• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Afspraak maken paspoort vernieuwen den haag

Gegevens
Gemaakt door: 23.12.2018
Auteur: Bettie
Bekeken: 922

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Bij bepaalde afspraken moeten patiënten zich eerder melden voor een vooronderzoek. Neem de schriftelijke toestemming en de identiteitsbewijzen van de ouders of voogden mee.

Wilt u weten welke vragen u zou kunnen stellen?

Neem uw patiëntenpas bij elk bezoek mee. Een huisbezoek voor het aanvragen van een paspoort kan alleen in zeer uitzonderlijke gevallen om medische redenen. Daarom mag u ze niet weggooien of vernietigen als ze zijn verlopen. Voorbereiden op Bezoek aan polikliniek Afspraak maken Patiëntenpas Voorbereiding thuis Route en parkeren Wachttijden Onderzoek en behandeling Ziekenhuisopname Patiënteninformatie.

Op stadsdeelkantoor Centrum kunt u pinnen en contant betalen.

Kijk voor de eisen aan de taal waarin de documenten zijn opgesteld bij vertalingen van buitenlandse documenten. Hiervoor kunt u het formulier Verklaring toestemming reisdocument gebruiken. Neem de schriftelijke toestemming en de identiteitsbewijzen van de ouders of voogden mee. Dit bewijs mag maximaal 6 maanden oud zijn! Is uw paspoort gestolen.

Home Paspoort en identiteitskaart, afspraak maken paspoort vernieuwen den haag. Jongere met een Ooievaarspas.

Home Paspoort en identiteitskaart nl Nederlands en English. Doe dit binnen 3 maanden na uw aanvraag, want daarna wordt het document ongeldig en moet de gemeente het vernietigen. Een overzicht van de landen waar u naartoe kunt reizen met uw Nederlandse identiteitskaart vindt u op de  website van de rijksoverheid.

Paspoort of identiteitskaart

Houdt u er bijvoorbeeld rekening mee dat u voor een eerste afspraak een  patiëntenpas moet laten maken. Het geeft alleen aan dat u op het moment van afgifte van dat reisdocument de Nederlandse nationaliteit had. Een paspoort en identiteitskaart zijn 10 jaar geldig als u bij de aanvraag 18 jaar of ouder bent. Op het afhaalbewijs staat vanaf wanneer u de identiteitskaart kunt ophalen. Dit geldt voor een paspoort, tweede paspoort, zakenpaspoort en identiteitskaart.

 • Op het afhaalbewijs staat vanaf wanneer u de identiteitskaart kunt ophalen.
 • De locaties verschillen in sfeer en specialisatie, maar altijd geldt dat we topzorg leveren en de patiënt met aandacht hulp bieden. Een Nederlandse identiteitskaart is 10 jaar geldig als u bij de aanvraag 18 jaar of ouder bent.

Afspraak maken Meenemen naar afspraak Een pasfoto! Neem uw patintenpas bij elk bezoek mee. Op verzoek kan uw oude paspoort of identiteitskaart ongeldig worden gemaakt zodat u die kunt houden. Neem het ingevulde formulier mee? Paspoort of zakenpaspoort aanvragen.

Voorwaarden

Bent u jonger dan 18 jaar en wilt u een paspoort aanvragen? Jonger dan 18 jaar Vraagt u een paspoort aan voor uw kind dat jonger is dan 18 jaar? Kijk voor de pasfoto voorwaarden op de website van de gemeente Den Haag: Het paspoort en de identiteitskaart blijven eigendom van de staat.

Home Paspoort en identiteitskaart nl Nederlands en English. Geef dan tijdens uw afspraak aan dat u gebruik wilt maken van de spoedprocedure, afspraak maken paspoort vernieuwen den haag.

Kijk voor de eisen aan de taal waarin de documenten zijn opgesteld bij vertalingen van buitenlandse documenten. Ook als u deze documenten heeft, kan de gemeente verder onderzoek doen naar uw nationaliteit via Caribisch Nederland.

Indien u een andere nationaliteit heeft verkregen, neem dan documenten mee over hoe en wanneer u deze nationaliteit heeft verkregen.

Op deze pagina

Wilt u weten welke vragen u zou kunnen stellen? Ze moeten allebei het toestemmingsformulier ondertekenen. Geef dan tijdens uw afspraak aan dat u gebruik wilt maken van de spoedprocedure.

Wilt u een Nederlandse identiteitskaart aanvragen maar bent u niet in staat om zelf naar een stadsdeelkantoor te komen. Meenemen voor de aanvraag van een identiteitskaart gemeente Den Haag - Een recente kleuren pasfoto.

U moet uw oude identiteitskaart inleveren als u een nieuwe krijgt. Een overzicht van de landen waar u naartoe kunt reizen met uw Nederlandse identiteitskaart vindt u op de  website van de rijksoverheid, afspraak maken paspoort vernieuwen den haag. Uw geboortenaam blijft altijd op uw identiteitskaart staan? De gemeente neemt de verlopen Nederlandse reisdocumenten in. Doet u bijvoorbeeld op dinsdag de aanvraag dan is uw paspoort of identiteitskaart op vrijdag klaar. U moet uw oude paspoort inleveren wanneer u een nieuw paspoort krijgt.

De wachttijd is dan korter maar het kost ook meer kijk bij 'Kosten'?

Voorbereiden op

Ook kunt uiterlijk 24 uur van tevoren telefonisch annuleren. Ook als u deze documenten heeft, kan de gemeente verder onderzoek doen naar uw nationaliteit via Caribisch Nederland.

Heeft u de Nederlandse nationaliteit en woont u in het buitenland? Daar kunt u pinnen en contant betalen.

Kijk dan bij Paspoort, rijbewijs of identiteitskaart gestolen of kwijt. Informatie over het aanvragen of vernieuwen van uw Identiteitskaart vind u onderstaand. Dan is het goed om thuis al te bedenken wat u hem of haar zou willen vragen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   02.01.2019 12:27 Fija:
   Is uw reisdocument gestolen? Bent u nooit in Nederland ingeschreven geweest?

   07.01.2019 11:21 Jordy:
   Uw afspraak wordt dan kosteloos afgezegd of verplaatst naar een ander tijdstip. Vraagt u een identiteitskaart voor uw kind aan?

   10.01.2019 15:29 Fikri:
   Voorwaarden U heeft de Nederlandse nationaliteit. Deze afspraak is bij de balie van Publiekszaken op een van de  stadsdeelkantoren.

  Ten anker

  Vond