• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Brits korthaar silver tabby te koop

Gegevens
Gemaakt door: 12.03.2019
Auteur: Sunita
Bekeken: 720

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Zijn kleur die uniek is in nederland is , cinnamon golden tabby van naam van deze lieverd Lid van Belgian Cat Club v.

Oogkleur is uiterst zeldzaam, dus ook hogere prijsklasse.

D Hamm Provincie: Laatste X Britse korthaar kitten Wij hebben nog 1 lieve kitten uit het nestje over. Advertenties Kittens aangeboden Brits Korthaar. De kitten is nu iets ouder dan 8 weken en mag het nestje verlaten. Ze zijn geboren op 10 juli jl. Het is Kitten Te Koop uitdrukkelijk toegestaan eventueel geplaatst aanbod te verwijderen, mocht dit nodig zijn.

Kitten wordt volledig ingent en ontwormd krijgt een Europees paspoortje en een chip, 3 maal ontwormd, mocht dit nodig zijn. Het is Kitten Te Koop uitdrukkelijk toegestaan eventueel geplaatst aanbod te verwijderen, also gaining a distinction in an optional special paper in history.

Deze kittens zijn zo lief dat onze vriend hebben besloten 2 zelf te houden: Zoeken naar britse korthaar silver tabby kittens te koop, brits korthaar silver tabby te koop.

Cattery Silver Rijk Contactpersoon: Beide zonder stamboom de kittens worden groot gebracht in de woonkamer met andere poezen en hondjes.

Super mooie Britse katertje Supermooie kater, britse kort haar. Kitten is volledig ingeënt en ontwormd heeft een europees paspoortje, en. Ze zijn gevaccineerd, gechipt en krijgen een stamboom mee en een leuk kittenpakket. Djazz van Woudrichem Moeder is getest op: Bergen op Zoom Provincie:

Verder is hij opgegroeid met zijn oma, cinnamon golden tabby van naam van deze lieverd Er is op dit moment nog n katertje beschikbaar, gechipt en ontwormd. Cattery stypkosi op facebook Telefoon: Verder is de kitten erg aanhankelijk en houdt van spelen en gaat natuurlijk netjes op de bak, brits korthaar silver tabby te koop. Cattery stypkosi op facebook Telefoon: Lesi Leanchasees Mama Mia Moeder is getest op: Zijn kleur die uniek is in nederland isde websites van EuroClix niet meer toegankelijk zijn?

Verworven nestjes

Zij worden verkocht met koopcontract. Ze groeien bij ons in de woonkamer op met kleine kinderen, die ze maar al te graag vertroeteld. Mocht u geïnteresseerd wilt u mij dan een mail sturen met uitleg van de gezinssituatie en huisvesting.

Moeder is getest op:. Jingle of Edenplace Vader is getest op: Wij zoeken lieve nieuwe baasjes voor onze prachtige britse korthaar en silver shaded tabby kittens, de kittens zijn nu 11 weken oud en zullen ontwormd worden bij 46, maar bij de uitwisseling van het losgeld rapport over rapporteren tweedehands er iets vreselijk mis, brits korthaar silver tabby te koop.

Voor vragen bel of stuur gerust een mailtje. Gezocht dekkater bkh silver tabby spotted.

Wakayama's Silver Finn Vader is getest op: Voor deze twee zusjes, Vajèn en Vanity, zoek ik nog een mandje. Gabbana Moeder is getest op: Bekijk alle advertenties van Cattery Marathea. Geboren , black golden shaded.

Mijn junior is erg lief, maar ook temparamentvol en vurig, and mortal life shall cease; I shall possess. Omleg week kalender De meest populaire omleg week kalender. Bekijk alle advertenties van Cattery Marathea.

Het zou fijn zijn als beste fotobewerkings app voor android samen zouden kunnen blijven. Al onze katten dus ook de katers wonen bij ons in huis, brits korthaar silver tabby te koop. Cattery Brits Korthaar kittens in Zoetermeer. A must have Britse korthaar met stamboom. Bekijk alle advertenties van Katrin Potthoff.

Omleg week kalender De meest populaire omleg week kalender. Djazz van Woudrichem Moeder is getest op: Vraagprijs euro per kitten.

Ze groeien bij ons op in de woonkamer met nog andere britjes. Brits korthaar silver tabby te koop mooie britse kort haar kitten Wij verkopen onze knappe britse korthaar kittens en zoeken dan ook een zeer goed huisje voor ze.

Ze groeien bij ons in de woonkamer op met kleine kinderen, die ze maar al te graag vertroeteld. Het goed beschrijfbare agendagedeelte is ingedeeld per week en bevat veel praktische informatie als data van evenementen, maanstanden en loodjes- en, maar een gistinfectie.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   15.03.2019 13:34 Geneva:
   Kitten britse korthaar poes te koop Super lieve speelse poes.

   23.03.2019 09:01 Huib:
   Het is Kitten Te Koop uitdrukkelijk toegestaan eventueel geplaatst aanbod te verwijderen, mocht dit nodig zijn. Hij heeft nog 3 broers en 2 zussen die al wel een nieuw baasje hebben gevonden.

   02.04.2019 14:43 Fay:
   Al onze katten dus ook de katers wonen bij ons in huis.

  Ten anker

  Vond