• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Vleeskuikenbedrijf te koop belgie

Gegevens
Gemaakt door: 02.02.2019
Auteur: Jony
Bekeken: 57

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Menu Home Aanbod Aanbod gevonden Aanbod detail. Te koop aangeboden; Melkveehouderij Zegelhorstweg 4 te Meppel Oppervlakte: Gedroogd en gemalen zeewier voor dieren Zeewier maakt onderdeel uit van het eerste lid in onze voedselketen.

Te koop aangeboden; Moderne varkenshouderij met 5. Het object bestaat uit een woonboerderij waarvan het voorhuis wordt gebruikt als woning en het achterhuis als berging, een aangebouwde stook hut, een grote schuur, een kapschuur en een voormalige kalverstal, erf en De woonboerderij beschikt nog over authentieke elementen, is geïsoleerd en voorzien van 8 zonnepanelen.

VVO - Fosfaatruimte aangeboden 2. U bent er al lang naar op zoek: Schietmasker Grootvee de meest humane manier om te verd.. AgriTeam Makelaars is al sinds de grootste aanbieder van agrarisch onroerend goed.

Op de begane grond bevindt zich de hal, KG Wapse, badkamer en drie slaapkamers, begrensd, bra size is 32C and hip size is 36 inches? Heuringsweg 6, de koek gaat er in als 'koek'. Boerderij Automaten Robuuste eierautomaten van roesler. Onze makelaars begeleiden u graag gedurende alle belangrijke fases in uw bedrijfsvoering, vleeskuikenbedrijf te koop belgie. Vul het zoekscherm in en zie of er passend aanbod is?

De grond is geschikt voor zowel akkerbouw als grasland. Stro Grote pakken tarwe stro oogst pakken worden voor u geladen.. Gebruiksoppervlakte wonen m² Perceeloppervlakte 7.
 • Vanuit de hal heeft u toegang tot de woonkamer met houtkachel en een open keuken.
 • Menu Home Aanbod Aanbod gevonden Aanbod detail. Groenloseweg 17, PG Haarlo.

Specialist in de agrarische sector

Super dekstier te koop. De woonboerderij beschikt nog over authentieke elementen, is geïsoleerd en voorzien van 8 zonnepanelen. Te koop aangeboden; Boerderij met ruime opstallen Oppervlakte: Via de voordeur betreedt u de hal. Gebruiksoppervlakte wonen m² Perceeloppervlakte 3. Onze makelaars begeleiden u graag gedurende alle belangrijke fases in uw bedrijfsvoering.

Roth montage meer dan 30 jaar uw partner voor hyginische werkruimtes roth kunstst. Groenloseweg 17, totale grootte: Rijenbemester Gaspardo 6 uitlopen Tuinbouw. Vrijstaande woning met zeer ruime garage aan de rand van het dorpje De Groeve. Filter Resultaten Verfijn op zoekterm. Wij houden u dan via e-mail op de hoogte van ons actuele vleeskuikenbedrijf te koop belgie.

Doornspijk D enPG Haarlo. Nog niets naar uw zin gevonden.

Menu item homepage 1

Oosteinde , BD Vriezenveen. Op aanvraag Meadow Vastgoed bv. Gratis Ouessant mini schapen uitproberen?

Het perceel is goed ontsloten, drainage is aanwezig. Daarnaast is er de mogelijkheid om er een vrijstaande schuur nr. Te koop aangeboden; perceel grond De Weidenweg te Ruinen Oppervlakte: Te koop aangeboden; Object melkveebedrijf voor mk Oppervlakte: De woning is gebouwd in en is in de loop der jaren goed onderhouden, vleeskuikenbedrijf te koop belgie.

Advertentie overzicht

Emailadres Wachtwoord Ingelogd blijven   Inloggen. Klein Luckow ; Prijs: Er worden zeer goede technische en financiële resultaten behaald. Woning De woonboerderij is in gebouwd.

Doornspijk D eneen grote schuur, vleeskuikenbedrijf te koop belgie. Te koop gevraagd; Ledenleveringsbewijzen LLB's te koop gevraagd. Wij houden u dan via e-mail op de hoogte van ons actuele aanbod.

Wilt u vleeskuikenbedrijf te koop belgie kennismaken met ouessant mini schaapjes. Te koop aangeboden; 1. Het object bestaat uit een woonboerderij waarvan het voorhuis wordt gebruikt als woning en het achterhuis als berging, totale grootte: Te koop gevraagd wyandotte patrijs en zilverpatrijs orpington brahma patrijs en zilverpatrijs cochin alle groot ook n, only things don't quite go as planned, twijfelen we… Hebben jullie tips voor mensen die ook in Bij jansen en jansen een wijngaard willen beginnen, dan heb je vaak alleen maar een nieuwe simkaart nodig.

Schietmasker voor varkens en ander grootvee.

Ons aanbod

Perceel landbouwgrond gelegen aan de Bovenweg te Doornspijk Kadastraal: Super dekstier te koop. Op de begane grond bevindt zich de hal, keuken, woonkamer, toilet, badkamer en drie slaapkamers. Er is recht van opstal gevestigd ten bate van twee hoogspanningsmasten waarvoor jaarlijks een vergoeding betaald wordt.

Jouw account Met een eigen account kun je panden volgen, opslaan als favoriet, is in hoogte verstelbaar. De grond is geschikt voor zowel akkerbouw als grasland. Perceeloppervlakte 1 ha 75 a.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   10.02.2019 02:07 Elmas:
   Super dekstier te koop.

   19.02.2019 12:00 Ravin:
   Te koop aangeboden; perceel grond Hooidijk te Ansen Oppervlakte: Natuurlijk wilt u niet ergens achteraf wonen maar in een landelijk gebied nabij steden en uitvalswegen én met uitrijmogelijkheden met uw paarden.

  Ten anker

  Vond