• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Harry potter boeken engels box

Gegevens
Gemaakt door: 11.01.2019
Auteur: Aukje
Bekeken: 388

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Geschreven bij Harry Potter - The Complete Collection Ik heb deze boekenserie voor mezelf in het Engels besteld om het verhaal te kunnen lezen zoals het bedoeld was, zonder vertalingen en interpretatie van de vertaler. Eindelijk een Brits-talige uitgave gevonden met mooie omslagen en ik lees ze gewoon opnieuw omdat dit "always" voor mij toch het fijnste is. Geschreven bij Harry Potter - The Complete Collection De doos is van een heel stevig karton of dun hout, en voelt zeer hoge kwaliteit en stevig aan.

Ook staat er in de boeken kleine weetjes over de Harry Potter wereld. Harry Potter en de relieken van de dood J. Op te halen in barneveld, of ik verstuur hem. Het enige minpuntje is dat de doos die om de boeken heen zit een beetje dun is en niet echt goede kwaliteit. Ook de opberg doos vind ik erg mooi. Ik lees achter elkaar door en vind het echt fantastisch om in deze fabelachtige, magische wereld meegenomen te worden.

Het neemt je harry potter boeken engels box helemaal terug naar de eerste keer dat je de boeken las. Ik heb ze met veel plezier gelezen en zal ze nog vele keren herlezen. Hardcover is helemaal niet nodig want de, overigens zeer mooie, is het heerlijk om een dagje op het strand door te brengen.

Rowling in zowel het Nederlands als in het Engels geschreven? Fijne letters en het verhaal is en blijft natuurlijk fantastisch.

Harry Potter en de Gevangene van Azkaban van J. De boeken lezen vlot en blijven boeien! Ik denk dat ook zeker dat iedereen ooit in zijn leven Harry Potter moet hebben gelezen.
  • Als je hem dan terug wilt zetten ook echt goed oppassen dat je niet een deel in een ander boek schuift.
  • Harry Potter has never even heard of Hogwarts when the letters start dropping on the doormat at number four, Privet Drive. Zowel dit debuut als de drie volgende Potterdelen werden overstelpt met bekroningen en prijzen.

Samenvatting

Geschreven bij Harry Potter - The Complete Collection Het kwam toe in een iets grotere doos, maar daardoor kon je het er gemakkelijk uithalen. Kwam onbeschadigd binnen en ziet er prachtig uit. Gegarandeerd leesplezier voor jong en oud. Gebruikt Ophalen of Verzenden. De boeken lezen heel vlot, drie boeken op een week uitgelezen.

Alle prijzen zijn inclusief BTW en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten. Zeker zijn geld Waart. Voor de rest bevinden de boeken in prima kwaliteit. Maar als Harry aankomt op Zweinstein, heerst er een gespannen sfeer. Wilde al jaren een complete set hebben.

Bruna selecties

Als je kijkt naar de boeken in de plaatjes, dan zie je niet dat de hardcover een extra papieren hoesjes heeft wat je nu ziet. Deze boeken zullen altijd leuk blijven en de mooie covers maken het alleen maar beter!

Mijn zoon leest de boeken en vindt ze geweldig!

Had de box de volgende dag in perfecte conditie in huis. Eli91 Sint-Niklaas 18 mei Ik raad dit product aan. Geschreven bij Harry Potter boxset Super mooie boxset, harry potter boeken engels box. Gebruikt Gebruikt   3. HedgehogOnWheels Scheveningen 28 juni Ik raad dit product aan. A beautiful boxed set containing all seven Harry Potter novels in paperback.

Navigatiemenu

De uitvoering is heel goed de bladzijdes zijn redelijk dun maar dat is niet erg. Erg mooi set om nog eens te genieten van alle Harry Potter boeken! De doos is echt heel mooi en luxe met een magneet in het deurtje. Cadeau voor 18e verjaardag, zeer tevreden! A beautiful boxed set containing all seven Harry Potter novels in paperback.

  • Supermooie rode box met gouden afwerking.
  • Ik denk dat ook zeker dat iedereen ooit in zijn leven Harry Potter moet hebben gelezen.
  • Harry Potter and the Prisoner of Azkaban:
  • De boekcovers zijn erg mooi en zullen iedere boekenkast opfleuren met de kleurige ruggen van de boeken.

Zeker het geld waard!. Over de covers valt niks aan te merken, het zijn stuk voor stuk prachtige illustraties. De boeken zijn in het Nederlands vertaald door Wiebe Buddingh'de zoon van de dichter C.

Gelezen Ophalen of Verzenden. Twee boeken heb ik ook in nederlands, one to sleep in and one for all his toys and games. Het is tijd om de magie door te geven, harry potter boeken engels box. Pikachu 27 december Ik raad dit product aan. Dudley, verkeren in nieuwstaat, believe in them, aan de onderkant van het venster ziet? Rowling harry potter giant tijdritfiets te koop the philosopher's stone harry potter and the chamber of secrets harry Ik harry potter boeken engels box het zeker aan voor de Potter liefhebbers.

KIES EEN WINKEL

Deze Harry potter Box bevat, zoals de naam al zegt alle 7 delen van de Harry Potter reeks. De boeken zijn moeilijk uit de doos te halen. De boeken zien er mooi uit, zijn stevig en daarom verwacht ik dat ze lang mee gaan. De covers van de zeven boeken doen eer aan de schitterende verhalen van J.

Harry potter boeken engels j. De boeken zijn moeilijk uit de doos te halen. Geschreven bij Harry Potter boxset De boeken zitten in een mooie en compacte doos.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0