• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

De vier jaargetijden kampen

Gegevens
Gemaakt door: 27.12.2018
Auteur: Anique
Bekeken: 817

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Keurig personeel, zeer professioneel en netjes. De friet, skin-on aardappels, peren en sla was wel goed maar het was allemaal meer kant en klaar met wat uitjes als decoratie er over gestrooid dan dat er echt aandacht aan het eten besteed was dat is erg jammer. Vriendelijke en vrolijke jongeman die ons hielp.

Allemaal bedankt voor deze gezellige avond! Het was erg teleurstellend dat de porties gehalveerd waren. Deel op Facebook Deel op Twitter.

Het eten werd dan ook op een opvallend kleiner bordje geserveerd. Hebben gisteren gezellig en lekker met z'n 4 bij jullie gegeten.

Prijs valt prima in mijn budget, ga er zeker vaker heen. Dat klopte niet want de hele avond waren er nog een paar andere tafeltjes onbezet. Sfeervol restaurant met erg de vier jaargetijden kampen en vlotte bediening. Bij het hoofdgerecht krijg je nog frietjes, aardappeltjes met kruiden en een salade. We hebben echt geweldig goed gegeten. We voelden ons welkom en goed verzorgd!

Hoe was je ervaring?

Wat had ik trek in een lekker en goed bakkie, Dus gingen we zitten bij De Vier Jaargetijden. Erg goede service, vriendelijk personeel en hadden er lekker weer bij! Sfeervol restaurant met erg vriendelijke en vlotte bediening. De soep was erg heet en bleef ook lang goed warm. Het jonge personeel weet goed hoe de regels zijn.

Je e-mailadres wordt nergens getoond en niet vrijgegeven zonder jouw toestemming.

 • De verse toast is vervangen door 3 toastjes. Op 2e kerstdag hebben wij gegeten bij de 4 Jaargetijden.
 • En we hadden best veel drankjes ed gehad dus vind eigenlijk wel dat ze ons als service toch dat feestmenu hadden kunnen geven!

We komen absoluut weer bij u te eten. Ook in het aanbod van bier en wijn. Deel op Facebook Deel op Twitter Embed. Zowel voorgerecht als hoofdgerecht heerlijk, alles voldoende en erg de vier jaargetijden kampen bereid.

We komen zeker weer hier eten! De hele groep was het er mee eens, I know that much.

Voorgerechten

Het eten smaakt goed en het personeel is erg vriendelijk. Ondanks lichte drukte toch snel het eten op tafel. Lees ook onze privacyverklaring.

Leuk, een uitgebreide kaart en het eten was erg goed te eten. De drie gangen werden in een goed tempo keurig uitgeserveerd. Personeel bood ons onmiddellijk een nieuw portie aan?

Prima restaurant, de vier jaargetijden kampen, lekker gegeten met groepje vriendinnen. Heerlijke knoflookgarnalen gegeten en de ouderwetse sorbet mis ik op andere kaarten.

Contactgegevens

Aanrader en wij gaan er zeker nog vaker heen. De voorafgaande mosterdsoep was matig opgewarmd en gezien de klonten niet goed doorgeroerd. Of het personeel kan het niet aan, of de keuken niet. Onder aan de trap een afvalcontainer en die stinken altijd en plastic afval.

 • Het personeel was erg vriendelijk en stond snel aan je tafel, vroegen vaak of alles naar wens was.
 • Het voorgerecht liet een kwartier op zich wachten.
 • Worden daar redelijk geholpen niet van harte maar bestellen daar koffie en broodjes kroket.
 • De hele groep was het er mee eens, we hebben heerlijk gegeten.

Alles duurde te lang. Hoofdgerechten vlees en de vier jaargetijden kampen heel goed, ik kan het iedereen aanraden. Geweldig eten, aardappelen en patat worden gratis bijgevuld. Leuke locatie met prachtig uitzicht op de IJssel. Tot mijn verbazing werd mij een koffie geserveerd van gefilterde koffie. Donderdag heerlijk gegeten met de collega's!

Toen we er wat van zeiden geen excuses. Wel vonden we de salade nogal karig: Dit zie je niet vaak meer, de vier jaargetijden kampen. Dit vonden wij te lang.

Seizoensgerechten

Porties zijn precies groot genoeg. Wij hebben heerlijk gegeten. We hadden geen nagerecht genomen want we zaten veel te vol omdat je zoveel kreeg.

En we hadden best veel drankjes ed gehad dus vind eigenlijk wel dat ze ons de vier jaargetijden kampen service toch dat feestmenu hadden kunnen geven. Broodplankje was het witte brood erg hard, superlekker vlees en goed warm. Als hoofdgerecht mixed grill, niet vers.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   01.01.2019 04:24 Steventje:
   Bekijk onze menukaarten Lunchkaart 2 Lunchkaart 1 Dinerkaart - vegetarisch en kindermenu Dinerkaart - hoofdgerecht vis Dinerkaart - hoofdgerecht vlees Dinerkaart - soepen Dinerkaart - voorgerechten. Leuke locatie met prachtig uitzicht op de IJssel.

   09.01.2019 21:09 Tiede:
   Het was een goede ontvangst, gezellige entourage, vriendelijke bediening. Het toetje een creme brule kwam uit de koelkast en was te koud, de suikerlaag bovenop niet knapperig.

  Ten anker

  Vond