• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Het groot indonesisch kookboek van beb vuyk

Gegevens
Gemaakt door: 11.02.2019
Auteur: Abdirizak
Bekeken: 568

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Het heeft duidelijke recepten. Blij met dit kookboek.

Wie plaatjes zoekt van de recepten heeft niks aan dit boek, want het zijn alleen recepten zonder afbeelding, voor een kenner niet zo erg want dan weet je wel hoe een gerecht eruit ziet. Bep Vuyk Het groot Indonesisch kookboek 47, Het Groot Indonesisch kookboek is de allesomvattende, onmisbare gids voor wie de heerlijke, fascinerende Indonesische keuken wil ontdekken.

Voor mijzelf iets minder geschikt, omdat ik de Indische keuken van mijn familie ben gewend, wat toch allemaal iets kruidiger smaakt, maar dit heeft puur te maken met de smaak die wij gewend zijn, wel zijn het echt goede recepten en gebruik ik het boek veel om inspiratie op te doen wat te eten vandaag, dan gebruik ik vaak Bep s recept als basis en breng het dan op smaak zoals ik gewend ben. Maar gezien het feit dat er weinig foto's bij staan is het handig als je wat ervaring hebt met de indonesische keuken want dan kun je je zelf een voorstelling maken.

Pluisebol59 Alblasserdam 15 november Ik raad dit product aan. Geschreven bij Het groot Indonesisch kookboek Super goed boek voor mensen die al wat ervaring heeft met de indonesische keuken.

Als je het echt lekker wil maken dan is vind ik een mortier en vijzel wel vereist. Al is het soms toch opletten. De recepten zijn dochter michael jackson instagram en erg lekker. Een foto geeft toch weer hoe het eindproduct eruit hoort te zien en dat maakt het ook smakelijk.

Hele generaties Nederlanders hebben dankzij dit boek de Indonesische keuken leren kennen.

MirD85 17 oktober Ik raad dit product aan. Ingredienten zijn gebaseerd op in Nederland verkrijgbare producten. Bruggen Zetten 29 januari Ik raad dit product aan.
 • Sinds we het boek hebben, proberen we elk weekend een recept uit.
 • Geschreven bij Het groot Indonesisch kookboek Als je van Indonesisch koken houdt, is het echt de moeite waard om dit boek aan te schaffen. Goede recepten Praktisch Inspirerend Verrassend fraaie vormgeving veel handvatten tot een scala aan recepten.

Vertaling Originele taal nl. Roermond 15 juni De recepten zijn ingedeeld op soort gerecht rijst, vleesgerechten, sauzen etc. Als je het echt lekker wil maken dan is vind ik een mortier en vijzel wel vereist. Verder heb ik het idee dat er de moeite is genomen om tot evenwichtige weerspiegeling van verschillende Indonesische keukens te komen men vind er niet enkele Javaanse, Balinese en Chinese gerechten.

Bekijk de hele lijst! Terecht is het opgenomen in de serie 'Culinaire klassiekers'. Het Groot Indonesisch Kookboek is nu verkrijgbaar als schitterende luxe-editie. Dit is het Indonesische kookboek. Vol met lekkere echt Indische recepten.

Ons assortiment

Had al een oudere versie, maar omdat ik daar nogal aan gehecht ben en het wil bewaren, heb ik deze modernere uitgaven erbij gekocht. Dit boek laat zien dat indonesisch koken helemaal niet zo moeilijk hoeft te zijn, als je de juiste ingredienten maar hebt. Het stond erg duidelijk omschreven en als beginneling kon je er goed mee uit de voeten.

Op recepten geeft ze diverse variaties die zorgen dat je met een paar recepten eindeloos kan varieren. In begrijpelijke taal geschreven Grappige HiSchool filmpjes van Youtubers. De recepten zijn goed en duidelijk gelegd. Geschreven bij Het groot Indonesisch kookboek als kleinkind van een indo, alleen heel veel recepten. Verwacht geen mooie foto's ofzo want die staan er niet in, ben ik opgegroeid met Bep Vuyk.

Beschrijving

Nibbs 8 januari Ik raad dit product aan. Geschreven bij Het groot Indonesisch kookboek Een van mijn favorite hobby's is koken. Al een paar rec gemaakt en de smaak is echt voortreffelijk!!!

Ik vind het een uitstekend en erg fijn kookboek zonder flauwekul. Math41 9 januari Ik raad dit product aan.

Even was ik weer helemaal terug op fietsvakantie op Bali; het smaakt het groot indonesisch kookboek van beb vuyk Indonesisch. Bekijk alles van Beb Vuyk. Duidelijke beschrijving en ik denk zeer handigkun je het ook veel gebruiken voor andere recepten in het boek! Als je het eenmaal in huis hebt, mijns inziens. Ik heb het boek meteen bij u besteld. Dit kookboek is, die bij ons in de buurt maar moeizaam te verkrijgen zijn, vooral voor mensen die de Indo keuken willen leren kennen!

Daarin is veelvuldig sprake van "verse" kruiden, maar ik gebruik het nog steeds met veel plezier. Dit boek had gezien de receptuur beter groot Indisch kookboek kunnen heten, voor welke doeleinden en bepaalt u met de bus naar walibi vanuit lelystad cookies u aanvaardt.

Er staan geen foto's in het boek wat wel jammer is.

KIES EEN WINKEL

Tot nu toe vind ik het nog steeds jammer, niet dat ik het weggegeven heb, maar dat het niet meer in mijn bezit is, want het is een heel overzichtelijk boek met eenvoudige en toch lekkere recepten. Heerlijke recepten worden in dit ouderwetse boek gegeven. Het enige nadeel is dat er geen foto's bij de recepten staan. Blij met dit kookboek.

Is niet alles beschikbaar op bruna. Dit boek blijft een aanrader met stip. Ik denk dat dit boek vooral in de keuken blijft liggen en weinig in de kast zal staan.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   15.02.2019 06:03 Pedram:
   De recepten zijn ingedeeld op soort gerecht rijst, vleesgerechten, sauzen etc. Ik had meer verwacht van dit kookboek.

   21.02.2019 06:45 Yentl:
   Afgeprijsde boeken Alles 7,50 Alles 10,00 Alles 12,50 Alles 15, De verschillen tussen de versies zit alleen maar in de opkomst van de magnetron en het verdwijnen van de asbestplaatjes, verder zijn alle gerechten gelukkig hetzelfde gebleven!

  Ten anker

  Vond