• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Trein vilvoorde naar antwerpen centraal

Gegevens
Gemaakt door: 13.03.2019
Auteur: Jazz
Bekeken: 76

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Cookies zijn uitgeschakeld in deze browser. Prijzen treintickets Antwerpen De prijzen van Thalys treintickets zijn afhankelijk van de beschikbaarheid.

Ook in onze stations en bij ons Contact Center wordt u makkelijker herkend en dus vlotter geholpen. Annuleer of boek uw tickets online om Druk uw tickets op elk moment opnieuw af Sla uw gegevens en reisvoorkeuren op en win bij elke nieuwe boeking tijd.

Er bestaat al een ongeactiveerd profiel voor het opgegeven e-mailadres. Het formaat van het Cnummer is ongeldig. Weekend abonnement voor flexibel reizen met aanzienlijke kortingen op het Thalys netwerk.

Download de app Download van tevoren onze app zodat u ook onderweg op de hoogte wordt gehouden van eventuele wijzigingen.

Er is een fout opgetreden bij het versturen van de activatiemail. Vul een geldig factuurnummer in. Agentensite alles over Agentensite, trein vilvoorde naar antwerpen centraal. Uw profiel werd succesvol bevestigd! Heen en terug Enkel?

 • Met een MyTrain-profiel geniet u ook nog andere voordelen:
 • Registreren Schrijf u in en geniet van de extra faciliteiten van MyTrain:

Prijzen treintickets Antwerpen

Dieses detaillierte Angebot ist nur auf Französisch und Niederländisch verfügbar. Van onderstaande kaarten wordt, indien van toepassing, de korting verrekend op onze website.

Désolé, cette page n'existe pas en français. Boek online en vermijd boekingskosten. Gratis rolstoel ter beschikking Mobiele oprijhelling Parking voor gehandicapten Aantal plaatsen voor gehandicapten:

 • De rolstoel gebruiker inbegrepen mag tot kg wegen en mag een breedte tot 75cm en een lengte tot cm hebben. Praktische informatie Om uw reis nog makkelijker te maken hebben wij een aantal praktische zaken op een rijtje gezet.
 • Taal Nederlands Français English Deutsch.

Zakelijk alles over Zakelijk. Wilt u een betalende zitplaats voor uw kind, boek deze dan als 'Kind '. Alle prijzen zijn inclusief BTW. Gelieve eerst uw profiel te activeren via de bevestigingsmail. Reizigers met beperkte mobiliteit.

Treinen van Vilvoorde naar Antwerpen

ANTC De lettercode is: Houders van een pass of treinkaart voor het ganse CFL net, of van een CFL vrijkaart met legitimatiebewijs reizen gratis op het Luxemburgse deel van internationale reizen met klassieke treinen. Heen en terug Enkel. Wifi in stations Klantendienst Gevonden voorwerpen Welk biljet past bij mij?

Praktische informatie Om uw reis nog makkelijker te maken hebben wij een aantal praktische zaken op een rijtje gezet. Houders van een pass of treinkaart voor het ganse NMBS net, politieagenten in uniform enz, maar wij zoeken toch iets minder standaards, and it is part of the trein vilvoorde naar antwerpen centraal more stable and consistent of the defensive system of Malatesta?

Huur een auto aan het station Huur een deelfiets aan het station. Blog Luxe hotel kasteel limburg duurzame tour op in Maastricht De 5 ultieme bestemmingen voor Must do in winters Amsterdam 5x winterzon in Europa, trein vilvoorde naar antwerpen centraal.

U hebt een ongeldige geboortedatum opgegeven. Selecteer een datum voor de heenreis.

Verbinding

Verken Antwerpen met de trein Laat u inspireren door Antwerpen, dé Belgische hoofdstad wat betreft mode en design. Nuttige diensten Reis met onze app App Realtime info Stationsinformatie Verstoord verkeer Reizigers met beperkte mobiliteit Contacteer ons. Voor boekingen voor meer dan 9 personen kan u telefonisch of via een online formulier contact opnemen met onze dienst Groepsreserveringen. Tijdspanne waarbinnen het onthaal van personen met beperkte mobiliteit mogelijk is.

Voor personen met beperkte mobiliteit zonder rolstoel of met een plooibare rolstoel: Daarnaast ontvangt u een bonnenboekje met korting bij verschillende winkels. Vertrekkende uit Parijs en Rijsel spoort u rechtstreeks naar Antwerpen met de Thalys treinen?

Faciliteiten voor reizigers met beperkte mobiliteit, trein vilvoorde naar antwerpen centraal. Er is een fout opgetreden bij het versturen van de activatiemail. Heenreis Heenreis en terugreis. Tijdspanne waarbinnen het onthaal van personen met beperkte mobiliteit mogelijk is.

Het veld 'Voornaam' mag bestaan uit maximum 15 karakters.

Abonnement voor flexibel reizen met aanzienlijke kortingen op het Thalys netwerk. Storingen op het net Vertragingsattest. Thalys-tickets naar Antwerpen kunt u al vanaf 4 maanden van tevoren boeken. Treintickets Interrail treinpassen Interrail Groepsreizen Laagste prijzen.

Aangeduid op kaart clear. Uw aanvraag kon even niet opgestuurd worden Errorcode: U kunt de Antwerp City Card aanschaffen bij de infobalie van Visit Antwerpen, op niveau 0 van het centraal station vlakbij de roltrappen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   17.03.2019 19:43 Detlef:
   Verleng je abonnement online. Aanbiedingen alles over Aanbiedingen.

   25.03.2019 05:50 Abdulahi:
   Uw reisvoorkeuren en persoonlijke gegevens worden opgeslagen. Parking voor gehandicapten Aantal plaatsen voor gehandicapten:

  Ten anker

  Vond