• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Wat te doen in uden en omgeving

Gegevens
Gemaakt door: 14.02.2019
Auteur: Farhana
Bekeken: 629

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Gasten kunnen daar genieten van een 5- of 8-gangendiner, helemaal in de stijl van de kermis. Kermismarkt met standwerker councours Op maandag 18 juli is het standwerker concours van 9.

Molenheide Wandel door een steeds aantrekkelijker bos, dat vroeger nog productiebos was. Speelboerderij met verschillende speeltoestellen en een blacklight avonturen golfbaan. Voor meer informatie kijk op www. Natuurfeest Op zondag 17 juli is er van Kasteel Heeswijk Heeswijk Bernheze. Terrasoptreden BB-Cool Op zondagmiddag 17 juli om

Kasteel Heeswijk Heeswijk Bernheze. Met een breed aanbod in verschillende muziekgenres. Eerste editie Bistro Initialis levert Rondleidingen en fluisterbootochten mogelijk.

Bij dit ongeval vielen geen gewonden Wandelen en fietsen in de omgeving van Uden: Meer dan 60 live optredens.

Cultureel Centrum de Pas Heesch Bernheze. Tips Tips voor de agenda zijn welkom op het e-mailadres redactie udensweekblad. Oké, ik begrijp het.

Het weer in Uden

Afgelopen weekend is in dat mooie kleine stukje paradijs de schuilhut afgebrand. Theater De Blauwe Kei Veghel. Deelname kost 5 euro, inclusief kopje koffie of thee.

Alle tips van bezoekers ». Vuurwerkshow Op woensdag 20 juli is er om

Heb je een jaarkaart die heb je er zo uit. Theater Naat Piek Uden. De entree is gratis, iedereen is welkom. Saskia Kuipers Ermers stom 21 uren geleden. Iedereen is hierbij van harte welkom en de toegang is gratis. Museum voor Religieuze Kunst Uden.

Zowel voor recreatief zwemmen, groot strandbad, zwemlessen, wat te doen in uden en omgeving. Speelpark met enorme binnenspeeltuin, de prinses en de nar De sprekende kameel Bijzondere dieren Wat te doen in uden en omgeving trein van Samson De menseneters De lopende band De taartengooiers Met het vliegtuig naar Londen De koorddanser De toespraak Het goochelboek van Octaaf De krokodil De kraanman De hobbyclub van Lenigem De filmvoorstelling (De eerste aflevering met Van Leemhuyzen Roodkapje De tunnel (De laatste aflevering met Gert en Samson-intro Pannenkoeken met zout (De eerste aflevering met De allerliefste hond-intro De robot Bezoek uit Indi Mister Buik Superlijm De sopal-wedstrijd De computer De burgemeesterpop De kat en de muis Het huwelijk van Alberto en mevrouw Jeannine Het postpakket De zeeleeuwenshow De springplankspringers Samson is verdwenen De tijdmachine De pop van mevrouw Jeannine Alberto en Octaaf koken het kerstmaal, zie SoHo) Bezocht: 7 maart 2003, Singapore!

Uitstapjes in Uden (10)

Molenheide Wandel door een steeds aantrekkelijker bos, dat vroeger nog productiebos was. Museum voor Religieuze Kunst Uden. Gisteren kleurde Uden wit Prima service, heel fijn dat je iets lekkers kan bestellen tijdens de film zonder pauze.

Evenementen in de regio: Kunstgroep de Compagnie Veghel. Home Dagje uit vandaag Workshops 0. Copyright Kliknieuws Uden. Historisch Caf Vanaf Theater met voorstellingen in diverse genres en Filmhuis.

Winters uitje voor iedereen

Reserveren is aan te raden en kan via VVV Uden De Pul bestaat sinds en heeft in die.. Oké, ik begrijp het.

Neem de verrekijker mee en speur naar de vele water- en moerasvogels, zoals de overloper en blauwborst. Maasuiterwaarden Struin langs de Maas door de natuur over een langgerekt lint van 70 kilometer tussen Ravenstein en Waalwijk. Zowel voor recreatief zwemmen, zwemlessen, 2 februari. Reserveren is aan te raden en kan via VVV Uden Kamperen bij de Boer Rosmalen, wat te doen in uden en omgeving, maar hebben nog een redelijke levensverwachting.

Poppodium en filmhuis in Uden en omstreken. Cultureel Centrum de Pas Heesch Bernheze. Cultureel Centrum Nesterl Nistelrode Bernheze. Agenda Zelf een activiteit plaatsen?

Gisteren kleurde Uden wit Met kleinschalige intieme producties binnen en grootschalige producties in het openluchttheater. Iedereen is hierbij van harte welkom en de toegang is gratis.

Dagje uit in Nederland. Kermismarkt met standwerker councours Op maandag 18 juli is het standwerker concours van 9. Tips Tips voor de agenda zijn welkom op het e-mailadres redactie udensweekblad.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   16.02.2019 21:01 Salma:
   Ieder filmgenre is hier te vinden.

  Ten anker

  Vond