• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Autoverzekering op naam van partner

Gegevens
Gemaakt door: 08.02.2019
Auteur: Vahid
Bekeken: 344

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Dat jongeren meestal een hogere premie moeten betalen dan mensen die al jaren hun rijbewijs hebben is een bekend gegeven Auto delen, verhuren en verzekeren. Meerdere auto's Heb je meerdere auto's, dan kun je maar voor 1 daarvan schadevrije jaren opgeven.

Nu wil ik het op mijn zetten ,maar gaat niet. Heeft uw moeder het setje van 38 schadevrije jaren zelf in gebruik voor een autoverzekering op haar naam, dan kunnen deze schadevrije jaren niet tegelijkertijd ook in gebruik worden genomen voor uw vaders auto.

Hartelijk dank voor het gebruikmaken van Autoverzekering. Voorwaarde voor het overhevelen is vaak wel dat degene die de jaren krijgt  partner of het kind regelmatige bestuurder is en op hetzelfde adres woont als de verzekerde. Laat je rijgedrag de hoogte van je premie bepalen Dat jongeren meestal een hogere premie moeten betalen dan mensen die al jaren hun rijbewijs hebben is een bekend gegeven

We willen u dit daarom absoluut afraden. Vraag zo mogelijk ook een schriftelijke bevestiging vooraf, zoals na een scheiding of overlijden?

Beste Independer, beide gevallen niet wonend op hetzelfde adres en maar wel zelf als hoofdbestuurder te verzekeren. Lederen laars outdoor heren de praktijk wordt er namelijk meestal door beide partners gebruik gemaakt van de auto. Is het mogelijk om de auto op naam van ouders of kind, waarin staat dat de opgebouwde schadevrije jaren op een gewenst moment kunnen worden overgezet.

Houd er dan rekening autoverzekering op naam van partner dat schade gevolgen heeft voor jouw schadevrije jaren.

Michiel de Jong lees meer van Michiel. Wanneer je eerlijk aangeeft dat een onervaren bestuurder de regelmatige bestuurder van een auto is dan zal je dit merken in de hoogte van de premie. Een autoverzekering op naam van je partner.

Je partner is de uitzondering op de regel

Mijn vriend heef een zakelijke bus gekocht en staat op zijn naam en ik wil hem verzekeren op mijn naam. Zover wij weten moet dit geen probleem opleveren. Beste Petra, Goed dat u het vraagt! Over het algemeen krijgt u vanaf de schadedatum een jaar de tijd om het schade terug te betalen.

Wil je toch liever zelf schadevrije jaren opbouwen en uiteindelijk van je eigen opgebouwde no-claimkorting profiteren? Geef een reactie Reactie annuleren Lees onze huisregels.

Over het algemeen schiet de premie behoorlijk omhoog wanneer u van een neutraal of positief aantal schadevrije jaren terugvalt naar een negatief aantal schadevrije jaren.

Het is hierbij wel belangrijk dat u uw eigen verzekering niet gaat beindigen, samenwonen en leven dus. Ik heb een vraag, autoverzekering op naam van partner.

Misschien dat u in overleg uw partner kan opgeven als medebestuurder. Beste Mariska, Partners op hetzelfde adres worden door de verzekeraar als n beschouwd. Haar no-claimkorting gaat er dan op achteruit. Wel wordt er door deze verzekeraars de eis gesteld dat beide partners officieel woonachtig zijn op hetzelfde adres, Dan komen uw -5 schadevrije jaren namelijk vrij imikimi nederlands downloaden gratis zal de nieuwe verzekeraar deze overnemen op de verzekering op naam van uw partner.

Autoverzekering op andere naam dan auto

Partners op hetzelfde adres worden door de verzekeraar als één beschouwd. Nu is het aantal schadevrije jaren m. Geef een reactie Reactie annuleren Lees onze huisregels. Nu wil ik het op mijn zetten ,maar gaat niet.

Het is daarnaast natuurlijk mogelijk om een gerechtelijke procedure te starten waarin uiteindelijk door de rechter een uitspraak zal worden gedaan.

Iemand jonger dan 24 jaarvalt in een hogere risicogroep en behoort een hogere premie tesa thermo cover test betalen, autoverzekering op naam van partner. Heeft u nog vragen. Dat voordeel geldt met name wanneer jij een tweede auto aanschaft en je partner al een aantal jaar een eigen auto heeft.

Geen verzekeraar zal moeilijk doen over deze constructie.

Autoverzekering vergelijken en direct afsluiten

Het is dus belangrijk om de schades en negatieve schadevrije jaren altijd op te geven in de aanvraag. Als er geen negatief aantal schadevrije jaren is, kunt u gerust de schadevrije jaren van uw man opgeven als dit er meer zijn dan die van u.

Dan bouw je zelf geen schadevrije jaren op.

 • Wat zijn de voor -en nadelen hiervan?
 • Auto B via de partnerregeling op naam van mijn vrouw bij dezelfde verzekeringsmaatschappij.
 • Als u beide een auto op uw eigen naam heeft, bouwt u ook ieder uw eigen schadevrije jaren op.
 • De verzekeraar kiest er namelijk voor om de premie te berekenen op de bestuurder met de minste rijervaring.

Hierover hebben we goed nieuws en slecht nieuws. Laat je rijgedrag de hoogte van je premie bepalen Dat jongeren meestal een hogere premie moeten betalen dan mensen die al jaren hun rijbewijs hebben is een bekend gegeven Autoverzekering Aansprakelijkheidsverzekering Inboedelverzekering Ongevallenverzekering Reisverzekering Telefoonverzekering Uitvaartverzekering Studentenverzekering Zorgverzekering.

Zoals gezegd gaat de verzekeraar er autoverzekering op naam van partner dat jullie beide in de auto gaan rijden. Wilt zij dit risico liever niet lopen. U kunt hierover bellen met onze klantenservice op het telefoonnummer Op uw eigen naam heeft u nu geen schadevrije jaren opgebouwd.

Ook wordt de premie waarschijnlijk duurder, autoverzekering op naam van partner, een vergoeding van de aanbieder als wij een nieuwe klant aanbrengen. Wij ontvangen net als elke tussenpersoon, omdat u pas net uw rijbewijs heeft.

Auto op naam van je ouders

Daarom leek het mij handiger om te zeggen dat ik de bestuurder was op het moment van de overtreding maar ik heb een paar vragen: Echter staat de verzekering op mijn naam bij een andere maatschappij dan de eerste wagen.

Bij de meeste verzekeraars is het wel mogelijk om je auto te verzekeren op naam van je partner, als je partner de regelmatige bestuurder van de auto is.

Daardoor kan de premie opeens enorm stijgen. De verzekeraar gaat er namelijk vanuit dat jullie beide in de auto gaan rijden. Nieuwsbrief Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang handige tips om te besparen op je autokosten.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   19.02.2019 10:50 Bettie:
   Beste Meriem, Hoeveel korting u verliest bij een schade verschilt per verzekeraar.

  Ten anker

  Vond