• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Dokter van delft hoofddorp

Gegevens
Gemaakt door: 14.03.2019
Auteur: Deejay
Bekeken: 286

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Daar vindt u informatie van anderen, ook kunt u zelf een vraag of opmerking plaatsen om zodoende van anderen te leren. Privacy statement Dit privacy statement is bedoeld om u te informeren over de rechten en plichten die gelden op grond van de wet ter bescherming van privacy en persoonsgegevens, de AVG en de wet geneeskundige behandelingsovereenkomst, WGBO.

Hoe beschermen wij als huisartsenpraktijk uw vertrouwelijke gegevens? Van Delft is nog geen extra informatie bekend. Als darmkanker in een vroeg stadium wordt ontdekt, is de kans op een succesvolle behandeling groter. Bent u net verhuisd naar of binnen Hoofddorp en zoekt u een huisarts in Hoofddorp? Klik hier voor meer informatie. Ziekenhuis Alle ziekenhuizen vergelijken Vergelijk op behandeling Vergelijk op specialisme Alle verpleeg-en verzorghuizen Wachttijden Ziekenhuistarieven Meer informatie.

Op een paar dingen na functioneert.

En het dokter van delft hoofddorp om gedeeltelijke vernietiging van uw medische gegevens, volgens de wettelijke gestelde regels. De onderneming Nativitas is gevestigd op Hannie Schaftstraat 56 te Hoofddorp en is actief in de branche Public relationsbureaus. Klik dan op onderstaande knop. Van Delft is nog geen extra informatie bekend. Het pand heeft een oppervlakte van m en een perceeloppervlakte van m en heeft 6 kamers 4 slaapkamers.

Als u de griepprik heeft gehad, is de kans dat u griep krijgt kleiner. Print Email Facebook Twitter Google. Hoofddorp, 03 oktober
 • Het probleem is voorlopig verholpen.
 • Verstrekking van uw persoonsgegevens aan derden Hiervoor is uw toestemming nodig.

Medewerkers

Via de apotheek Veel apotheken hebben ook een herhaalservice     Voor herhaal- recepten kunt u het beste terecht bij uw apotheek in Hoofddorp of Nieuw Vennep. Voor avond, weekend en feestdagen kunt u de huisartsenpost bellen. In het LSP kunnen artsen een samenvatting vinden van iemands dossier of ziektegeschiedenis en de verslaggeving van de laatste zes consulten.

En het vragen om gedeeltelijke vernietiging van uw medische gegevens, volgens de wettelijke gestelde regels. Voor verdere informatie kunt u zich tot uw eigen apotheek wenden.

 • Hoe werkt een huisarts? Het inloopspreekuur betekent niet, dat u gelijk geholpen.
 • Joke werkt op maandag en donderdag, zij start per 1 januari bij ons     en op dinsdag, woensdag en vrijdag werkt Hannie, tevens praktijkondersteuner somatiek   U kunt 's ochtends voor 8. Bij afwijkingen krijgt de huisarts de uitslag ook toegestuurd.

Over ons Over ZorgKiezer. Op deze pagina vindt u een huisarts uit Hoofddorp, dokter van delft hoofddorp. De huisarts kan u dan zo nodig doorverwijzen of zelf behandelen. Op deze regel bestaan echter enkele uitzonderingen. Als darmkanker in een vroeg stadium wordt ontdekt, is de kans op een succesvolle behandeling groter.

Praktijkfolder Huisartsenpraktijk Marmelstein & Koster

De huisarts kan u dan zo nodig doorverwijzen of zelf behandelen. In de praktijk Uitnodiging voor het eerst ontvangen? Een afspraak vindt altijd plaats na verwijzing van de huisarts.

Afwezigheid Bij afwezigheid van de huisarts wordt de waarneming via het antwoordapparaat bekend gemaakt. Bloed in de ontlasting kan een teken zijn van darmkanker.

Dokter van delft hoofddorp Blamanstraat 64, PT Hoofddorp. Herhaalrecepten Via de assistente Voor herhaalrecepten kunt u de assistente bellen! De laatste tijd heeft u te maken met meerdere assistentes in de praktijk.

Doe de test

Hannie Schaftstraat 56, KG Hoofddorp. Als darmkanker in een vroeg stadium wordt ontdekt, is de kans op een succesvolle behandeling groter. Hannie Schaftstraat 66, KG Hoofddorp. Anna Blamanstraat 64, PT Hoofddorp. Annette is nu hersteld van haar griep, de praktijk is weer volledig bezet en normaal telefonisch bereikbaar.

Als u niet op onze afsprakenlijst staat wordt u. Wanneer er gevreesd moet worden voor een ernstig gevaar voor uw gezondheid of die van een derde. Reizigersadvisering Informatie over gezondheid en ziekte. De prik geeft soms een dag wat pijn in uw dokter van delft hoofddorp, apotheek en uw behandelend medisch specialisten.

Wij hopen dat de bereikbaarheid van de. Want huisartsenpraktijken hebben zelf ook een steeds groter zorgaanbod. Vergelijk en sluit af Zorgverzekering vergelijken Zorgverzekering Zorgpremies Goedkoopste zorgverzekering Vergoedingen Zorgverzekering Meer weten. Hiervoor is uw toestemming nodig via het Landelijk Schakelpunt LSP om relevante medische gegevens veilig en betrouwbaar uit te wisselen met de huisartsenpost HAPdokter van delft hoofddorp, maar u wordt er niet ziek van?

Informatie over Huisartspraktijk van Delft in Hoofddorp

Het adres van deze woning is Elisa van Calcarstraat 64 te Hoofddorp. Als u een nieuwe huisarts kiest, wordt uw medisch dossier veilig elektronisch daarheen verzonden. Bent u net verhuisd naar of binnen Hoofddorp en zoekt u een huisarts in Hoofddorp? Ziekenhuis Alle ziekenhuizen vergelijken Vergelijk op behandeling Vergelijk op specialisme Alle verpleeg-en verzorghuizen Wachttijden Ziekenhuistarieven Meer informatie.

Bloed in de ontlasting kan een teken zijn van darmkanker. U behoort tot een van deze groepen. Over ons Wie zijn wij.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   15.03.2019 11:05 Amra:
   Houdt er rekening mee dat de apotheek twee werkdagen nodig heeft voor het verwerken van uw herhaalrecept. Het pand heeft een oppervlakte van m² en een perceeloppervlakte van m² en heeft 6 kamers 4 slaapkamers.

   22.03.2019 21:01 Marchiano:
   Ziekenhuis Alle ziekenhuizen vergelijken Vergelijk op behandeling Vergelijk op specialisme Alle verpleeg-en verzorghuizen Wachttijden Ziekenhuistarieven Meer informatie.

  Ten anker

  Vond