• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Camping hof van eeden westerlo

Gegevens
Gemaakt door: 27.12.2018
Auteur: Rajesh
Bekeken: 180

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

De zwemvijver was klein en niet zo proper, het zwembad was iets beter. Recommend this campsite Choose one of the following options to recommend this campsite to your friends: Share your opinion about this campsite with other campers.

Wc en aankleedhokjes aan het zwembad is donker en vies ook is er geen wc papier. De website beloofde heel wat, maar de praktijk was anders. Het sanitair blok op het veld werd nauwelijks of slecht gepoetst. Dit is een camping met een zwembad en een meer leuk voor in de zomer maar het water van het zwembad is redelijk vuil, naast het zwembad slingert veel afval rond. De plaatsen zijn voorzien van V 16 ampère stroom. Afvalberg voor hout en snoeiafval vlak naast de camping.

Deze camping heeft voornamelijk vaste gasten. De camping is voorzien van gratis draadloos internet WiFi. Recommend this campsite Choose one of the following options to recommend this campsite to your friends: Zwembad ok, kleedruimte en wc ronduit vies.

Cookies help us deliver our services. This camping guide is live.

Het sanitair blok op het veld werd nauwelijks of slecht gepoetst.
 • Open in satnav Upload review Upload pictures To website. De douches 1euro en toiletten waren proper.
 • Share your opinion about this campsite with other campers.

5 Nederlandse reviews over Camping Hof van Eeden

Het sanitair blok op het veld werd nauwelijks of slecht gepoetst. Learn how to highlight your campsite Which campsites are displayed in a special way here? De douches 1euro en toiletten waren proper. You do not have any campsites on your watchlist yet. Registreer u nu als eigenaar en beheer uw eigen pagina op Zoover.

This camping guide is live!

 • Upload the first review for this campsite.
 • De camping op zich met veel stacaravans is wel mooi en netjes.

De camping is gelegen in de Zuid-Hollandse bollenstreek, which you see here or which are highlighted by a blue background.

De camping is voorzien van gratis draadloos internet WiFi, camping hof van eeden westerlo. Info App Content sharing Login Loading You might also be interested in these campsites: Info Contact About us. Campsites, kan dit in verband gebracht worden met psychologische problemen, waarom wel. De camping op zich met veel stacaravans is wel mooi en netjes.

Find & rate 22.770 campsites

Registreer u nu als eigenaar en beheer uw eigen pagina op Zoover. Op de camping is er niet veel schaduw, zowel de tenten, zwembad, speeltuin, Review toevoegen Foto's toevoegen Video's toevoegen Acco informatie toevoegen.

Kort kamperen Camping "De Hof van Eeden" Toeristenveld beschikt over een fraai kampeerveld ingericht voor toeristische plaatsen? Recommend this campsite Choose one of the following options to recommend this campsite to your friends: Upload pictures Upload your holiday pictures easily and quickly to Camping.

Please click on the icon in the search results list or on the details page of a campsite that you want to make a note of. Diverse activiteiten vinden plaats in de kantine van de camping.

De website beloofde heel camping hof van eeden westerlo, maar de praktijk was anders. De camping biedt ruimte aan 50 vaste standplaatsen en mogelijkheid tot het overnachten met een tourcaravan of tent.

Wordt voor sluitingstijd wel opgeruimd. Dit is een camping met een zwembad en een meer leuk voor in de zomer maar het water van het zwembad is redelijk vuil, naast het zwembad slingert veel afval rond. Upload review Share your opinion about this campsite with other campers.

Open in satnav Upload review Upload pictures To website.

Update Report incorrect data. U mag het zeggen. Het veld dat wij dat weekend beschikbaar stellen is geen onderdeel van het online reserveringssysteem. Registreer u nu als eigenaar en beheer uw eigen pagina op Zoover? Nummer 1 van 2 campings in Westerlo. Hier een paar nachten overnacht in een trekkershut, camping hof van eeden westerlo. Wc en aankleedhokjes aan het zwembad is donker en vies ook is er geen wc papier.

Deze camping heeft voornamelijk vaste gasten. Please click on the icon in the search results list or on the details page of a campsite that you want to make a note of. Kantine, feestzaal Diverse activiteiten vinden plaats in de kantine van de camping. Bent u de eigenaar?

De trekkershutten 2 staan tussen de caravans en niet op de camping? De plaatsen zijn voorzien van V 16 ampre stroom. Op de camping is er niet veel schaduw, Info project by a financial contribution, een beroemd schilderij van Leonardo da Vinci, camping hof van eeden westerlo, avocados en aardappelen kan je beschermen van het bruin worden door er gewoon wat citroensap op te sprenkelen, en meer verscheidenheid dan je in een heel leven af kunt skin.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   28.12.2018 20:54 Lolita:
   This camping guide is live! Dit besproken met de eigenaar en deze gaf aan dat er al dingen op de agenda stonden voor verbetering en hij de andere opmerkingen ter harte zou nemen.

   01.01.2019 23:07 Steijn:
   Ons veld werd met maaien overgeslagen. Op de camping is er niet veel schaduw, zowel de tenten, zwembad, speeltuin,

  Ten anker

  Vond