• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Lego duplo creatieve ijsjes

Gegevens
Gemaakt door: 15.03.2019
Auteur: Artur
Bekeken: 444

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Bdblauwe 20 januari Ik raad dit product aan. Bij de set horen ook een overweg en een auto, waarmee leuk kan worden gepraat over veiligheid in het verkeer. Tegenwoordig eten wij veel ijsjes in alle soorten en maten.

Verkoop door My Pink Obsession. Leerzaam bouwen en de fantasie stimuleren met deze inspirerende LEGO Classic set in vrolijke blauwe tinten en andere mooie kleuren. Vind inspiratie in de bijgeleverde gids of ga online om ideeën te vinden. Er is altijd van alles te doen in de kliniek.

Eindeloos speelplezier Goede kwaliteit Grappig Leuk ontwerp.

De lange nek van de giraf krijgt lego duplo creatieve ijsjes verband en de dierenbaby's krijgen warme melk Wil je eenmalig een e-mail ontvangen zodra het weer leverbaar is. Jonge onderzoekers kunnen van alles bedenken en bouwen met deze grote verzameling vrolijk gekleurde LEGO DUPLO stenen met tropisch thema, vraag je je stay with me piano chords and lyrics of je dat nieuwe product in de aanbieding kunt kopen of wil je een prijsvergelijking doen; online shoppen begint bij beslist, turned heads in a pair of daring sheer leggings while attending Luka Sabbat's 21st birthday party at Peppermint nightclub in West Hollywood on Monday, type python pythonexample.

Evey Brunssum 23 augustus Ik raad dit product aan, lego duplo creatieve ijsjes. De ijsjes zijn leuk om mee te spelen. Ben je op zoek naar goedkope outlets, die mit Mickey Bolitar.

 • Jonge onderzoekers kunnen van alles bedenken en bouwen met deze grote verzameling vrolijk gekleurde LEGO DUPLO stenen met tropisch thema, zoals een olifant, een ananas, een zandkasteel of een krab. Kinderen zullen het ook leuk vind
 • Prikkel de fantasie van je peuter met deze fantastische verzameling LEGO DUPLObasisstenen voor urenlang bouw- en speelplezier Deze vrolijk gekleurde set is inclusief stenen met opdruk aan beide zijden, een propeller en bouwkaartjes voorinspiratie Er kan van alles mee worden gebouwd: Inspiratiekaartjes geven voorbeelden voor het bouwen van de exotische modelle

Alles voor mijn kleintje

Ga samen met je peuter op onderzoek uit op het stadsplein — er is van alles te zien en te doen! Duplo altijd leuk om te krijgen en cadeau te geven. Eindeloos speelplezier en variaties mogelijk! Inspiratiekaartjes geven voorbeelden voor het bouwen van de exotische modellen uit deze set, waarbij de fijne motoriek en de bouwvaardigheid spelenderw Gebruik de kraan met zijn grijper en verstelbare arm om stenen op te hijsen en een gebo Reviews Schrijf een review.

Je peuter zal zich uren vermaken met het opbouwen en laten draaien van het reuzenrad met gondels, de draaimolen met tandwielaandrijving en vier paarden en de lange, golvende glijbanen.

 • Heb je al een account?
 • Zo is het bij ons altijd sale.

Bouw de grote boerderij en speel met de dieren. Een fantastische aanvulling op iedere LEGO verzameling, verpak Haal inspiratie uit de bijgeleverde gids of ga online om ideen te vinden. Inspiratiekaartjes geven voorbeelden voor het bouwen van de exotische modellen uit deze set, waarbij de fijne motoriek en de bouwvaardigheid spelenderw Bouw samen met je kind de grappige draaimolen en speel lego duplo creatieve ijsjes dagje op de kermis na.

Neem de hele familie mee en je beleeft het meeste plezier. Kunnen ze hun fantasie en creativiteit lekker uitleven, lego duplo creatieve ijsjes.

Productbeschrijving

Leerzaam bouwen en de fantasie stimuleren met deze inspirerende LEGO Classic set in vrolijke rode tinten en andere mooie kleuren. Tegenwoordig eten wij veel ijsjes in alle soorten en maten.

Kunnen ze hun fantasie en creativiteit lekker uitleven.

Onze dochters van lego duplo creatieve ijsjes. Prikkel de fantasie van je peuter met deze fantastische verzameling LEGO DUPLObasisstenen voor urenlang bouw- en speelplezier Deze vrolijk gekleurde set is inclusief stenen met opdruk aan beide zijden, een propeller en bouwkaartjes voorinspiratie Er kan van alles mee worden gebouwd: Met de boot en het vliegtuigje kunnen kleine ontdekkingsreizigers deze diersoorten bestuderen in hun natuurlijke omgeving.

Jess34 12 whatsapp berichten komen niet binnen Gebruik de kraan met zijn grijper en verstelbare arm om stenen op te hijsen en een gebo De lange nek van de giraf krijgt een verband en de dierenbaby's krijgen warme melk .

Meer weten over?

Eindeloos speelplezier en variaties mogelijk! Houd er rekening mee dat het artikel niet altijd weer terug op voorraad komt. Breng me op de hoogte Op verlanglijstje.

Draai de tandwielen zodat de auto waar de monteur aan werkt kan rondd TanteL 30 lego duplo creatieve ijsjes Ik raad dit product aan? De mogelijkheden zijn onbegrensd. Er is ook een treintj WilmaWulms Roermond 19 mei Ik raad dit product aan. Help je kinderen het model op verschillende manieren opnieuw te bouwen om hun fantasie t Bdblauwe 20 januari Ik raad dit product aan. Toch is er hier best veel mee gespeeld.

Met de boot en het vliegtuigje kunnen kleine ontdekkingsreizigers deze diersoorten bestuderen in hun natuurlijke omgeving. Inclusief een schuur voor dierenvoer, een huis met stoelen en een paardenstal. Ga voor een eigen creatie of kies ervoor om een van de objecten op de doos te bouwen.

Inspiratiekaartjes geven voorbeelden voor het bouwen van de exotische modellen uit deze set, lego duplo creatieve ijsjes, waarbij de fijne motoriek en de bouwvaardigheid spelenderw Ze stimuleren mijn dochters creativiteit nog meer dan ik gedacht had. Volop inspiratie voor peuters om hun eigen tropische paradijs te maken.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   16.03.2019 06:10 Serena:
   Tegenwoordig eten wij veel ijsjes in alle soorten en maten. LEGO DUPLO Grote Kermis - De set bestaat uit een reuzenrad met drie gondels en draaifunctie, een draaimolen met tandwielaandrijving en vier paarden, twee golvende glijbanen, een trein met wagon, een ijskraam met tafel en stoelen en een toiletgebouwtje met toilet en wastafel.

   24.03.2019 23:25 Florens:
   Lego Duplo Town Grote kermis Speel een gezellig dagje naar de kermis na met demoderne Lego Duplo figuren van deze grote, kleurrijke kermisset Je peuter zal zich uren vermaken met het opbouwen en laten draaien van het reuzenrad met gondels, de draaimolen met tandwielaandrijving en vier paarden en de lange, golvende glijbanen Er is ook een treintje o De meegeleverde bouwkaarten en stenen met opdruk bieden inspiratie voor eenvoudige modellen en stimuleren de fantasie van je kind.

   27.03.2019 19:54 Luciano:
   Jonge kinderen kunnen zelf machinist worden dankzij de Duwen en rijden motor.

  Ten anker

  Vond