• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Chantal janzen fatima moreira

Gegevens
Gemaakt door: 30.12.2018
Auteur: Constantijn
Bekeken: 667

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Groot aantal bekende artiesten zingt op eerbetoon Chris Cornell. Ik kan me dat van Fatima M. Fatima moet er niet meer over praten en net doen alsof ze door Chantal een trauma heeft opgelopen.

Ik dook ervoor weg, durfde niet meer", zegt de jarige Moreira de Melo in een interview in Wendy. KNMI waarschuwt voor sneeuw en gladheid op donderdag en vrijdag. En Chantal had gewoon groot gelijk.

Radicaal ander eetpatroon nodig om wereld te redden. Chantal heeft ook gelijk. Joop van den Ende heeft geen contact meer met Albert 6.

John de Mol wilde sterren en formats delen met RTL. Donderdag 17 januari. Laatst bij Peter vd Vorst had ze t er weer over. Zij is immers de kroonprinses van de musicals en is toch gewend om keer hetzelfde liedje te zingen…, chantal janzen fatima moreira.

Dat is gewoon zo?

Hadden we die zangpoging dan nog serieus moeten nemen ook? Chantal had precies gelijk, Fatima kan ook goed hockey. Het kan je niet altijd mee zitten.
 • Je moet ingelogd zijn om van deze mogelijkheid gebruik te maken.
 • Maar kom het vast nog weleens tegen op Youtube?

Fatima kon niet zingen, Bij idols had ze al het gal over haar heen gekregen! Fatima kan na haar leven als hockey-ster alleen pokeren. Als je een Amerikaanse awardshow bekijkt, dan gaat het alleen maar zo. Als jurylid laat Gordon zich van zijn beste kant zien. Dan maak je je pas belachelijk als presentatrice.

Mocht Chantal opeens op tv willen hockey wordt ze ook afgekraakt. Alleen het staat mevrouw blijkbaar niet aan dat het negatief is, chantal janzen fatima moreira. Mijn hemel, wat kunnen mensen zeuren. Hoe sterk je bent. Het was ook niet zo netjes o dit te zeggen,je had ook het moeten overlaten aan de kenners of het vals was of niet.

Fatima moet er niet meer over praten en net doen alsof ze door Chantal een trauma heeft opgelopen.

Net binnen

Vooral de humor die ze er elke keer in stopt. Fatima heeft bewezen dat als je 2 jaar over 1 ding kan doorzeuren iemand gek kan maken!! Radicaal ander eetpatroon nodig om wereld te redden. Als je op tv bent, wordt je beoordeeld op wat je doet.

Haha, zeker zelf ook van die lange tenen. Maar nee hoor, dit kleine kind moet gelijk weer gaan janken. Ook de jongens en meisjes die zichzelf chantal janzen fatima moreira noemen. Het is moeilijk te accepteren voor vrouwen en sommige camera-geile mannelijke BN-ers dat ze met pensioen kunnen en dat de jongere generatie meer in zich heeft en hen voorgoed de mond snoeren willen.

Fatima denkt slim te zijn door Chantal aan te pakken.

Meest gelezen Mediacourant-artikelen in december 2018

MC zou wat meer aandacht moeten besteden aan Netflix series ipv al die Talpa bagger. De twee vrouwen hebben hun geschil al lang geleden bijgelegd. Als je een Amerikaanse awardshow bekijkt, dan gaat het alleen maar zo.

Fatima was een hokeyster.

OK niet leuk chantal janzen fatima moreira je jezelf voor schut zet op tv, maar daar kan de presentator van een programma toch ook niks aan doen. En kind, wel verbinding maar geen internet op telefoon je niet tegen commentaar kunt moet je niet meer met je kop op tv komen. Ja Chantal door schade en schande wordt men wijs.

En Chantal had gewoon groot gelijk. Vlemmix hoort uitspraak sekspopzaak:chantal janzen fatima moreira. En anders niet zeuren als je commentaar krijgt. Laatst bij Peter vd Vorst had ze t er weer over. Het was wel het hoogtepunt van het hele Televizier Gala, wat altijd een snoozfest is tussen het uitreiken van de awards door.

Wat vindt u?

We delen informatie over uw gebruik van onze site met partners voor social media, adverteren en analyse. Maar ja, ze dacht dus echt dat ze goed kon zingen en heeft totaal geen gevoel voor humor.

Ik was het al lang vergeten, het is puur dat ik er nu weer aan herinnerd word dat ik het fragment nog weet. Chantal heeft ook gelijk.

Fatima heeft er zelf voor gekozen om daar te gaan zingen. Ik denk het laatste. Dit vinden wij jammer, want NU.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   03.01.2019 15:08 Zamira:
   Na een optreden van De Melo sprak Janzen in de beroemde woorden:

   06.01.2019 12:14 Thamar:
   Ik zag sommige reacties echt niet hoor.

  Ten anker

  Vond