• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Er kan geen veilige verbinding tot stand worden gebracht tablet

Gegevens
Gemaakt door: 03.01.2019
Auteur: Marry
Bekeken: 299

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Ik accepteer de Forumvoorwaarden. Ik heb een samsung tab.

Vul hieronder je gegevens in om in te loggen. Ik heb voor het zekerste alle rechten voor alle gebruikers Owner, Group en Other daarin tijdelijk aangezet. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via e-mail: UnLockroot installeert bij installatie eventeel wat bloatware zoals een software updater. Het is wat zoeken naar Google Play, maar Google Play helpt je aardig verder wanneer je een Google account activeert op de tablet en naar Google Play op zoek gaat via een browser. Als je er op drukt moet je dan ook een wachtwoord invullen, bij geen slotje is het een open verbinding je kan er gelijk op zonder wachtwoord.

Net weer even gebeurd. Zal wel aan de verbinding van het netwerk gelegen hebben, denk ik. Een verbinding met een WiFi netwerk is de meest voorkomende optie. Vriendelijke groet, Aline Antwoorden.

Het is mogelijk dat er een foutbericht wordt weergegeven als je jezelf als eigenaar probeert toe te voegen. U die het onderzoek heeft: Share Tweet Delen Delen.

Heb je nog geen poging gedaan of wil je hulp? Hierbij nog enkele tips die voor een verkeerd wachtwoord kunnen zorgen:. Als je Chrome, Firefox of Opera installeert, krijg je deze foutmelding dan nog? Heb je al de veel voorkomende problemen en oplossingen met de WIFi internetverbinding, zoals hierboven zijn omschreven, geprobeerd?

Heb je een proxy of firewall die de Dropbox-service blokkeert? Wachtwoord lokaal account niet te veranderen?

 • Hierbij nog enkele tips die voor een verkeerd wachtwoord kunnen zorgen:. De heer George Jackson Antwoorden.
 • Heeft de tip hierboven nog geholpen? Dus als u behoefte aan een lening, vriendelijk e-mail ons op georgejacksoninvestment hotmail.

Om een verbinding te krijgen met je router dien je een wachtwoord in te voeren? De tablet meldt dat je daar ergens een nummer kunt invoeren. Wat zou de oplossing kunnen zijn. Rakka op 23 oktober Als je het bericht 'Kan geen beveiligde verbinding tot stand brengen' ziet, controleer je het volgende:!

Willem op 10 september. Steven Gilbert op 9 maart Stuur mij het wekelijkse nieuwsoverzicht.

Related posts

Je kunt het bestandssysteem van de locatie van de Dropbox-map controleren met Schijfbeheer Windows of het Schijfhulpprogramma Mac. Om een verbinding te krijgen met je router dien je een wachtwoord in te voeren.

Fijn al die providers in Nederland..

Hotspots op publieke plaatsen van de provider Telenet vormen geen probleem. Blijkbaar is dit een soort speldenprikje dat genoeg is om de verbinding weer op gang te brengen. Jurrien op 19 januari Te weinig straling voor de vele Chinese tablets perhaps. Heb maar dat opnieuw gedaan een paar keer en nu werkt het wel. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Nieuw wachtwoord in tablet ingevoerd en geaccepteerd!! Maar de Yarvik lijkt er geen zin in te hebben. Als je het bericht krijgt dat Dropbox geen toegang krijgt tot je register, probeert Dropbox via je Windows-register toegang te krijgen tot belangrijke accountgegevens, maar is de toegang geweigerd.

Mijn RE TP deed het tot voor kort prima.

Zorg dat je nog weet wat je aangevinkt hebt om het nadien opnieuw te ontvinken. Pas als dit goed verlopen is kun je verder. Met je apparaat aangesloten op de Root-knop klikken in UnLockRoot. Heb ik ok Antwoorden. Vul hieronder het e-mail adres in dat je gebruikt om in te loggen. Als je het bericht krijgt dat Dropbox still loving after you songtekst toegang krijgt tot je register, probeert Dropbox via je Windows-register toegang te krijgen tot belangrijke accountgegevens, verzamelen meteorologen over de hele wereld waarnemingen en metingen.

Het spijt ons dat te horen.

Free Email Alerts

Klik lang op de foldernaam in de Rootbrowser app en vink alles aan onder Owner, Group, Others. Er volgt dan een e-mail met instructies om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

Je zult vanzelf het antwoord vinden.

Bij de tablet tips en trucs op deze site is het netjes omschreven… Antwoorden. Moet dan een Google-account toevoegen, dan doe ik gewoon een bestaand account en dan krijg ik de volgende melding:. Om een verbinding te krijgen met je router dien je een wachtwoord in te voeren.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   11.01.2019 02:23 Bjørn:
   Maar ik moet dan toch gewoon met WiFi kunnen werken of zie ik dat verkeerd?

  Ten anker

  Vond