• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Kpn buitenland bundel werkt niet

Gegevens
Gemaakt door: 10.02.2019
Auteur: Quirijn
Bekeken: 968

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Zet je toestel uit en weer aan. Heb je al een account?

We bellen je zo snel mogelijk terug. Zet dan een Extra Bundel aan. Sms dan JA naar Je kunt kiezen welke cookies je wilt accepteren. Je bericht is niet goed ingevuld. Dat kan op twee manieren:. Dat zou dan een revolutie zijn in internationaal bellen, terwijl het de aandacht afleidt van de hoge tarieven en verslechterende voorwaarden binnen Nederland.

Ook wie in de grensregio komt zal minder snel een dikke extra buitenlandrekening ontvangen! Bericht opstellen Waar gaat je vraag over. In welke landen geldt de Overige landen buiten de EU bundel. Dat kan op twee manieren: Lees meer over de  verbruikslimiet kpn buitenland bundel werkt niet mobiel internet in het buitenland.

Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden.

Kom je er niet uit?

Share Tweet Delen Delen. Lees meer over de  verbruikslimiet voor mobiel internet in het buitenland. Bestel een extra mb bundel Bekijk je gebruik.

Hoe werkt dat met de bundels? Koop in Mijn Telfort een extra bundel om weer te kunnen internetten. Als je bundel op is, dan wordt je internet gestopt. Klik hier om te in te loggen of te registreren.

  • Je bundel is te gebruiken in de volgende EU landen: Bellen en sms'en van Nederland naar landen buiten de EU gaat niet uit de bundel.
  • Ik adviseer aan wie mij vraagt of ze over zullen stappen tot nu toe meestal om de all-in 1 bundel te houden.

Instellingen op je telefoon Controleer de volgende instellingen op je telefoon: Bel ons Op werkdagen van 8: Beantwoord je hiervoor het privbericht dat je zo ontvangt. Neem contact op via Facebook Op werkdagen van 9: Wel 'stiekem' per minuut belalen toevoegen.

Meld je aan

Bellen en sms'en van Nederland naar landen buiten de EU gaat niet uit de bundel. Per 1 mei gaat buitenland bellen uit de bundel! Dan betaal je nooit extra kosten voor je internet en wordt alleen je internetsnelheidverlaagd.

Bel je dan 1 keer iets te veel, dan betaal je meteen de hoge losse minuutprijs en loopt kpn buitenland bundel werkt niet rekening snel op.

Ga naar de Toestelhulp. Volgens mij is de folder dan nog net iets te vroeg? Een aantal jaar geleden had KPN Mobiel roaming in de bundel. Verstuur Terug naar overzicht.

Check hier welke Extra Bundel jij nodig hebt

Ik hou het in de gaten, wel interessant iig! Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Wat nieuwe KPN personal sim klanten als minpunten krijgen: Let op, voor deze klanten:

Graag horen we waarom het antwoord je niet heeft geholpen. We maken gebruik van 3 verschillende soorten cookies. Wellicht is Dann Cramer 1 van de lotgenoten van mij. Kies een aanbieder met een goede dekking, kpn buitenland bundel werkt niet. Ben je buiten de EU. Bij KPN nu gewoon vanuit je belbundel! Of kijk in  de Toestelhulp  hoe je dit op jouw toestel kunt instellen? Check je verbruik dan wat vaker als je Extra Bundel bijna op is.

Kunnen we je verder helpen?

Onbezorgd langere gesprekken voeren in buitenland 5. Zo kunnen we onze dienstverlening verbeteren. Zet daarom dataroaming of gegevensroaming aan in je toestel.

Bericht opstellen Waar gaat je vraag over. Dan wordt je internetsnelheid verlaagd in Nederland en in Europa. Het verschilt per land welke Extra Bundel je nodig hebt.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0