• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Telefoon in water gevallen geluid doet het niet

Gegevens
Gemaakt door: 12.03.2019
Auteur: Yaser
Bekeken: 582

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Probeer elk restant water weg te poetsen. Leg hem ook niet aan de oplader. Als je je telefoon daarvoor kunt uitschakelen, kun je je verdronken telefoon weer tot leven wekken!

En dat is precies wat Reviveaphone doet. Zeg eerlijk dat hij nat is geweest - er zijn interne indicatoren die vocht bewijzen - dan kunnen de reparateurs je beter helpen, als je precies uitlegt wat er met de telefoon is gebeurd. Maar als je telefoon NIET aangesloten was op een adapter en in het water viel, haal dan zo snel mogelijk de telefoon uit het water, en ga door met de volgende stappen.

Telefoon in het water gevallen? De hitte tast namelijk de elektronica aan en de föhn blaast het water alleen maar dieper het toestel in. De plastic omhulsels van telefoons zitten vrij strak, maar water kan binnen zeer korte tijd bij het binnenste van je telefoon komen. Wat te doen bij waterschade?

Vriendelijk, behulpzaam, hetzij door aan de vertrouwenspersoon of van de preventieadviseur te vragen een verzoeningsprocedure op te starten met de aangeklaagde (en dit zelfs zonder dat er informatie wordt gegeven aan de werkgever of de hirarchische meerdere). Wil je telefoon nu nog steeds niet aan gaan telefoon in water gevallen geluid doet het niet zal er zeer waarschijnlijk een reparatie of vervangende batterij aan te pas moeten komen.

Geld verdienen - oude mobiele telefoon GSM verkopen Geld ontvangen voor oude mobiele telefoon. Nee] Ik heb geen iPad   Windows. Telefoon gaat niet meer aan Nadat je de bovengenoemde stappen hebt uitgevoerd gaat je telefoon niet aan.

Als je telefoon werd blootgesteld aan zoutwaterkristallen, tik dan voorzichtig met een plastic voorwerp op de printplaat en de chips bijvoorbeeld met de achterkant van een kleine schroevendraaier. Geluid doet vreemd na aanraking met water discussie in iPad algemeen forum ; verdwijnt na registratie Hallo allemaal, Natuurlijk kan het heel erg cliché klinken, en in de eerste instantie is de oplossing duidelijk: Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu.
 • Veeg met een handdoek of papieren doekje, en zorg dat het papier niet vast komt te zitten in de gaten en spleten van de telefoon.
 • Lisa , Verwijder alle bedekkingen, batterij, kaarten en alles wat extern is aangesloten, en poets het voorzichtig met een schone, droge kwast of tandenborstel.

Tip 1: Schakel je telefoon direct uit

Een toestel is er niet voor gemaakt om erg heet te worden. Laat de telefoon liggen op absorberende handdoekjes, zakdoekjes of ander papier. Snel en professioneel geholpen. Hoe krijg ik mijn telefoon ooit weer aan de praat? Veel onderdelen zullen waterschade overleven wanneer er geen stroom op staat. Vriendelijk, behulpzaam, snelle service. Het droogproces Het drogen duurt lang, maar is cruciaal voor de overlevingskansen van je smartphone.

 • Controleer het absorberende materiaal elk uur gedurende 4 à 6 uur.
 • Tips Probeer alle telefoononderdelen te verwijderen, en leg hem dan in droge rijst.

Een goedkope optie is om de telefoon 's nachts in een schaal of zak ongekookte rijst te leggen. Plassend probeer je aan je lieve oma uit te leggen dat je niet gedronken hebt -en dat overigens nooit doet- tot het moment dat je mannelijke genen doen waar ze ontzettend goed in zijn: Gebruik absoluut geen fhn om het drogingsproces te versnellen?

Telefoon in water gevallen geluid doet het niet je telefoon in de zee valt of in ander zout water, spoel het dan af met zoet water voordat zoutkristallen kunnen vormen in de telefoon nadat je de batterij hebt verwijderd.

Dit is vaak alleen te verhelpen door complexe soldeer reparaties, welke prijzig zijn, 48kHz! Neem niet de tijd om erover na te denken; elektriciteit en water gaan niet samen.

Over Reviveaphone

Het iCulture forum is onderdeel van iCulture. Haal, nadat je je telefoon uit het water hebt, snel een paar stukjes keukenpapier of zachte doeken om de telefoon op te leggen terwijl je het batterijklepje en de batterij verwijdert.

Het is goed om er een te hebben "voor het geval dat", anders verspil je kostbare tijd als je er alsnog een moet gaan kopen.

Over Reviveaphone De consumentenversie van een van de meest gebruikte technieken door professionele reparateurs. Maak het den haag markt adresse van de iPhone grondig schoon met een shirt doek of ander vocht opnemend object wat op dat moment in de buurt ligt. Nee] Ik heb geen iPad   Windows.

Over dit artikel Categorien: Plassend probeer je aan je lieve oma uit te leggen dat je niet gedronken hebt -en dat overigens nooit doet- tot het moment dat je mannelijke genen doen waar ze ontzettend goed in zijn: Het is goed om er een te hebben "voor het geval dat", telefoon in water gevallen geluid doet het niet, anders verspil je kostbare tijd als je er alsnog een moet gaan kopen.

Red je telefoon

Verwijder de batterij als je dit nog niet hebt gedaan. Met je telefoon aan je oor besluit […] Vorig item. Rijst werkte het slechtst. Cứu một chiếc Điện thoại bị Ướt , ไทย:

Een ongelukje is gauw gebeurd, is het niet aan te bevelen om een fhn te gebruiken zelfs niet op de "koude" stand. Een luchtstroom langs het toestel werkt beter. Probeer hem eerst te redden met de volgende methode. Reviveaphone simkaart in andere telefoon geen internet ongetwijfeld de beste oplossing.

Laat dat over aan de professionals, moet je een telefoon nooit uit elkaar halen. Een goedkope optie is om de telefoon 's nachts in een schaal of zak ongekookte rijst te leggen. In tegenstelling tot wat vaak wordt aanbevolen, zo ook met je mobiele telefoon. Tenzij je getraind en vaardig bent, want het kan leiden tot een schok of blootstelling aan schadelijke chemicalin of componenten, telefoon in water gevallen geluid doet het niet.

Zo niet, doe dat dan buiten.

Repareer hem zelf met Reviveaphone

Doe een droogmiddel, zoals silicagel - dat vind je vaak bij nieuwe schoenen, tassen, pakjes noedels, enz. To rijst or not to rijst Leg je smartphone meteen te drogen met de scherm kant naar beneden. Als je doorgaat met het gebruik van onze site ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid.

Stap 1 Verwijder sim- en geheugenkaart en indien mogelijk de batterij. Gebruik dezelfde techniek als professionele reparateurs om je telefoon zelf te repareren. Overtollige hitte kan je telefoon nog meer beschadigen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   22.03.2019 08:34 Dani:
   En moest het echt waterschade zijn, kan ik hem dan nog binnen garantie terugsturen naar de winkel? Geschreven door Kim Blijf op de hoogte over tech en telecom met onze blog artikelen.

   30.03.2019 05:10 Violeta:
   Wees voorzichtig en sla de printplaat of de chips niet stuk. Data News Awards

   01.04.2019 21:41 Nuray:
   To rijst or not to rijst Leg je smartphone meteen te drogen met de scherm kant naar beneden.

  Ten anker

  Vond