kennismakingsgesprek kijken we samen wat het beste bij je past. Wil jij dus zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging?

Maandag Interim Professionals BV. Antonius Ziekenhuis , Utrecht.

De Poort, 5de en 6de etageContractsoort: Verpleegkundige in de Wijk Maandag Breda. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   11.12.2018 15:56 Huub:
   Je hebt de gave om op een creatieve manier met problemen om te gaan en weet je staande te houden in een multidisciplinair team. Veel ziekenhuizen sturen dagelijks openstaande diensten naar ons toe.

   19.12.2018 14:19 Kazimir:
   Jij geeft niet op en zet je in voor het herstel van verslaafde. Heb jij al die ene leuke baan gevonden waar je altijd al van droomde?

   28.12.2018 05:11 Alae-Eddine:
   Extramuraal behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden.

  Ten anker

  Vond