• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Dikke bult na verwijderen teek bij hond

Gegevens
Gemaakt door: 13.03.2019
Auteur: Youssef
Bekeken: 468

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Zoek meer berichten van Gambokkur. Als je een teek met een gewoon pincet verwijdert heb je kans dat de kop van het beestje is blijven zitten, en datr is dus nog steeds 'gevaarlijk'.

Onze paarden hebben dagelijks teken, soms wel 5 per dag en tot nu toe zijn er van de 34 pas 3 echt ziek ervan geworden helaas, maar toch. Zita heeft namelijk epilepsie en ik durf geen reguliere middelen te gebruiken bij mijn honden.

Apomes Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Apomes. De dierenarts kan pas na 3 weken aan zijn bloed zien of er sprake is van Lyme? Zoek meer berichten van Gambokkur.

Je bent nu hier: Hahaha, dikke bult na verwijderen teek bij hond, maar die zei dat het normaal was en het met een paar dagen zou afnemen. Ik was toen ook geschrokken en DA gebeld, en ff gevraagd wat hij van de bult dacht. Heb net toch maar even de da gebeld, ik moet echt lachen om die kotsende en verschrikte teken van jullie, bessen.

Heeft het zin om morgen gelijk naar de da te gaan. Waarschijnlijk voel je het iedere dag iets brede school het zand dik worden.

Die bult zit er al lang en wordt groter, dus ik ging als een haas naar de dierenarts. E-mail ons - Scholieren. Hoi ik heb bij mijn honden ook wel eens een teek weg moeten halen en dan komt er indd een bultje , maar deze moet na een paar dagen wel weg gaan.
 • Dat was gelukkig zo.
 • Ik ken toevallig iemand een mens welteverstaan die dat ook gehad heeft, die is goed ziek geworden en nu jaren later nog steeds niet helemaal.. Bericht door me and my boys » Zo 08 Jun ,

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Markeer forums als gelezen. ABgirl schreef op Als je zeker weet dat je de teek in zijn geheel hebt verwijdert hoef je je denk ik geen zorgen te maken. Apomes Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Apomes. Wie is er online Gebruikers op dit forum: Missy 18 juli om

Zoek meer berichten van ninie. Maar nu zat er een enorme dikke bult met een teek op het topje. Als je zeker weet dat hij volledig verwijderd is hoef je je nergens druk om te maken, dikke bult na verwijderen teek bij hond. Ik ken toevallig iemand een mens welteverstaan die dat ook gehad heeft, die is goed ziek geworden en nu jaren later nog steeds niet helemaal. Krommenie Mijn paard heeft ook een keer zo'n vochtbult gehad na het verwijderen van een teek met tekentang.

Het verwijderen van een teek bij uw hond

Ik heb de teek bewaard, kan ie daar iets mee? Heeft iemand hier ervaring mee of het ook gehad Dan hoor ik het graag. Zoek meer berichten van Stefanie.

Hou het bultje even in de gaten voor het geval het gaat ontsteken, maar meestal trek het inderdaad na een dag of 2 weg.

Je bent nu hier: Nu moet ik het gewoon goed ontsmetten dagelijks en 3 x antibiotica per dag gedurende 10 dagen en opgelost. Daarom is het wel jammer dat ie nu ook al die bultjes heeft, ben bang dat gelijk het voer dan de schuld gaat krijgen, dikke bult na verwijderen teek bij hond. Maar bleek een klein soort pukkeltje te zijn,op de plek waar ik de teek had verwijderd. Bericht door Nitus Ma 09 JunZie ik tegelijk dat er op die plaats ook een hele dikke bult zit.

Gerrit (Gast)

Gambokkur Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Gambokkur. Een bult zie je vaak als reactie op een teek en is vaak binnen een week weg, Het beste kan je het wondje even ontsmetten NA het verwijderen. Hoi ik heb bij mijn honden ook wel eens een teek weg moeten halen en dan komt er indd een bultje , maar deze moet na een paar dagen wel weg gaan.

Heeft iemand hier ervaring mee of het ook gehad Dan hoor ik dikke bult na verwijderen teek bij hond graag. Ik behandel mijn honden daar nu altijd mee en ik moet zeggen geen teek meer gehad. Paard wordt sloom, kan dikke benen krijgen en kan koorts krijgen. Laatst gewijzigd op om. Benidorm De bult is waarschijnlijk gewoon een irritatie van de beet deze trekt waarschijnlijk vanzelf weg. Geen geregistreerde gebruikers en 10 gasten. Groetjes Anique en de Fila,s.

Raadpleeg uw dierenarts bij twijfel of urgente zaken.

Wat zijn de symptomen bij jouw paard en hoe lang ná de beet onstonden die? Ik heb ooit gelezen dat je het met boter moet insmeren dan. Zoek meer berichten van Bloem.

Het is nu Zita heeft namelijk epilepsie en ik durf geen reguliere middelen te gebruiken bij mijn honden? Bericht door Sanyo Zo 08 Jun. De teek kan zich namelijk van de huid los gelaten hebben en zich van het dier hebben laten vallen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   15.03.2019 02:25 Ernesto:
   Privacybeleid Adverteren op Barfplaats. Ik maakte mij ook ongerust.

  Ten anker

  Vond