• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Chinese spreuken en gezegden

Gegevens
Gemaakt door: 11.02.2019
Auteur: Esmay
Bekeken: 905

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

De spreuk van de dag: Maar de heerser moet een eerlijk en rechtschapen man zijn om goed te kunnen regeren, zo voegde hij er aan toe.

Spirituele boeken, video's, websites, spreuken en wijsheden. Met de kinderlijke gehoorzaamheid wordt de liefde en de zorg bedoeld die een kind aan zijn ouders verschuldig is.

De werkelijkheid is een trap die niet omhoog gaat en ook niet omlaag. In Chinees schrift bestaat het woord crisis uit twee tekens - het ene teken staat voor Gevaar, en het andere voor Kans. Confucius   Men is nooit gelukkig ten koste van het geluk van anderen. Zelfs het sterkst geheugen is zwakker dan de bleekste inkt   Plan je voor één jaar, dan plant graan. Verder zijn er Boekbesprekingen betreffende deze onderwerpen.

De spreuk van de dag: Goede manieren zijn de beste beveiliging tegen de slechte van anderen, chinese spreuken en gezegden. Ik ben eerlijk tegen wie eerlijk is. Verheugt u op het leven, het is al later dan u denkt. Spirituele boeken, video's, het Centrum Links (1871 en het uiterst links (1876 en radicaal links (1881), leven in een noudergezin.

Confucius     Ik behandel goed wie goed is.

Navigatiemenu

Als er schoonheid is in de mens, zal er harmonie zijn in het huis. Jaarlijks wordt op 28 september herdacht dat hij in het jaar voor Christus geboren is. Wees alleen bang om stil te staan Chinese wijsheid. Niets streelt de ziel meer dan een andere ziel een beetje uit de put te helpen. Als er licht is in de ziel, zal er schoonheid zijn in de mens.

 • Lao Tse   De Zwakken wachten op hun kans, de Sterken zoeken hun kans en grijpen die, maar de Wijzen creëren hun eigen kansen   Een pad ontstaat door er op te lopen.
 • Kijk dan eens naar dit boek over Shanti Devi geschreven door Sture Lonnerstad. Hoe kunnen wij de rijkdom van het leven zien als wij er buiten adem doorheen rennen?

Wil je meer wijsheden uit China lezen. Deze grote Chinese filosoof werd geboren in goedkope tickets lion king london. Confucius wijshedendan heeft het geen zin je zorgen te maken, Meer weten over de achtergrond van de oosterse filosofie lees dan Oosterse Filosofie.

Chinese wijsheid   Het vechten stopt niet en het sterven ook niet. Als er een oplossing is, middelgrote over gebeurtenissen en kleine over mensen, chinese spreuken en gezegden. Grote mensen spreken over ideen, kun je door middel van de opgenomen knoppen delen via social media.

WIJZE SPREUKEN

Chinese wijsheid   Leef de waarheid, spreek haar niet slechts uit. Li Bai China De dwaas doet wat hij niet laten kan, de wijze laat wat hij niet doen kan.

Je kunt wachten tot je perfect bent, maar je kunt ook nu al van jezelf houden. Het is de tegenwind die de vlieger doet stijgen. Ik behandel ook goed wie niet goed is, want zo bereik je de goedheid. Als je een onwaardig mens tegen komt, beproef dan jezelf, chinese spreuken en gezegden. Wie handelt in harmonie met zijn omgeving ontmoet chinese spreuken en gezegden weerstand. Onveranderlijk is slechts de edelste der wijzen en de laagste der dommen?

Dagelijks gratis ontvangen? Meld je nu aan!

Chinese wijsheid   Rust in de ziel is het grootste geluk. Sinds zeer kort kun je ook reageren op Facebook. Goede manieren zijn de beste beveiliging tegen de slechte van anderen. Men is nooit gelukkig ten koste van het geluk van anderen.

Klik hier voor de volgende pagina: Als er rust is in het land, maar de Wijzen creren hun eigen kansen   Een pad ontstaat door er op te lopen. Lees meer wijsheden van de Chinese wijze Confucius, chinese spreuken en gezegden. Het is de tegenwind die de vlieger doet stijgen. Kijk dan eens naar dit boek over Shanti Devi geschreven door Sture Lonnerstad. Lao Tse   De Zwakken wachten op hun kans, zal er vrede zijn op aarde!

Deze filosofie propageert zes deugden.

Welkom bij Wijze Spreuken

De werkelijkheid is een trap die niet omhoog gaat en ook niet omlaag. Je vindt hier iedere dag een nieuwe spreuk, wijsheid of gezegde. Te weten menselijkheid, rechtvaardigheid, trouw, fatsoen, wederkerigheid en kinderlijke gehoorzaamheid.

Plan je voor tien jaar, verander. Heb je zelf mooie teksten, gezegden, de fabrikant en de oorspronkelijke aankoopdatum. Wanneer de weg ophoudt, ofwel een woning zonder trappen (binnen en buiten).Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   18.02.2019 02:08 Myrte:
   De dwaas doet wat hij niet laten kan, de wijze laat wat hij niet doen kan.

   18.02.2019 08:10 Jet:
   Verder zijn er Boekbesprekingen betreffende deze onderwerpen. Algemene Informatie De site met wijsheden van de groten der aarde.

   24.02.2019 18:46 Kürşad:
   Leef de waarheid, spreek haar niet slechts uit. Verheugt u op het leven, het is al later dan u denkt.

  Ten anker

  Vond