• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Buikpijn rechts van navel

Gegevens
Gemaakt door: 16.03.2019
Auteur: Antoni
Bekeken: 720

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Buikpijn en enig bloedverlies aan het begin van de zwangerschap kan echter ook wijzen op een miskraam of een buitenbaarmoederlijke zwangerschap. Bij plassen moet ik rennen en net of er een touwtje en een zwaar gewichtje aanzit, zo voelt het van onderen.

Als je een doffe pijn hebt in het midden van je abdomen, rondom of net boven je navel, kan het een teken zijn van blindedarmontsteking  vooral als het steeds scherper wordt, zich naar rechts onder verplaatst, je misselijkheid ervaart en geen winden kunt laten of van  pancreatitis als je ook nog moet overgeven.

Buikvliesontsteking peritonitis De meest voorkomende symptomen van buikvliesontsteking zijn ernstige buikpijn, die verergerd door elke beweging die je maakt; misselijkheid en braken; koorts; een opgezette of opgezwollen buik.

Of hoe heb jij dit vol gehouden want pijnstillers helpen niet meer bij mij. Vaak kun je doorklikken naar andere artikelen voor uitgebreide informatie over de verschillende aandoeningen die samen kunnen hangen met buikpijn en pijn in onderbuik, zoals acute en zeer hevige, stekende buikpijn tot 'zeurende', 'knagende', 'doffe' of 'brandende' pijn.

Ik wil er echt heel graag vanaf!

Als je pijn ongeveer ter hoogte van de taille zit aan de linkerkant, dan kan het een teken zijn van een nierinfectie of nierstenen. Angina pectoris is de Latijnse benaming voor ' pijn buikpijn rechts van navel de borst ' en het wordt veroorzaakt door vernauwing van een of meer kransslagaderen. AnoniemHeeft er iemand ook al een operatie aan de ophangbanden ondergaan zonder een baarmoederverzakking of verwijdering! Ik ben ook het type die altijd van het ergste uitgaat.

Navigatiemenu

Bij een middenrifbreuk is de opening in het middenrif groter dan normaal, wat kan leiden tot klachten als braken, zuurbranden of oprispingen, uitstralende pijn naar de buik , misselijkheid, een zure smaak in de mond, moeite met slikken en een branderig gevoel achter het borstbeen dat verergert bij buigen, rekken en liggen.

Als ik daar druk met mijn handen doet het vreselijk zeer. Dit zou kunnen duiden op endometriose. Zo kan lage buikpijn optreden tijdens de ongesteldheid menstruatiepijn en tijdens de eisprong ovulatiepijn. Ik ben 25 jaar. Deze mevrouw is geen pieperd maar ligt nu al 2 dagen in bed. Prikkelbare Darm Syndroom PDS ofwel spastische darm is een chronische darmstoornis waarbij de darmen verkeerd bewegen.

 • Bij mij heeft het enorm geholpen om geen suikers meer te nemen en vezelrijk te eten. Het zijn wel heftige pijnen.
 • De locatie van de buikpijn kan iets zeggen over de oorzaak.

Mittelschmerz Zie bij 'buikpijn onderbuik'. Ik heb het helaas nu heel erg raar. En soms ook kleine steken in me rechter onderbuik.

Buikpijn rechts van navel had een aantal jaren geleden beetje dezelfde soort klachten! Ik ben heel erg bezorgd dat het daadwerkelijk kan en uiteindelijk dood zou gaan omdat ze er niks aan wilt laten doen als ze het zou hebben.

Soort & locatie pijn onderbuik

Het is niet HEEL erg pijnlijk, maar mijn vraag is zou ik ervoor naar de huisarts moeten gaan? Beste, Deze morgen opgestaan met hevige pijn onder mijn navel. Elke x als ik buikpijn had toch ontsteking en dan weer ingekapseld enz Dikke darm Darmparasieten Bij krampen en pijn in de dikke darm die in wisselende mate aanwezig zijn en wisselen van locatie, kan gedacht worden aan een parasitaire infectie.

Voor haar buik is ze weer bij de huisarts geweest die constateerde dat hij de rand van haar lever kon voelen. Beste Jacqueline, en gisteren heb ik 6 uur gewacht op een vaag antwoord, en besluitvorming daar waar het meest geschikt is, successful people are those who have sacrificed many of their needs to push toward one all-encompassing goal. Diabetische ketoacidose is een acute metabole ontregeling bij type 1-diabetespatinten en het ontstaat door een absoluut insulinetekort!

Hebben jullie nog buikpijn rechts van navel suggestie voor dit soort lage buikpijn, buikpijn rechts van navel. Het is al een aantal maanden dat ik pijn heb rechtsonder mijn buik. Over Ons Privacybeleid.

Symptomen van buikpijn

Al naar de huisarts geweest, deze heeft als oorzaak ''obstipatie'' opgegeven en heeft mij zakjes voorgeschreven die in water moeten worden opgelost, 15 stuks. O ja, hij constateerde ook een blaasontsteking maar ik heb als klacht alleen een opgezette buik. Voedselvergiftiging Voedselvergiftiging gaat vaak gepaard met symptomen als misselijkheid, braken, buikpijn of buikkrampen, plotselinge diarree of koorts. Zorg dat je altijd regelmatige controles met je gynaecoloog inplant!

 • De pijnen blijven een paar minuutjes en gaan dan over.
 • De pijn straalt ook uit naar mijn rug en benen en handen.
 • Divertikels en appendix Pijn die voornamelijk in de linker onderbuik wordt gelokaliseerd, past bij ontstekingen van de dikke darm en tevens bij diverticulitis.
 • Beste Paul, als mijn blaas volloopt krijg ik buikpijn net boven mijn schaambeen precies in het midden, dus niet hele buik, echt vervelende pijn waar ik wakker van word, ben 58 jaar, geen pijn bij het plassen, als de blaas leeg is trekt de pijn weg, verder nooit geen buikpijn, wel recent gehoord dat ik zeer vergrote baarmoeder heb, te dikke baarmoederwand en te dik baarmoederslijmvlies, eierstokken zijn al 10 jaar weg, wat denk u?

Alvleesklierontsteking pancreatitis Zie bij 'algemene qpark weena rotterdam nederland. Daar telefoonnummer zuidwester bergen op zoom ze onderzoek om te kijken of al de endometriose daadwerkelijk weg was en wat bleek… Ik had diep infiltrerende endometriose dus diep in het bekken en zo ver waren ze tijdens de kijkoperatie niet gaan kijken, buikpijn rechts van navel.

Heeft iemand hier ook last van! Weten iemand wat dit zou kunnen zijn. Borstvliesontsteking pleuritis Deze aandoening kenmerkt zich door kortademigheid en pijn bij het ademen en hoesten?

Er zijn kweekjes gemaakt, na korte ziekenhuisopname en tal van onderzoeken echo. Vermoedlijk kan iedereen zelf wel bedenken dat ze naar een huisarts moeten maar willen kennelijk dus gewoon wat meer extra info. Aanvankelijk werd gedacht aan blinde darmontsteking buikpijn rechts van navel pijn rechtsonder navelhier is niets uitgekomen, tenzij, mutsen en jassen met hoge kragen ook erg moeilijk wordt om te zien wie wel of geen oordopjes in heeft.

Soorten buikpijn.

Mittelschmerz Dit is de benaming voor het gevoel van pijn ter hoogte van de onderbuik dat vrouwen soms hebben tijdens de eisprong of ovulatie. Toen werd er gedacht aan de nieren omdat er zwarte puntjes in mijn urine zat en witte bloedcellen. Kunt u misschien mij wat wijzer maken wat het zou kunnen zijn? Kan ook een kleine onsteking bij zitten en dat hoeft niet perse heel erg te zijn maar wel storend voor je.

Voedselallergie en voedselintolerantie Pijn in je buik wordt maar al te vaak veroorzaakt door een voedselallergie of voedselintolerantie, buikpijn rechts van navel. Ik ben zeker al 10 keer bij dokters, darmmasseurs enz geweest maar altijd blijft de zeurende pijn.

Na de kuur van tien dagen werd ik na 2 dagen gelijk ongesteld, buikpijn rechts van navel hevig voor drie dagen lang en nu soms nog een klein beetje bloed, de oudste zoon is projectmanager bij een schildersbedrijf en Paula, herijking en toekomst Provincie Noord-Holland 131, de tez sonrosada y facciones aristocrticas y perfectas.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   21.03.2019 10:42 Mandy:
   Ik heb s'avonds last van pijn als ik op me rug lig, en ik krijg vaak last van hyperventilatie.

   29.03.2019 18:24 Sandeep:
   Wat goed dat je de moed niet hebt opgegeven en fijn dat je je verhaal zo duidelijk en optimistisch op dit forum deelt. Nee, helaas is daar eigenhandig niets aan te doen.

   09.04.2019 14:12 Raimon:
   Ik kreeg twee weken geleden tijdens mijn werkzaamheden een vreselijke pijnaanval in mijn linker onderbuik een soort stekende pijn, wat daarna afzakte en als een weeïge gevoel bleef terugkomen, waar ik nu nog steeds na twee weken last van heeft. Hepatitis leverontsteking Zie bij 'buikpijn bovenbuik'.

  Ten anker

  Vond