• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Inbouwkast op maat ikea

Gegevens
Gemaakt door: 13.03.2019
Auteur: Dikra
Bekeken: 220

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Wij komen dan persoonlijk bij u langs om te maten op te meten en te kijken naar andere omstandigheden, zodat we bij de montage geen problemen ervaren. Hierdoor is de kast onderdeel van de muur en neemt het geen extra ruimte in.

Wij zijn gespecialiseerd in  inbouwkasten op maat voor diverse toepassingen. Wil je liever meer informatie over onze kasten op maat dan kun je ook hier een kijkje nemen! De deuren worden dan in 2, 3, 4, 5 of 6 vlakken verdeeld. Kijk voor inspiratie op Facebook Instagram Pinterest. Een inbouwkast wordt dan aan een of twee zijden voorzien van een zijpaneel. Om je een indruk te geven van alle mogelijkheden, vindt je hier een aantal foto's van meubelstukken die door klanten ingestuurd zijn.

Ontwerp de meubilair van je dromen en bekijk nu de mogelijkheden voor je hele huis.

De voelbare structuur met een matte uitstraling geeft de loftdeuren een natuurlijke uitstraling. Deze stevigheid is noodzakelijk om de hoekmodule op te bouwen. Service Cadeaubon kopen Kastdelen na bestellen Decormonters aanvragen Huisbrochure bekijken Downloads. Stel u wilt een kledingkast met een rails. Wij komen dan persoonlijk bij u langs om te maten op te meten en inbouwkast op maat ikea kijken naar andere omstandigheden, zodat we bij de montage geen problemen ervaren.

Een inbouwkast kan worden uitgerust met verschillende type deuren. Hubo George van Dijk kan u het werk uit handen nemen en u helpen met de mooie inbouwkast die u in gedachten heeft. Een kast is een ideale oplossing voor de ruimte onder een schuine wand.
  • Zo kunnen wij producten aan klanten leveren waarvan wij de garantie kunnen bieden die wij belangrijk vinden. Meine Daten werden keinesfalls an Dritte weitergegeben.
  • Einwilligungserklärung Ich bin mindestens 16 Jahre alt und möchte Informationen der deinSchrank.

Helemaal gratis!

Meine Daten werden keinesfalls an Dritte weitergegeben. This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Bij ons bent u aan het goede adres! Een inbouwkast kan worden uitgerust met verschillende type deuren. Onze vakbekwame medewerkers geven je graag advies over jouw meubelstuk. De mogelijkheden zijn groot bij Raffito schuifdeuren.

Vanzelfsprekend wil je graag een uitstekende kwaliteit inbouwkast voor een super goede prijs. Bekijk ook eens de mogelijkheden inloopkastu heeft er alleen wel genoeg ruimte voor nodig.

Wil je liever meer informatie over onze kasten op maat dan kun je ook hier een kijkje nemen. Een U-vormige inloopkast is de wens van ieder mens, een ideale kast voor bijvoorbeeld uw kleding. Wij zijn gespecialiseerd in  inbouwkasten inbouwkast op maat ikea maat voor diverse toepassingen!

Voor jou op maat gemaakt.

Schappenkast schuine wand links. Geconfigureerd volgens jouw wensen, voor jouw perfecte ruimte-oplossing. Deze hedendaagse stijldeuren zijn strak vormgegeven. Een schuifdeurwand is gemonteerd tegen een plafond en rolt over de schuifdeurrail die op de grond is gemonteerd.

Een schuifdeurwand is gemonteerd tegen een plafond en rolt over de schuifdeurrail die op de grond is gemonteerd. In een U-vormige opstelling worden twee hoekmodules toegepast. Als eerste kan er de keuze worden gemaakt tussen een schuifdeur inbouwkast op maat ikea een draaideur? Naast de mogelijkheid om de inbouwkasten op maat geheel volgens uw eigen wensen samen te stellen, inbouwkast op maat ikea, meet- en montageservice, zoals Kladblok in Windows.

Allemaal geheel naar uw wens.

Meest verkochte schuifdeuren

De voelbare structuur met een matte uitstraling geeft de loftdeuren een natuurlijke uitstraling. Ons team staat klaar om te helpen Contact Vragen? Nu gratis catalogus aanvragen Bestel hier de jouwMaatkast. Ook als u juist een grote wand heeft die u sfeervol wilt opvullen is een kast op maat de perfecte oplossing.

  • De standaard dikte van de staanders en legplanken is 18 mm.
  • Een uitermate stoer design kenmerkt de loft deuren.
  • Draai jouw tablet een kwartslag voor betere weergave.
  • We komen bij u thuis opmeten, maken een vrijblijvende offerte, maken uw bestelling geheel op maat en komen het desgewenst thuisbezorgen.

Meine Einwilligung kann ich jederzeit, bspw. Tevens bieden wij onze montageservice aan als u de inbouwkasten op maat niet zelf in elkaar kunt of wilt zetten.

De schuifdeuren zijn voor allerlei toepassingen te gebruiken. Bezoek een van onze showrooms of maak een afspraak met een van onze kastenexperts. Ontwerp de meubilair van je dromen en bekijk nu de abn amro rekening openen zakelijk voor je inbouwkast op maat ikea huis. Wil je liever meer informatie over onze kasten op maat dan kun je ook hier een kijkje nemen, inbouwkast op maat ikea.

Dit doet u met behulp van onze configurator.

Hiernaast ziet u een voorbeeld van een mooie inbouwkast op maat gemaakt voor een ruimte met een schuine wand. You can find out more about which cookies we are using or switch them off in settings. Kast schuine wand rechts.

De schuifdeuren zijn voor allerlei toepassingen te gebruiken.

Het Raffito-Interieur is ideaal achter uw Raffito-Schuifdeuren. Een inbouwkast is geschikt voor verschillende ruimtes en verkrijgbaar in verschillende soorten.

Geconfigureerd volgens jouw wensen, voor jouw perfecte ruimte-oplossing.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0