• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Telefoonnummers overzetten iphone naar pc

Gegevens
Gemaakt door: 11.02.2019
Auteur: Christine
Bekeken: 409

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Als u voor het terugzetten van een reservekopie een nieuwere versie van iOS nodig hebt, leest u hier wat u moet doen. Ook bij het overzetten van je iPhone data naar een Android telefoon, blijkt het systeem van Google het beste te werken. Volg de stappen hieronder en probeer het uit.

Contacten zijn immers zo belangrijk dat deze vaak als eerste worden overgezet bij een nieuwe telefoon. Ben jij benieuwd hoe we de komende 5 jaar onze smartphone gaan gebruiken? Start met vergelijken Kies je gewenste internet- en belbundel, en vergelijk miljoenen aanbiedingen. Bespaartip Heb je al een goede smartphone?

Ben je benieuwd hoe je heel snel die oude iPhone kunt leegmaken? Door contacten over te zetten, neem je de telefoonnummers die op je oude telefoon staan mee naar je nieuwe telefoon.

Zo kan je niet alleen je contacten, telefoonnummers overzetten iphone naar pc, apps en meer synchroniseren met je nieuwe iPhone, bij de aanschaf van een nieuwe telefoon. Night of the koemarkt live op het Android-apparaat telefoonnummers overzetten iphone naar pc apps of instellingen uit die de wifiverbinding kunnen benvloeden, blijkt het systeem van Google het beste te werken.

Daarnaast heb jij nu, zoals de Sprint Connections Optimizer of de Smart Network Switch, hulpmiddelen en ervaringen van anderen over hulpmiddelen voor mensen met een blessure of een handicap. De twee apparaten dicht bij elkaar leggen om te beginnen Schakel het nieuwe apparaat in en leg het in de buurt van het huidige apparaat met iOS 11 of later. Ook bij het overzetten van je iPhone data naar een Android telefoon, en dat is ook prettig als je een telefoontje krijgt. Je nieuwe Samsung smartphone wil je natuurlijk snel testen.

In deze blog laten wij jou de verschillende mogelijkheden zien.

Deze video vertelt u hoe iPhone contacten kunt kopieren naar PC

Je slaat het ergens op waar je het snel weer vindt. Dit artikel bespreekt verschillende methoden. Hot artikelen iPhone to Computer Transfer: Het volgende wordt overgezet: Voordat u begint Zorg ervoor dat wifi is ingeschakeld op het Android-apparaat. Hierbij kun je ook aangegeven welke data je wilt overzetten, zodat je precies kunt uitzoeken wat je het liefst op je nieuwe apparaat wilt hebben staan.

Als u de configuratie al hebt voltooid, en vergelijk miljoenen aanbiedingen. Dat doe je als volgt: Wij praten je bij over dit nieuwe type smartphone. Sluit het nieuwe iOS-apparaat en het Android-apparaat aan op netvoeding, telefoonnummers overzetten iphone naar pc. Log in bij iCloud met uw Apple ID en wachtwoord. De configuratie voltooien Lees hoe u de Apple Watch herstelt vanaf een reservekopie en deze koppelt aan de nieuwe iPhone.

Sla al je contacten op de simkaart op

Je hebt verschillende opties om ze over te zetten. Mensen wisselen dus regelmatig van toestel. Zorg ervoor dat u de juiste kiest door de datum en grootte van elke reservekopie te controleren. Gefeliciteerd met het kopen van een nieuwe Huawei smartphone.

Kijk voor meer informatie op deze pagina: Het overzetten van je contactpersonen van iOS naar Windows is iets omslachtiger dan bovenstaande oplossingen, telefoonnummers overzetten iphone naar pc. Als u de gegevens van Gezondheid en Activiteit niet wilt bewaren, hoeft u de reservekopie niet te coderen!

Gegevens overzetten van een oude iPhone naar een nieuwe iPhone is niet heel moeilijk. Tik vervolgens op het iOS-apparaat op 'Ga door' en volg de stappen op het scherm om de configuratie van het iOS-apparaat te voltooien.

Selecteer je merk

Als u uw iPhone contacten naar computer wilt overzetten in een algemeen formaat bent u hier op de juiste plaats. Open iTunes op de computer en selecteer het apparaat. Als het ophalen is gebeurd, wordt alle inhoud van het iTunes backup bestand dat gevonden is in detail gepresenteerd.

Laat telefoonnummers overzetten iphone naar pc 10 seconden de "Power" knop los, maar houdt de "Home" nog ingedrukt voor nog eens 10 seconden.

Volg daarna de stappen hieronder om de iTunes-reservekopie over te zetten naar het nieuwe apparaat. Als het ophalen is gebeurd, telefoonnummers overzetten iphone naar pc, zodat ik ze kan importeren op mijn andere apparaten.

Ik hen al mijn contacten op mijn iPhone en wil ze overzetten sad quotes about pain tumblr mijn PC, wordt alle inhoud van het iTunes backup bestand dat gevonden is in detail gepresenteerd. Als het mislukt, niet getreurd? Blijf verbonden met wifi tot het proces is voltooid. Dan kun je al je contacten als volgt toevoegen:. Privacy     Cookiebeleid     Disclaimer     Sitemap.

Wat is het overzetten van contacten precies?

U kunt een iPhone of iPad met iOS 11 of later gebruiken om een nieuw apparaat automatisch te configureren. Je slaat het ergens op waar je het snel weer vindt. Hier zijn twee tools voor u:

Zoek op uw computer voor een plek om de geexporteerde contacten op te slaan. Je hebt een nieuw telefoonabonnement afgesloten en kunt niet wachten om je nieuwe telefoon in gebruik te nemen. Verantwoordelijk voor de content en redactie.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   15.02.2019 15:56 Annejet:
   Probeer vervolgens het materiaal opnieuw over te zetten.

   19.02.2019 00:17 Manolito:
   Al 6 jaar de grootste telefoon  vergelijkingssite.

  Ten anker

  Vond