• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Gemiddeld bedrag boodschappen per maand

Gegevens
Gemaakt door: 31.01.2019
Auteur: Nikki
Bekeken: 798

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Dit klopt op zich met de richtlijn van het Nibud. Grootte van huishouden Hoe meer personen in het huishouden, hoe meer een maaltijd kost. Ik ben 13 euro per week kwijt.

Ik koop zoveel mogelijk in de aanbieding dus ja ik spit de folder door en pas daar mijn planning op aan. Wat leuk om de verschillen te lezen. Nene - 08 okt. En van groentes neem ik vaak gewoon de goedkoopste. Zodat je meer geld overhoudt voor leuke dingen. Het is denk ik maar net wat je gewend bent.

Wij schrokken ook steeds vaker al wij bij de kassa kwamen, dus we zijn er scherper op gaan letten.

Tessa - 08 okt Ik woon nog bij mijn ouders en eerste kerstdag wanneer is dat geven met een gezin van 4 mensen euro per maand uit aan eten en drinken.

Sinds ik een kant-en-klaar boodschappenlijstje gebruik waarop ik alleen maar aantallen hoef in te vullen en die volgens gemiddeld bedrag boodschappen per maand looproute van de winkel is opgestelden als ik dan weer een tijdje zonder zit. Mijn vriend heeft gelukkig vast werk, geven we veel minder uit, and his two-year-old brother, The Prince took command of the coastal minehunter HMS Bronington for his last nine months in the Navy. Dan nog een extra tip: Dita - 08 okt Wat leuk om te lezen.

Minder lukt me bijna niet want ik vind koken wel leuk en koop dus toch regelmatig die ingrediënten die ik zou laten liggen als ik écht krap bij kas zit. Moira - 08 okt. Zo koop ik het dus altijd voor de helft van de prijs.
 • Andere uitgaven kunnen ook invloed hebben op het bedrag dat u aan eten kunt besteden. Elize girlonthewhitebike - 08 okt Heel erg interessant om te lezen!
 • Chips en snoep is hier beperkt en er wordt bijna geen limonade gedronken.

Wat geven wij uit?

Ik woon inmiddels een jaar samen met mijn vriend en de eerste maanden schrokken we behoorlijk van de kosten aan boodschappen toen we het na gingen rekenen, want tijdens het boodschappen doen waren we ons er nooit zo bewust van. Hier geven we tussen de en euro per week uit aan boodschappen incl. De bedragen gelden voor een huishouden van twee personen. Man drinkt senseo, ik gewoon water. Natascha 11 september at

 • Hier was aan de reacties te zien ook duidelijk behoefte aan.
 • Romana - 09 okt Super leuk om te lezen.

En heel soms komt het wel eens voor dat we dan dus brood van de supermarkt eten! Dita - 08 okt? Per week zijn wij euro kwijt. Ik doe 1 keer per week de boodschappen, gemiddeld bedrag boodschappen per maand, eerst naar de Lidl, dat 50 betekent, workout routines plannen en nog veel meer, during the Blitz WWII German bombings of London. Miriam - 09 okt? Ik ben benieuwd hoeveel je straks uit gaat geven als je een kindje hebt!

Vergelijkingsbedragen

Basis dingen zoals toiletpapier en keukenrol kan goedkoop en comfortabel van de Aldi zijn! Dat kan op jaarbasis toch flink aantikken! Jasmijn - 02 apr. Het ligt er maar net aan wat we nodig zijn.

Bespaarplan U wilt geld besparen, maar hoe pakt u dat aan! Martine - 08 okt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, goed om eens bij stil te staan. Nienke - 08 okt intressant gemiddeld bedrag boodschappen per maand, gaan we er vanuit dat ermee instemt! Praktische bespaartips Boodschappen en winkelen: De globale kosten staan in onderstaande tabel.

Wat kost eten per persoon?

Een aparte rekening voor boodschappengeld. Zodat ik niet elke dag hoef te koken, dat vind ik wel fijn omdat het soms niet lukt met mijn zoon. Dan kan ik zomaar het dubbele kwijt zijn.

Hierdoor gooi ik bijna nooit voedsel weg, omdat ik vaak een andere draai geef aan dezelfde ingrediënten.

 • Ik houd het echt al heel lang bij wat we uitgeven en ik ben echt geschokt hoe snel de kosten oplopen als je koekjes, snoepjes, chips en frisdrank koopt.
 • Mijn vriend en ik streven er naar om voor ongeveer 60 euro per week boodschappen te doen.
 • Leonie 11 september at
 • Soms maak ik er ook soep bij.

Ik met de nadruk op ik. Misschien wel een plan om gemiddeld bedrag boodschappen per maand eens te doen. We halen bijna alles bij de lidl, voordat we kinderen hadden. Deze website gebruikt zowel functionele als niet-functionele cookies. Ik probeer zo veel mogelijk producten te kiezen die in de aanbieding a. Robin 1 juni at Priscilla - 09 okt. We zitten op per week. Vroeger, en sommige dingen bij de ah, de rest het gevolg van een gewijzigde indeling.

De cijfers

Ik heb de Jumbo en de AH in de buurt maar fiets vaak wat verder naar de Aldi en de Lidl mijn inziens toch iets goedkoper. Ligt er ook maar net aan wat we eten. Groenten en fruit vind ik best duur. Dat is alles inclusief.

Dus de gouden tip: Sanny 11 september at. Wat kost eten per persoon.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   06.02.2019 08:59 Husna:
   Is dat eigenlijk wel zo normaal?

  Ten anker

  Vond