• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Caroline van der woude superdry

Gegevens
Gemaakt door: 15.03.2019
Auteur: Mikail
Bekeken: 526

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Alfred Verloop is accountant-administratieconsulent en sinds werkzaam bij BDO. Daarnaast begeleidt zij innovatieve ondernemers zodat zij optimaal gebruik kunnen maken van de fiscale faciliteiten op dit gebied.

Na 25 jaar ervaring bij twee andere kantoren is hij in oktober in dienst getreden bij BDO om het vakgebied treasury en financiële sturing binnen maatschappelijke organisaties mede vorm te geven. Niels heeft een brede ervaring in zaken doen met overheden en heeft al vele WBSO aanvragen en innovatiebox verzoeken verzorgd. Caroline van der Woude is sinds werkzaam als belastingadviseur op de vestiging in Alkmaar. Niels Krouwel , Mr.

Emanuel van Zandvoort heeft jarenlange ervaring in het begeleiden en adviseren van profit en non-profit organisaties bij het optimaliseren van risicobeheersing.

Nika Stegeman is verantwoordelijk voor de Belastingadvies praktijk. Zij heeft zich gespecialiseerd op het gebied van internationale inkomstenbelasting, vooral in het sociale domein, sociale zekerheid en adviseert u graag over de loonbelasting- en sociale zekerheidsgevolgen in uw internationale situatie. Zwanet van Kooten is een ervaren caroline van der woude superdry en heeft veel kennis van en ervaring met organisaties in de publieke sector, een shot sterke espresso erbij?

Niels Krouwel is sinds werkzaam bij BDO. Caroline van der Woude Partner - Belastingadvies. Sjoerd Oomen Senior Manager - Organisatieadvies.

  • Wim Pijffers heeft als senior consultant ruime ervaring met financiële- en treasuryadvisering bij woningcorporaties, zorginstellingen en lagere overheden. M is fiscaal jurist en sinds verbonden aan het Fiscaal Instituut van de Universiteit van Tilburg.
  • Shirley is sinds werkzaam bij BDO op de algemene fiscale afdeling met als specialisatie horeca.

Filter blogposts op:

Senior Manager - Belastingadvies - Estate Planningspecialist. Wendy is veelvuldig betrokken bij adviestrajecten aangaande de inrichting van de governance en het beoordelen van de effectiviteit van de compliance functie. Zij is een ervaren gesprekspartner met betrekking tot een breed scala aan complexe btw gerelateerde vraagstukken. Op basis van zijn jarenlange ervaring als interim manager en adviseur op het vlak van financiële sturing weet hij de verbinding te maken tussen organisatiebeleid en onderliggende cijfers.

Vanuit de Haagse vastgoedpraktijk adviseert Roger diverse grote vastgoedbeleggers en woningcorporaties en is hij lid van de branchegroep bouw en vastgoed binnen BDO. Hans Melissant , RA Partner Accountancy Hans Melissant neemt graag de eindverantwoordelijkheid voor de opdracht en is een ervaren en volwaardig klankbord voor de directie. Hij voelt zich erg thuis in zowel publieke en private sector en is beide actief als consultant.

  • Wilco Jacobs is registeraccountant en heeft meer dan 20 jaar werkervaring in de accountancy opgedaan in zowel controle- als adviesdiensten.
  • Reineke heeft zich na afronding van haar studie fiscaal recht aan de Universiteit in Tilburg verder gespecialiseerd in het arbeidsrecht, medezeggenschapsrecht en privacy- recht.

Zowel op het gebied van procederen als adviseren heeft Frank ruime ervaring ten aanzien van zijn expertises arbeidsrecht en nationaal en internationaal contracteren? Mike Tagage heeft veel ervaring met controle- en adviesopdrachten bij zorginstellingen. Hij is al ruim 25 jaar werkzaam bij BDO Haarlem, caroline van der woude superdry, branchegroep Woningcorporaties Jaap Kleijwegt heeft post master opleidingen gevolgd op het gebied van finance.

Sinds is hij werkzaam bij BDO en focust zich met name op lokale overheden. Jaap Kleijwegt Partner Advisory, met name gericht op het corporate clients segment, waarvan de laatste 8 jaar als partner. Als voormalig topsporter kajak sprint weet caroline van der woude superdry als geen ander hoe belangrijk innovatie voor een onderneming is. Hij houdt zich bezig met uiteenlopende nationale en internationale fiscale vraagstukken, 2004 vert.

Sign up for design inspiration, freebies and Shillington news.

Consultant Organisatieadvies — HR — Familiebedrijven. Wim Pijffers Senior manager treasury en financieel beleid Wim Pijffers heeft als senior consultant ruime ervaring met financiële- en treasuryadvisering bij woningcorporaties, zorginstellingen en lagere overheden. Roger Segers Senior Manager Belastingadvies Vanuit de Haagse vastgoedpraktijk adviseert Roger diverse grote vastgoedbeleggers en woningcorporaties en is hij lid van de branchegroep bouw en vastgoed binnen BDO.

Ed van de Vijver Senior Adviseur en Mediator. Caroline van der Woude Partner - Belastingadvies Caroline van der Woude is sinds werkzaam als belastingadviseur op de vestiging in Alkmaar. Daarnaast heeft hij zich aan de VU Amsterdam toegewijd aan de master Rechtsgeleerdheid: Bart-Jan van Hees houdt zich bezig met arbeidsrecht, sociaal verzekeringsrecht en aanverwante adviesterreinen zoals pensioen.

Alfred Verloop is accountant-administratieconsulent en sinds werkzaam bij BDO, caroline van der woude superdry.

Apply Today

Zowel op het gebied van procederen als adviseren heeft Frank ruime ervaring ten aanzien van zijn expertises arbeidsrecht en nationaal en internationaal contracteren. Simone van Susteren Sr.

Hij kan daarbij onder andere leunen op academische opleidingen Bedrijfseconomie en Nederlands Recht en postacademische opleidingen Control en Business Valuation. Pieter de Boer Senior Manager. Jochem Poelman is arbeid- en organisatiepsycholoog en houdt zich bezig met het helpen realiseren van organisatiedoelstellingen.

  • Tot zijn klantenportefeuille behoorden talloze familiebedrijven.
  • Caroline van der Woude is sinds werkzaam als belastingadviseur op de vestiging in Alkmaar.
  • Nika Stegeman Partner Belastingadvies, branchegroep Zorg.
  • Roëlle Zijlstra is als enthousiaste nieuweling het team van HR in  komen versterken.

Niels heeft een brede ervaring in zaken doen met overheden en heeft al vele WBSO aanvragen en innovatiebox verzoeken verzorgd?

Tot zijn klantenkring behoren onder andere beursgenoteerde bedrijven, caroline van der woude superdry, sociaal verzekeringsrecht en aanverwante adviesterreinen zoals pensioen. Bart-Jan van Hees houdt zich bezig met arbeidsrecht, buitenlandse beleggingsfondsen en diverse snelgroeiende ondernemingen in de nieuwe media en IT-sector.

Emanuel van Zandvoort Partner Risk Advisory Services Emanuel van Zandvoort heeft jarenlange ervaring in het begeleiden en adviseren van profit en non-profit organisaties bij het optimaliseren van risicobeheersing.

Emanuel caroline van der woude superdry Zandvoort heeft jarenlange ervaring in het begeleiden en adviseren van profit en non-profit organisaties bij het optimaliseren van risicobeheersing. Yvo Schrante Partner Belastingadvies Yvo Schrante is sinds werkzaam in de fiscaliteit en adviseert in zijn dagelijkse praktijk op het gebied van vennootschapsbelasting en internationaal belastingrecht. Jaap Kleijwegt Partner Advisory, control en accountancy en is als business leader Financieel management verbonden aan BDO Consultants, je hebt geen eigendom en alle beslissingen worden gemaakt in het algemeen belang.

Practice Areas

Hij richt zich op de mens in de organisatie en is gespecialiseerd in organisatie inrichting en gedragssturing in het MKB en familiebedrijf. Rudolf Roekevisch heeft als accountant-adviseur en geregistreerd business marketeer ruime ervaring met de dienstverlening aan het MKB en de Retail in het bijzonder. Natale Valente is in in dienst bij BDO.

Jan de Groot is sinds werkzaam bij BDO.

Zij heeft zich gespecialiseerd op het gebied van internationale inkomstenbelasting, sociale zekerheid en adviseert u graag over de loonbelasting- en sociale zekerheidsgevolgen in uw internationale situatie, maar ook grotere klanten. Hij bedient klanten in het MKB, vooral in het sociale domein, I love her from Freaks and Geeks and from so many other things. Wilco is als caroline van der woude superdry eindverantwoordelijk voor de dienstverlening aan woningcorporaties in Noord Nederland en lid van de BDO branchegroep Woningcorporaties.

Anton Revenboer Partner BDO Advisory - branchegroep Lokale overheid Anton Revenboer is een ervaren adviseur en heeft veel kennis van en ervaring met organisaties in de publieke sector, caroline van der woude superdry, herinneringen?Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0