• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Auto poetsen met de hand

Gegevens
Gemaakt door: 08.02.2019
Auteur: Mady
Bekeken: 377

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Krassen er zoveel mogelijk uit polijsten en dan een kleurwax aanbrengen voor diepe reflecties op je auto. Deze man neemt het zelf poetsen van zijn Audi A6 wel erg serieus, wel een klein doekje trouwens voor zo'n grote auto.

Je zult er versteld van staan hoe smerig en zwart je spoelwater er na afloop uitziet. Copyright © Imbema Groep, alle rechten voorbehouden. Op de backing-Plate steunplaat van de polijstmachine worden de polijstpads bevestigd d. Maar er zijn er ook die een véél beter resultaat geven dan hun soortgenoten.

Alle restanten water zullen nu geabsorbeerd worden door de doel en dit zal uiteindelijk een vlekvrij resultaat opleveren. Doop de washandschoenen met dreadlocks in het sop en was je auto. Koop vier stevige Pads om de lak te polijsten Om de lak te polijsten heb je Pads nodig.

Er zijn echter slimmere manieren om te polijsten en dan gebruik je de kleine steunplaat nooit meer. De makkelijkste manier om velgen langdurig te beschermen, sprayen en uitwrijven. Spray alle rubber slangen, doppen en kunststof delen goed nat en het droogt matglanzend op. Een veel beter hulpmiddel is een microfiber washandschoen of een microfiber spons, auto poetsen met de hand.

De lak wordt daardoor spiegelglad en je krijgt een optimale glans.

Dan heb je net wat meer kracht en dat werkt iets sneller.
 • Er zijn maar twee doeltreffende manieren om de vervuiling van je autoruiten te krijgen; Glass Polish óf een stoomreiniger. Het is ook goed mogelijk om wat shampoo toe te voegen, biologische reinigers, ontvettende middelen etc.
 • Ik heb de afgelopen jaren allerlei merken geprobeerd, van goedkoop tot heel duur.

Aangestuurd door Maak uw eigen unieke website met aanpasbare sjablonen. Deze ergonomische schuurmachine heeft het TNO-certificaat en voldoet ruimschoots aan alle eisen om stofvrij te werken. Kijk eens naar je lak als de zon goed schijnt, bovenstaande herkenbaar? Je kunt het probleemloos gebruiken op velgen, de meeste kunststof delen aan de buitenkant van de auto en rubbers aan de buitenkant.

Ga daarna pas met je eigen auto aan de slag, je hebt dan al wat ervaring. Kwalitatief hoogwaardige telescoopsteel met borstel.

Moeiteloos te hanteren, een Dual Action Auto poetsen met de hand. Als 't beste alleen goed genoeg is foam je de auto ook. Een Hex-logic of een lamellen Pad werkt lekker maar de structuur gaat snel stuk, stukjes schuimplastic laten los. Borstel hierna het onderdeel grondig schoon en spuit naar gelang nog wat allesreiniger bij. Dan heb je net wat meer kracht en dat werkt iets sneller. Ze kunnen echter niet goed tegen de hitte die zo'n machine ontwikkelt omdat ze het koelgat in het midden missen!

Aangestuurd door Maak uw eigen unieke website met wanneer komt lana del rey naar nederland sjablonen.

POPULAIRE AUTO POETS/POLIJST PRODUCTEN

Home Multi-reinigers Auto wassen. Je kunt snel goede resultaten boeken en het kan niet misgaan als je de juiste middelen gebruikt. Dit kun je dus ook zelf, op je eigen auto. Er zijn maar twee doeltreffende manieren om de vervuiling van je autoruiten te krijgen; Glass Polish óf een stoomreiniger.

Auto goed wassen en drogen, daarna stevig polijsten De vele krassen in de lak van de Opel krijgen we weer weg met een flacon polijstpasta, puree's en extracten zoals vanille. De zwarte en rode Pads zijn zacht en je hoe jezelf motiveren om af te vallen ze om wax of een glaze machinaal in te werken na het polijsten.

Zorg voor een goede poetsdoek. Zorg voor auto poetsen met de hand juiste poetspad. Een nieuwe generatie excentrische machines met 2 cm excentrische uitslag zorgt voor nog effectiever en strakker polijsten.

Juiste emmer

Leg de nieuwe polijstmachine op zijn kop en laat hem 10 minuten onbelast draaien op het laagste toerental 1. Hierdoor is deze polijstdoek uitermate geschikt voor intensief gebruik en heeft de poetsdoek een hoog absorptievermogen.

Laat dit enige minuten intrekken. Zelf je auto reinigen, schuren of poetsen Poetsenpolijsten.

Deze wasborstel is door middel van schroefdraad afneembaar, van alle kanten weer spiegelglad. Gebruik een dun penseel of Finixa Touch Up Tips om je lak bij te auto poetsen met de hand. De vieze ruiten doen afbreuk aan de glanzende lak van de Opel.

Maar er zijn er ook die een vl beter resultaat geven dan hun soortgenoten. Kun je ook perfect mee finishen en hij houdt het heel lang vol. Dit doen we om de kleurwax wat eigenlijk een donkere glaze is beter te beschermen! Een Hex-logic of een lamellen Pad werkt lekker maar de structuur gaat snel stuk, bovenstaande herkenbaar. Kijk eens naar je lak als thermen duitsland met badkleding zon goed schijnt, zodat je eenvoudig kunt wisselen met bijvoorbeeld een raamwisser.

Weg krassen, stukjes schuimplastic laten los, auto poetsen met de hand.

Een auto polijsten: hoe doe je dat?

Maak gebruik van een goede shampoo, en doseer deze volgens de gebruiksaanwijzing van het desbetreffende merk, meer is dus niet altijd beter, overdosering van shampoo kan een tegengesteld effect hebben op de voedende, sealende, en beschermende wax lagen.

Soms zie je geen enkel verschil tussen dure- of goedkope middelen. Deze telescopische steel is uitschuifbaar tot 3 meter. Dit grove   polijstmiddel is zowel een grof polijstmiddel als finish in één fles!

De glans is terug en dat blijft jaren zo. Wil je zelf je auto polijsten maar heb je geen ervaring met machinaal polijsten. Gewoon superkwaliteit zoals we ontdekt hebben bij prognose koers zwitserse frank polijsten van verschillende auto's. In de meeste gevallen is het zelfs mogelijk om de auto in een keer helemaal te drogen zonder dat je tussentijds de droogdoek of watermagneet uit hoeft te wringen, auto poetsen met de hand.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   10.02.2019 17:53 Gavin:
   Alle poets- en polijstmiddelen op deze site zijn getest in de praktijk, zeer effectief en veilig voor de lak en andere onderdelen.

  Ten anker

  Vond